Vrij spelen en afhangen

Lid zijn van LTC De Gelenberg betekent dat je onbeperkt vrij kunt spelen. Ja, je leest het goed … onbeperkt tennissen. Tijdens wedstrijden en evenementen kan het zijn dat alle banen bezet zijn. Houd hiervoor de clubagenda op de website en de ClubApp in de gaten.

Als je vrij wilt spelen moet je in ieder geval met één maatje afspreken en als je wilt dubbelen met drie personen. Je kunt natuurlijk een bekende bellen, maar je kunt ook via de ClubApp een maatje zoeken.

Afhangen

Om vrij te kunnen spelen moet je een baan reserveren. Dat kan in het clubhuis met ons mooie digitale afhangbord, maar ook met de ClubApp op  je smartphone. Hoe het afhangbord in het clubhuis werkt, kun je in deze video zien. 

 

Afhangen via ClubApp of via website

Hoe makkelijk is dat? Even kijken of een baan vanavond vrij is en deze meteen reserveren! 

Het wordt nog makkelijker om banen te reserveren. Je kunt een baan reserveren via de KNLTB ClubApp of via de website. Deze reserveringen moeten nog wel bevestigd worden via het Afhangbord op de club.  

Er gelden een paar regels voor het afhangen ‘op afstand’:

  1. Je moet 10 minuten vooraf je reservering bevestigen op het afhangbord in het clubhuis, anders vervalt je reservering.  
  2. Je kunt maximaal 2 dagen vooraf afhangen.
  3. Wanneer je jouw reservering wilt annuleren moet dat uiterlijk 2 uurvooraf via de ClubApp of website worden doorgeven. Doe je dat niet dan valt de baan 10 minuten vooraf weer vrij, maar reserveer je dus een baan zonder te gebruiken. Dat is zeker niet de bedoeling en kan consequenties voor je toekomstige reserveringen hebben.

Je kunt vanzelfsprekend niet 2 reserveringen aaneengesloten achter elkaar opvoeren. 

Introducees

Ken jij iemand die wel eens met je wil tennissen, maar (nog) geen lid is van onze vereniging? Dan kun jij, als lid van LTC de Gelenberg, drie niet-leden per jaar gratis kennis laten maken met tennis bij onze vereniging. 

Er gelden een paar regels voor het introduceren van niet-leden:

  1. Aanmelding van de introducee en het opgeven van zijn of haar naam en emailadres is verplicht
  2. Maximaal 3 introducees per lid per jaar
  3. Een niet-lid mag maar maximaal drie keer per jaar geïntroduceerd worden  

Hoe kan ik een introducee aanmelden op het afhangbord?

Je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat afhangen op het afhangbord zeer makkelijk gaat. Het aanmelden van een introducee is dat ook. Het gaat als volgt:

  1. Wanneer je jezelf hebt aangemeld op het afhangbord kies je voor introducee
  2. Geef naam en emailadres van je introducee op en klik op speler toevoegen
  3. Klik op kies baan of eerste vrije baan zoals op deze foto staat aangegeven