Blessure lidmaatschap

Blessure

Het is erg vervelend als je door een blessure of aandoening niet kunt tennissen. Wij zien je graag zo snel mogelijk weer op de baan en willen je hiermee zo goed mogelijk helpen. Heb je de informatie over blessures en aandoeningen al gelezen? 

Blessurelidmaatschap

Leden die die vanwege gezondheidsredenen langdurig niet kunnen tennissen, mogen een blessurelidmaatschap aanvragen. Er gelden wel een aantal spelregels:

  • Ingangsmoment: vanaf de eerste van de maand na je aanvraag van het blessurelidmaatschap of zoveel eerder als je de ingangsdatum van de blessure (en de bijbehorende onmogelijkheid om te tennissen) kunt aantonen.
  • Kosten: Vaste kosten van KNLTB die bij de vereniging in rekening worden gebracht moet je wel betalen aan de vereniging. Momenteel is dat: €20,00. Restitutie van te verrekenen contributie vindt aan het eind van het lidmaatschapsjaar (31-12) plaats.
  • Je bent ontheven van je bardienst verplichting, maar wanneer het fysiek mogelijk is roepen we je wel op om bardiensten te draaien. We zien je namelijk graag op de club en stellen het zeer op prijs wanneer je jouw vereniging blijft helpen met de bardiensten. 

Hoe vraag je een blessurelidmaatschap aan?

Een aanvraag voor blessurelidmaatschap kun je indienen bij het bestuur.