Vacaturekrant LTC de Gelenberg

Een vereniging kan niet bestaan zonder de hulp en bijdrage van haar leden. Afgelopen verenigingsjaar is duidelijk geworden dat sommige werkgebieden te weinig aandacht hebben gekregen o.a. door een te grote werkdruk van het Bestuur.

Door aanpassingen in de organisatiestructuur en herverdelingen van taken zijn een aantal vacatures ontstaan. Als iedereen een kleine bijdrage levert kunnen we gezamenlijk LTC de Gelenberg transformeren naar de mooiste tennisvereniging van Maas en Waal. Doe je met ons mee?

Wie zoeken we?

1. Vrijwilliger(s) voorraad- en kassa-administratie

Samen met een 2e vrijwilliger zorg je wekelijks voor een correcte kasopmaak en het inboeken van de gerealiseerde baromzet. Tevens voer je samen met het bestuurslid Financiën én bestuurslid Accommodatie diverse voorraadcontroles uit. Bij de uitvoering van deze taken word je ondersteund door beide bestuursleden en tijdens het seizoen kun je op extra hulp rekenen.

Meer informatie kun je inwinnen bij Sonja Meulenbelt (Bestuurslid Financiën/ Penningmeester), bereikbaar via [email protected] of 06-37179413.

2. Coördinator sponsoring + vrijwilligers werkgroep sponsoring

Samen met enkele enthousiaste vrijwilligers ga jij sponsoring binnen LTC de Gelenberg op de kaart zetten. A la carte sponsoring afgestemd op de behoeften van de sponsor waardoor er duurzame relaties ontstaan. Ben je “open minded” en vind je het leuk om met veel vrijheid iets moois op te bouwen dan zoeken we jou!

Meer informatie kun je inwinnen bij Charles Boekhout (Voorzitter) [email protected] of 06-51958776.

3. Coördinator + vrijwilligers vrijwilligerswerving en behoud

In een werkgroep van ca 3 personen zorgen jullie ervoor dat vrijwilligers worden geworven en behouden. Vind je het leuk om het vrijwilligersbeleid op de kaart te zetten, nieuwe vrijwilligers te werven, te introduceren en te begeleiden. Dan is dit je kans!

Meer informatie kun je inwinnen bij Odilia Kohlen (Bestuurslid Accommodatie), bereikbaar via [email protected] of 06-30977097.

4. Vrijwilliger(s) jeugdcommissie

De jeugdcommissie is op zoek naar 4 enthousiaste ouders en/of leden die een steentje willen bijdragen aan de invulling van jeugdactiviteiten. Tennist jouw (klein)zoon/dochter? Stel je dan nu beschikbaar zodat óók in de toekomst leuke jeugdactiviteiten georganiseerd worden.

Voor meer informatie kun je terecht bij Remco Overmars (bestuurslid Sport). Hij is bereikbaar via [email protected] of 06-51997905. Ook Sonja Meulenbelt (coördinator jeugdcommissie) kan jouw vragen beantwoorden via [email protected] of 06-37179413.

5. Vertrouwenscontactpersoon

Onze leden moeten zich thuis voelen en voor bezoekers willen we een gastvrije vereniging zijn. Gezelligheid, plezier en saamhorigheid zijn belangrijke kenmerken van de vereniging. En dat willen we heel graag zo houden. Ongewenst of niet integer gedrag hoort er zeker niet bij. Bij LTC De Gelenberg staan we voor een integere tennissport. Daarom moeten we borgen dat iedereen die ongewenst of niet integer gedrag ervaart, een luisterend oor en een aanspreekpunt heeft binnen onze vereniging.

De Vertrouwenscontactpersoon (VCP) is binnen de vereniging het eerste aanspreekpunt voor een ieder die opmerkingen of vragen heeft m.b.t. tot agressie, pesten, discriminatie, seksuele intimidatie of ander grensoverschrijdend gedrag of over een concreet incident een gesprek wil met de vereniging. 

Klik hier verder naar het functieprofiel van de vertouwenscontactpersoon. We kunnen je hier hard voor gebruiken!

Voor meer informatie kun je terecht bij Remco Overmars (bestuurslid Sport). Hij is bereikbaar via [email protected] of 06-51997905.

Dus … wacht niet langer en lever een bijdrage aan JOUW CLUB. We horen graag van je!

Met sportieve tennis groet,

Bestuur LTC de Gelenberg

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0487-513307

Address

Gelenberg 3
6654 AZ Afferden Gld
Nederland