Vacaturekrant LTC de Gelenberg

Een vereniging kan niet bestaan zonder de hulp en bijdrage van haar leden. Met onze vrijwilligers zorgen we ervoor dat de vereniging functioneert. Zonder of te weinig vrijwilligers zorgt ervoor dat activiteiten niet door kunnen gaan. Word daarom vrijwilliger!

Wie zoeken we? 

1. Competitieleider junioren groen/geel

Als competitieleider groen/geel zorg je ervoor dat de junioren competitie kunnen spelen in het voorjaar en het najaar. Dus 2x per jaar formeer je samen met de trainer de competitieteams en schrijf je de teams in bij de KNLTB. Je wijst voor elk team een teambegeleider aan (een ouder van één van de kinderen) en je maakt de baanindeling voor de betreffende dag.

Meer informatie kun je inwinnen bij Edwin Vermeulen (huidige competitieleider junioren), bereikbaar via [email protected]

2. Leden toernooicommissie Open Jeugd Toernooi

Jaarlijks vindt in week 35 ons Open Jeugd Toernooi plaats. Met een team van 5 personen, vanvan jij er een bent, wordt het toernooi onder leiding van de toernooileider georganiseerd. Als lid van de toernooicommissie krijg je een taak die je met het team afstemd en draai en tafeldiensten tijdens het toernooi.

Meer informatie kun je inwinnen bij Sonja Meulenbelt, bereikbaar via [email protected]

3. Organisatie Jeugdkamp

Jaarlijks vindt het jeugdkamp plaats in het pinkerweekend. Onze jeugdleden “slapen” een nachtje in een tentje naast de tennisbanen. Tijdens de 2 dagen organiseren we allerlei leuke activiteiten, zoals een 6-kamp met een gigantische stormbaan. Meer info vind je hier.

Er zijn nu geen vrijwilligers die het willen organiseren. We hebben 3 personen nodig.

Meer informatie kun je inwinnen bij Sonja Meulenbelt, bereikbaar via [email protected]

4. Jong-oudtoernooi

Het jong-oud toernooi is een leuk jaarlijks terugkerend evenement dat meestal op een zondag in juni wordt georganiseerd. Een junior vormt samen een koppel met een senior, dus jong en oud samen op de baan.

Er is 1 vrijwilliger die het wil organiseren, maar we hebben een 2e persoon nodig.

5. Sinterklaastennis

Voor de jongste jeugd wordt in de sinterklaastijd een ochtend georganiseerd in samenwerking met de tennisschool. Voor de organisatie van deze ochtend is 1 persoon nodig.

6. Schoonmaak

Vrijwilligers die 2x per jaar willen helpen met wat schoonmaak klusjes in de kantine. Nu komt er wekelijks een schoonmaakbedrijf voor de sanitaire voorzieningen etc. Maar voor het opfrissen van de keuken en zemen van de ramen kunnen we maandelijks wat extra hulp gebruiken. Indien iemand structureel helpt met het schoonmaken kan dit eventueel in plaats komen van een bardienst. Vrijwilligers die willen helpen kunnen zich melden bij Petra Remijn mob: 0620213728 

Dus … wacht niet langer en lever een bijdrage aan JOUW CLUB. We horen graag van je!

Met sportieve tennis groet,

Bestuur LTC de Gelenberg