KNLTB-ledenpas

Als je lid wordt van LTC De Gelenberg, word je daarmee ook lid van de KNLTB. En dat heeft vele voordelen!

Zo geeft de KNLTB-ledenpas toegang tot ons tennispark en het bied je de mogelijkheid om een baan af te hangen.

Daarnaast geeft de pas je toegang tot alle officiële competities, duizenden open toernooien per jaar. Ook heeft de KNLTB voor alle verenigingen een collectieve ongevallenverzekering afgesloten. Deze verzekering is automatisch gekoppeld aan het lidmaatschap. Bovendien krijg je korting op toegangskaarten voor tennisevenementen in Nederland. 

Competities en toernooien 

Als KNLTB-lid heb je toegang tot alle officiële competities op landelijk, regionaal en districtsniveau en duizenden open toernooien per jaar. Alleen KNLTB-leden mogen meedoen aan deze competities en toernooien. Als je je wilt meten met andere tennissers is een KNLTB-lidmaatschap dus onontbeerlijk! 

Gekwalificeerde tennisleraren

Een bij de KNLTB aangesloten tennisvereniging heeft altijd gekwalificeerde tennisleraren in dienst. Zo weet je zeker dat je de goede techniek, vaardigheden en spelinzicht leert. 

Volg je vorderingen

Speciaal voor wedstrijdspelers heeft de KNLTB het Dynamisch Speelsterkte Systeem (DSS) ontwikkeld. Met dat systeem kun je snel en gemakkelijk je vorderingen volgen. Aan het begin van het jaar berekent de KNLTB je speelsterkte. Iedere keer als je competitie- of toernooiwedstrijden speelt wordt het resultaat verwerkt in je rating: win je van iemand met een hogere speelsterkte dan wordt jouw rating beter, verlies je van iemand met een lagere speelsterkte dan wordt jouw rating lager. Zo kun je op elk moment aan je rating zien hoe je het doet. 

MijnKNLTB

Als KNLTB-lid kun je je aanmelden voor MijnKNLTB. In MijnKNLTB kun je (onder andere) je prestaties bekijken en competitieteams volgen. Daarnaast doen de KNLTB-sponsors regelmatig interessante aanbiedingen aan KNLTB-leden.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0487-513307

Address

Gelenberg 3
6654 AZ Afferden Gld
Nederland