Lid worden

Personal information

KNLTB lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wilt worden van LTC De Gelenberg! Met je lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen. 

1/8 Algemeen
2/8 Lidmaatschap (alleen voor senioren)
>
3/8 Zomerlidmaatschap Lidmaatschap voor de maanden juni, juli en augustus
4/8 Tennis Alles-in-1-pakketten (alleen voor junioren)
>
5/8 Bardienst
>
6/8 Vrijwilligerswerk
>
7/8 Opmerkingen
8/8 Privacystatement

Ook lid worden van LTC De Gelenberg?

Goed idee, want er is van alles te doen en te beleven! Als lid kun je onbeperkt tennissen op de banen van LTC De Gelenberg, met uitzondering van dagen waarop toernooien en evenementen plaatsvinden.

Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar (1 januari t/m 31 december), m.u.v het zomerlidmaatschap (1 juni t/m 30 augustus). De contributie wordt voor het eerste lidmaatschapsjaar naar rato van het nog resterende aantal maanden van het jaar in rekening gebracht. Daarna ben je jaarlijks het volledige bedrag verschuldigd, ook bij tussentijds opzeggen.

Je kunt je inschrijven voor het lidmaatschap van de LTC De Gelenberg via dit inschrijfformulier. Om lid te kunnen worden betaal je eenmalig inschrijfgeld. Het inschrijfgeld wordt jaarlijks vastgesteld en vind je op het inschrijfformulier en hier.

 

Kosten lidmaatschap voor senioren

Lid zijn van LTC De Gelenberg betekent dat je jaarlijks contributie moet betalen. De kosten van het reguliere lidmaatschap voor senioren vind je op het inschrijfformulier en hier.

 

Tennis Alles-in-1 voor junioren

Tennis Alles-in-1 is een abonnementsvorm met in ieder geval het lidmaatschap, competitie én het meedoen aan clubevenementen. Ook zijn er pakketten waar de tennisles bij in zit. In deze video van de KNLTB wordt Tennis Alles-in 1 uitgelegd.

Alle informatie over de verschillende pakketten vindt u hier. Lees het goed door, zodat alles voor je duidelijk is. LTC De Gelenberg biedt drie verschillende pakketten voor junioren aan:

 

  1. Basis-pakket: lidmaatschap + competitie + evenementen
  2. Plus-pakket: is gelijk aan het Basispakket + 1x per week tennisles
  3. Top-pakket: is gelijk aan het Basispakket + 2x per week tennisles

 

 

Zomerlidmaatschap

Naast het reguliere lidmaatschap voor senioren kent de vereniging een zomerlidmaatschap. Als je zomerlid bent, ben je lid van LTC De Gelenberg in de maanden juni, juli en augustus. Je kunt dan onbeperkt gebruik maken van de tennisbanen, m.u.v. momenten dat er toernooien of evenementen zijn. Kijk hiervoor in de clubagenda.

Als zomerlid kunt je geen gebruik maken van tennislessen, toernooien en competitie. De kosten voor het zomerlidmaatschap bedragen €40. Er is geen onderscheid gemaakt tussen een junior- of seniorzomerlidmaatschap.

 

Bardienst

Als je lid wordt van LTC De Gelenberg moet je verplicht twee tot drie keer per jaar bardienst draaien. Dat geldt alleen voor senioren, niet voor junioren en zomerleden. Meer informatie over bardienst vind je hier.

Als je echt geen bardienst wilt draaien, wordt een bardienstheffing in rekening gebracht. Meer over bardiensten vind je hier.