Lidmaatschap

Ook lid worden van LTC De Gelenberg? Goed idee, want er is van alles te doen en te beleven! Als lid kun je onbeperkt tennissen op de banen van LTC De Gelenberg, met uitzondering van dagen waarop toernooien en evenementen plaatsvinden. Op deze pagina lees je hoe je lid wordt, maar ook hoe we je helpen om snel ingeburgerd te raken. Weet je nog niet zeker of je lid wil worden? Volg dan eerst een gratis proefles.

Je kunt lid worden van tennisvereniging LTC de Gelenberg door het aanmeldingsformulier in te vullen. Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar (1 januari t/m 31 december). De contributie zal voor het eerste jaar naar rato worden bepaald. Daarna ben je jaarlijks de volledige contributie verschuldigd, ook bij tussentijds opzeggen.

Inschrijven

Het inschrijfformulier vind je onder het kopje Lidmaatschap.

Kosten lidmaatschap

Lid zijn van LTC De Gelenberg betekent dat je jaarlijks contributie moet betalen. Je kunt ervoor kiezen om dat in één keer te doen, maar je mag ook gespreid betalen. De contributie wordt voor onze vereniging geïnd via KNLTB-Collect. Je kunt bij ontvangst van de factuur zelf aangeven of je gespreid wilt betalen of in één keer.

Junioren

Junioren:

We bieden drie verschillende pakketten voor junioren aan: lidmaatschap + competitie + clubactiviteiten. Het meest populaire pakket is het Plus-pakket. De tennislessen zijn dan namelijk ook inbegrepen. Klik op de link voor alle info: Tennis Alles-in-1. 

Het inschrijfgeld is € 7,00 inschrijfgeld. Junioren zijn vóór 1 januari van het huidige jaar jonger dan 17 jaar. 

Senioren: € 133,00 (excl. € 11,50 inschrijfgeld)
Gezinnen: Vanaf het derde lid (inwonend bij ouders) van het gezin geldt een korting van 10 euro per lid per jaar
Zomerlidmaatschap: € 37,50. Dit lidmaatsschap geldt voor 3 maanden; juni, juli en augustus. Hierbij maken wij geen onderscheid tussen junioren en senioren. Met een zomerlidmaatschap kunt u gebruik maken van de tennisbanen. U bent geen lid van de KNLTB en het geeft u dan ook geen recht op deelname aan tennisles, toernooien en competitie.

 

Bardienst

Voor senioren geldt een verplichte bardienst (2-3x per jaar). Bardienst is een leuke manier om LTC de Gelenberg en haar leden te leren kennen. Vooraf krijgt je duidelijke uitleg over wat er tijdens de bardienst wordt verwacht. Als je geen bardienst wilt draaien, wordt een bardienstheffing in rekening gebracht. De bardienstheffing is € 30,00 per dienst. Aan het begin van het kalenderjaar wordt het aantal bardiensten voor dat jaar vastgesteld en daarmee dus ook de afkoopsom (2 bardiensten betekent € 60,00 afkoop, 3 diensten betekent € 90,00 afkoop, etc.). Meer informatie over bardiensten en barheffing vind je op de website onder het kopje Clubinfo.

Tennislessen

De lessen worden gegeven door externe trainers die professioneel opgeleid zijn en werken vanuit een zelfstandige tennisschool. Klik hier voor informatie over de tennislessen.

Welkomstboekje

Voor alle nieuwe leden hebben wij een welkomstboekje gemaakt waarmee alle informatie overzichtelijk bij elkaar staat.

Meer informatie

Voor aanvullende informatie over het lidmaatschap van LTC de Gelenberg kunt u contact opnemen met:

Wil en Hanneke van den Buijs

  0487 50 33 40
  [email protected]