Lidmaatschap

U kunt lid worden van tennisvereniging De Gelenberg door het inschrijfformulier in te vullen via de onderstaande koppeling.

Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar (1 januari t/m 31 december). De contributie zal voor het eerste jaar naar rato worden bepaald. Daarna is men jaarlijks de volledige contributie verschuldigd, ook bij tussentijds opzeggen.

Inschrijven

Het inschrijfformulier vind je onder het kopje “Lid worden”. Klik hier om er snel naar toe te gaan of ga naar: http://www.degelenberg.nl/aanmeldformulier.

Kosten lidmaatschap

 ·          junioren:                € 70 (excl. € 7,00 inschrijfgeld) (junioren zijn vóór 1 januari van het huidige jaar jonger dan 18 jaar)

·          senioren:                 € 130 (excl. € 11,50 inschrijfgeld)

·          gezinnen:                Vanaf het derde lid een korting van 10 euro per lid per jaar

·          zomerlidmaatschap: € 37,50 (dit lidmaatschap geldt voor 3 maanden; juni, juli en augustus)

Hierbij maken wij geen onderscheid tussen junioren en senioren. Met een zomerlidmaatschap kunt u gebruik maken van de tennisbanen. U bent geen lid van de KNLTB en het geeft u dan ook geen recht op deelname aan tennisles, toernooien en competitie.

Bardienst

Voor senioren geldt een verplichte bardienst (2-3x per jaar). Bardienst is een leuke manier om LTC de Gelenberg en haar leden te leren kennen. Vooraf krijgt u een duidelijke uitleg over wat er tijdens de bardienst van u wordt verwacht. Als u geen bardienst wilt draaien, wordt een bardienstheffing in rekening gebracht. De bardienstheffing is € 30,00 per dienst. Aan het begin van het kalenderjaar wordt het aantal bardiensten voor dat jaar vastgesteld en daarmee dus ook de afkoopsom (2 bardiensten betekent € 60,00 afkoop, 3 diensten betekent € 90,00 afkoop, etc.) Meer informatie over bardiensten en barheffing vindt u op de website onder het kopje "Info voor onze leden".

 

Tennislessen

De lessen worden gegeven door externe trainers die professioneel opgeleid zijn en werken vanuit een zelfstandige tennisschool.

Klik hier voor informatie over de tennislessen.

Welkomstboekje

Voor alle nieuwe leden hebben wij een welkomstboekje gemaakt waarmee alle informatie overzichtelijk bij elkaar staat. Klik hier om het welkomstboekje te downloaden.

Meer informatie

Meer algemene informatie over de ledenadministratie vind je hier. Voor aanvullende informatie over het lidmaatschap van LTC de Gelenberg kunt u contact opnemen met:

Wil en Hanneke van den Buijs
Lievendaal 4
6651 EW Druten
0487-503340 
[email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0487-513307

Address

Gelenberg 3
6654 AZ Afferden Gld
Nederland