Even voorstellen...

LTC de Gelenberg

Tennisvereniging LTC de Gelenberg is opgericht in 1966. Sinds de oprichting is LTC de Gelenberg een bloeiende en levendige vereniging. Met onze 325 leden (waarvan ca 80 jeugdleden) behoren we tot de grootste tennisverenigingen in Maas en Waal.

Onze vereniging heeft in alle seizoenen de beschikking over zes verlichte kunstgrasbanen, een oefenkooi en een gezellig clubhuis met deels overdekt terras. De afgelopen jaren is het clubhuis regelmatig onder handen genomen, waardoor leden en gasten gegarandeerd zijn van een gastvrije ambiance. In 2018 is de baanverlichting vervangen door maatschappelijk verantwoorde ledverlichting en in 2019 zullen baan 1 tot en met 4 vervangen worden, waardoor tennissen op ons park een mooie beleving blijft.

De tennisbanen zijn gelegen op sportpark De Gelenberg in Afferden (Gelderland), in de gemeente Druten en worden daar geflankeerd door de hockey-, voetbal- en zwemvereniging.

 

Waar staan wij voor?

 

Gezelligheid en sportiviteit staat binnen onze vereniging centraal. Dat blijkt uit de diverse gezellige activiteiten die op onze vereniging voor de junioren en senioren worden georganiseerd.  

 

Zo organiseren we onder andere:

 

 • Wekelijkse toss-momenten. Hier spelen we dubbelpartijen en bepaalt het lot de paren en tegenstanders:
  • Maandag- en donderdagochtend: dames
  • Maandagavond: mix
  • Donderdagavond: heren
 • In week 34 organiseren wij het jaarlijkse open toernooi. Bij dit toernooi wordt op actuele rating gespeeld in HE, DE, HD, DD en GD
 • De week erna vindt ons open jeugdtoernooi plaats
 • Jaarlijks hebben we het altijd gezellige Jong-oud toernooi
 • Natuurlijk zijn er jaarlijks de clubkampioenschappen voor junioren en senioren
 • En nog veel meer… Kijk in het menu onder Junioren of in de clubagenda naar onze vele activiteiten.

Daarnaast spelen onze leden zowel in het voorjaar, zomer en najaar landelijke en regionale competitie.

Wil je (nog) beter tennissen?

Tennisorganisatie Remi de Jager verzorgt binnen onze vereniging de tennislessen. Meer informatie vind je op deze site onder het menu Tennisles.  

Lid worden?

Heb je interesse om lid te worden van onze tennisvereniging, kijk dan onder het menu Lidmaatschap voor meer informatie en meld je snel aan. Voor meer informatie over onze vereniging, kun je ook contact opnemen met de secretaris.

Graag tot ziens,

Charles Boekhout
Voorzitter LTC de Gelenberg