Wim de Vaan voorjaarseditie 2024

21 februari 2024


De carnavalsspullen zijn weer opgeborgen en de wintersport zit er (bijna?) op, dus voor je het weet is het mooi weer en komt iedereen weer lekker buiten (tennis) spelen...;-). Al was het alleen maar om te oefenen voor de Voorjaarscompetitie…..De Wim de Vaan Commissie is er in ieder geval weer klaar voor om jullie te zien strijden! Na de spannende ontknoping van vorig jaar zijn we in 2024 toe aan de 39ste editie van de felbegeerde Wim de Vaan bokaal. Wie wordt de opvolger van Sjoerd Ebben?  

WANNEER

Op de donderdagavonden 28 maart en 4 april wordt er weer gespeeld. Beide speeldagen starten vanaf 19.00 uur!  

INSCHRIJVEN

Alleen heren kunnen zich opgeven kan via de inschrijfknop, waarna wij een leuke indeling maken. Geef even aan vanaf hoe laat we je kunnen indelen (probeer zoveel mogelijk vanaf 19.00 uur op te geven). Wees er snel bij, want vol=vol.  Inschrijven kan t/m 20 maart.

KOSTEN

voorjaar-editie De kosten voor beide speeldagen bedragen totaal € 9,-. Dit bedrag kun je op de eerste speeldag contant aan ons betalen. Ook als je maar 1 keer kunt spelen bedragen de kosten € 9,-. Wij zorgen voor wat lekkere hapjes tijdens deze speeldagen.  

INDELING

We garanderen iedereen twee keer per speeldag te spelen. We hebben vier speelrondes; 19.00, 19.45, 20.30 en 21.15 uur. Als je je opgeeft verwachten we ook dat je komt, want de indeling wordt gemaakt op basis van het aantal aanmeldingen. Als je onverwachts niet kunt laat ons dit dan z.s.m. weten, zodat wij voor een vervanger kunnen zorgen en ook alle partijen gespeeld kunnen worden.  

UITREIKING WIM DE VAAN BOKAAL

Voor de ‘nieuwkomers’; die felbegeerde bokaal wordt uitgereikt op de laatste speeldag, in het najaar. De resultaten uit het voorjaar tellen uiteraard ook gewoon mee!   We gaan er met z'n allen weer een paar mooie en gezellige speeldagen van maken. Leuke wedstrijden en na afloop gezellig een drankje en een hapje. Wij hebben er, zoals gewoonlijk, weer heel veel zin in!  

Groeten van Stephan, René, John en Ed.     

Nieuwscategorieën