Inschrijving voor de wintercompetitie

07 september 2020


De najaarscompetitie moet nog beginnen, maar de voorbereidingen voor de wintercompetitie zijn al weer gestart. Alleen senioren kunnen zich opgeven.  

Waarvoor kunnen senioren zich inschrijven?

De wintercompetitie wordt door de KNLTB alléén in regio Zuid georganiseerd. Dus niet in regio Gelderland. Houd daar dus rekening mee! De vereniging faciliteert voor senioren op de volgende avonden en dagen de wintercompetitie:

  • vrijdag
  • zaterdag
  • zondag  

Het maximaal aantal teams wordt bepaald door de baanbezetting, trainingen en mogelijkheden voor vrij spelen. Voor het maken van de indeling voor de najaarscompetitie waren we genoodzaakt te loten in verband met het grote aantal aangemelde teams. De teams die zijn uitgeloot voor hun voorkeursdag krijgen geen voorrang bij de indeling van de wintercompetitie, aangezien de wintercompetitie uitsluitend voor regio zuid wordt georganiseerd. Zij behouden daarmee het recht om zonder loting ingedeeld te worden voor de eerstvolgende voorjaarscompetitie. Mocht de wintercompetitie net zo succesvol worden als de voor- en najaarscompetitie dat zullen we genoodzaakt worden om de inschrijfvoorwaarden hierop aan te passen.  

Speeldata wintercompetitie

De speeldata voor de wintercompetitie staan in onderstaand schema:   Competitiebijdrage

De kosten voor deelname aan de wintercompetitie bedragen €90 per seniorenteam.  

Inschrijfvoorwaarden voor senioren

Het volledige overzicht van inschrijfvoorwaarden voor competitiedeelname (voor senioren) is op deze website te vinden. Door je in te schrijven voor de competitie, verklaar je akkoord te gaan met deze voorwaarden. Een paar voorwaarden lichten we eruit: Om aan de competitie deel te kunnen nemen dient minimaal één speler/ster per team in het bezit te zijn van een VCL (Vereniging Competitie Leider) certificaat of bereid zijn om deze cursus te volgen. De vereniging vergoedt de kosten van de cursus. Indien je je na inschrijving terugtrekt uit de competitie of op een bepaalde wedstrijddag niet op komt dagen, wordt daar een boete van €90 voor opgelegd. Deze boete wordt verhaald op het betreffende team (via de captain) of individu.  

Hoe kun je je inschrijven?

Mail naar: [email protected] met vermelding in welke competitiesoort en op welke dag/avond  je wilt deelnemen. Als je je als team aanmeldt, vermeldt dan alle deelnemers met naam en bondsnummer, en geef aan wie de captain is en wie in het bezit is van een geldig VCL certificaat of wie bereid is om deze cursus of vervolgcursus VCL te gaan volgen.  

Aanvullende informatie

Tijdens de Wintercompetitie Zuid wordt gespeeld volgens de 'normale' puntentelling. Er wordt dus niet op tijd gespeeld, ook niet in de avondcompetities. Dit betekent dat er in het dubbelspel bij een derde set een wedstrijdtiebreak tot en met 10 punten wordt gespeeld.  

Sluiting inschrijfdatum: 15 september 2020  

Vragen?

Voor vragen over de competitie kun je terecht bij Wil van den Buijs – competitieleider senioren – [email protected]  

Nieuwscategorieën