Inschrijven wintercompetitie

17 juli 2022


De najaarscompetitie moet nog beginnen, maar de voorbereidingen voor de wintercompetitie zijn al weer gestart. Alleen senioren kunnen zich opgeven.

Waarvoor kunnen senioren zich inschrijven?

De wintercompetitie wordt door de KNLTB alléén in regio Zuid georganiseerd. Dus niet in regio Gelderland. Houd daar dus rekening mee!

De vereniging faciliteert voor senioren op de volgende avonden en dagen de wintercompetitie:

  • vrijdagavond
  • zaterdag

Het maximaal aantal teams wordt bepaald door de baanbezetting, trainingen en mogelijkheden voor vrij spelen. Speeldata wintercompetitieDe speeldata voor de wintercompetitie staan in onderstaand schema:

Competitiebijdrage

De kosten voor deelname aan de wintercompetitie bedragen €90 per seniorenteam voor 7 speeldagen.

Inschrijfvoorwaarden voor senioren

Het volledige overzicht van inschrijfvoorwaarden voor competitiedeelname (voor senioren) is op deze website te vinden. Door je in te schrijven voor de competitie, verklaar je akkoord te gaan met deze voorwaarden. Een paar voorwaarden lichten we eruit:

  • Om aan de competitie deel te kunnen nemen dient minimaal één speler/ster per team in het bezit te zijn van een VCL (Vereniging Competitie Leider) certificaat of bereid zijn om deze cursus te volgen. De vereniging vergoedt de kosten van de cursus.
  • Indien je je na inschrijving terugtrekt uit de competitie of op een bepaalde wedstrijddag niet op komt dagen, wordt daar een boete van €65 voor opgelegd. Deze boete wordt verhaald op het betreffende team (via de captain) of individu.

Hoe kun je je inschrijven?

Mail naar: [email protected] met vermelding in welke competitiesoort en op welke dag/avond  je wilt deelnemen.

Als je je als team aanmeldt, vermeldt dan alle deelnemers met naam en bondsnummer, en geef aan wie de captain is en wie in het bezit is van een geldig VCL certificaat of wie bereid is om deze cursus of vervolgcursus VCL te gaan volgen.

Sluiting inschrijfdatum 6 september 2022

Vragen?

Voor vragen over de competitie kun je terecht bij Wil van den Buijs – competitieleider senioren – [email protected]

 

 

Nieuwscategorieën