Corona Update: clubhuis om 20.00 uur dicht en geen publiek

15 november 2021


Vanaf 13 november j.l. zijn de landelijke Corona maatregelen weer aangescherpt. De nieuwe maatregelen gelden in ieder geval tot 4 december a.s.

Wat betekent dit voor de horeca bij LTC De Gelenberg?

  • Het clubhuis sluit om 20:00 uur
  • Publiek is niet toegestaan op het park
  • Coronatoegangsbewijs (CTB) is verplicht bij het betreden van het clubhuis en het terras waarbij een zitplaats verplicht is.  De check hoeft niet gelijk bij de ingang gedaan te worden, maar mag ook gedaan worden als de persoon in het clubhuis plaatsneemt. 

Uitzonderingen

  • Mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en vrijwilligers hoeven geen CTB te tonen in binnenruimtes op verenigingen en binnensportlocaties. Denk hierbij aan leraren, coaches, onderhoudsprofessionals, competitie- en toernooileiders en andere vrijwilligers zoals ouders die moeten rijden naar een training of wedstrijd.
  • Het clubhuis mag na 20.00 uur nog wel gebruikt worden door toernooi- of wedstrijdleiding. De horeca blijft dan wel gesloten

Bardienst

Aangezien het clubhuis slechts tot 20:00 uur geopend is, komt de 2e bardienst te vervallen. Gezien de beperkte openingstijd gaan wij gaan er vanuit dat 1 bardienstmedewerker genoeg is om voor zowel de bar/keukendienst als het scannen van de CTB’s.

Het bestuur doet, net als bij alle voorgaande maatregelen, een uitdrukkelijk beroep op jullie eigen verantwoordelijkheid. Heb je geen coronatoegangsbewijs, ga dan niet in het clubhuis zitten! De anderen kunnen er namelijk de dupe van worden.

We vertrouwen op jullie medewerking!    

Nieuwscategorieën