Wim de Vaan najaarseditie 2023

29 augustus 2023


Het OPEN toernooi van LTC de Gelenberg is nog maar net afgelopen, met daarin wederom vele finalisten die de kneepjes van het tennisspel op de donderdagavond hebben geoefend en geleerd, en het TOERNOOI DER TOERNOOIEN staat binnenkort weer op de agenda.

De Wim de Vaan Commissie is er in ieder geval weer klaar voor om jullie te zien strijden! Na de spannende ontknoping van vorig jaar zijn we in 2023 toe aan de 38ste editie van de felbegeerde Wim de Vaan bokaal. Wie wordt de opvolger van Geert Dolfing?  

WANNEER

Op de donderdagavonden 28 september en 5 oktober wordt er weer gespeeld. Beide speeldagen starten vanaf 19.00 uur!  

INSCHRIJVEN

Alleen heren kunnen zich opgeven via de inschrijfknop, waarna wij een leuke indeling maken. Geef even aan vanaf hoe laat we je kunnen indelen (probeer zoveel mogelijk vanaf 19.00 uur op te geven). Inschrijven kan tot en met 22 september, maar wees er snel bij, want vol=vol.  

KOSTEN

De kosten voor beide speeldagen bedragen totaal € 9,-. Dit bedrag kun je op de eerste speeldag contant aan ons betalen. Ook als je maar 1 keer kunt spelen bedragen de kosten € 9,-. Wij zorgen voor wat lekkere hapjes tijdens deze speeldagen.  

INDELING

We garanderen iedereen twee keer per speeldag te spelen. We hebben vier speelrondes; 19.00, 19.45, 20.30 en 21.15 uur. Als je je opgeeft verwachten we ook dat je komt, want de indeling wordt gemaakt op basis van het aantal aanmeldingen. Als je onverwachts niet kunt laat ons dit dan z.s.m. weten, zodat wij voor een vervanger kunnen zorgen en ook alle partijen gespeeld kunnen worden.  

UITREIKING WIM DE VAAN BOKAAL

Voor de ‘nieuwkomers’: die felbegeerde bokaal wordt uitgereikt op de laatste speeldag, 5 oktober dus. De resultaten uit het voorjaar tellen uiteraard ook gewoon mee!  

We gaan er met z'n allen weer een paar mooie en gezellige speeldagen van maken. Leuke wedstrijden en na afloop gezellig een drankje en een hapje. Wij hebben er, zoals gewoonlijk, weer heel veel zin in!  

Groeten van Stephan, René, John en Ed.     

Nieuwscategorieën