Weg met de kerst- en Coronakilo’s! Schrijf je nu in voor de tennislessen

10 januari 2021


In het nieuwe jaar weer de baan op om de kerst- en corona kilo's er af te werken? Start met goede voornemens.

De inschrijving van de nieuwe trainingscyclus is weer geopend. De trainingen gaan in maart van start en eindigen voor de zomervakantie. De Jager Tennis geeft aan iedereen les: van jong tot oud, van beginner tot clubkampioen! De trainingen worden gegeven door Ricardo Boekhout. Schrijf je dus nu in voor de trainingen!  

De lessen

Er worden 17 lessen aangeboden voor senioren. Voor junioren is het een doorlopende reeks, tenzij je aan het einde van deze 17 weken een andere pakketkeuze maakt. De eerste lessen starten in maart. We streven naar groepen van maximaal 4 personen met een lesduur van 1 uur per lesweek.  

Junioren

Junioren moeten alleen hun verhinderingen opgeven. Dat kun je HIER doen. Inschrijven hoeft dus niet, dat heb je al gedaan bij het kiezen van het Tennis Alles-in-1 pakket. Wil je jouw Tennis Alles-in-1-pakket wijzigen omdat je nu wel, meer of helemaal niet meer wil trainen, dan moet je dat HIER doorgeven. Geef je voor de sluitingsdatum geen wijziging door, dan behoud je hetzelfde pakket.  

Verhinderingen

Op de inschrijfpagina kun je ook je verhinderingen aangeven. Met je verhinderingen wordt zo veel mogelijk rekening gehouden. Je kunt maximaal 2 dagen als verhindering opgeven. Het lukt niet altijd om je in een passende groep in te delen of met je verhinderingen rekening te houden. In dat geval wordt contact met je opgenomen om de mogelijkheden te bespreken.  

Voorwaarde voor tennisles

Lidmaatschap van de tennisvereniging is een vereiste om deel te nemen aan de tennislessen. Klik HIER voor meer informatie over het lidmaatschap bij LTC De Gelenberg.  

De prijs voor senioren

Training (60 min): 1x 1 uur per week gedurende 17 weken voor €  213,00.   

Het inschrijven

Klik HIER om je in te schrijven voor de tennislessen. De inschrijving sluit op zondag 17 januari 2021, zodat we nog de tijd hebben om de indeling te maken. Nadat de indeling is gemaakt, krijg je bericht van De Jager Tennis van je trainingsdag en -tijdstip.  

Nieuwscategorieën