Vervanging trainer Max en inschrijven zomertrainingen

04 januari 2020


Vervanging Max

De Jager Tennis heeft ervoor gekozen om alle resterende lessen van Max Peters met eigen ‘bekende’ trainers in te vullen, namelijk Mike Mulders, Ricardo Boekhout, Aad Zwaan en Remi de Jager. Het is te kort dag gebleken om een nu al een nieuwe trainer te kunnen presenteren. Alle lessen worden in principe gegeven volgens het huidige lesrooster. Een enkele groep traint op een ander moment, maar daarover zijn de betreffende groepen inmiddels geïnformeerd.

De invulling van Max zijn uren ziet er als volgt uit:

  • Maandag tot 18.00 uur: Ricardo
  • Maandag na 18.00 uur: Aad
  • Dinsdag: Ricardo
  • Woensdag: Ricardo
  • Vrijdag: Remi
  • Zaterdag: Mike

Er zijn gesprekken gaande om te kijken wie de nieuwe trainer van LTC de Gelenberg gaat worden. Zodra hier meer over bekend is zullen wij dat uiteraard gelijk kenbaar maken. Als er vragen zijn over de trainingen, neem dan contact op met Remi de Jager | [email protected] | 06-41518076.  

Inschrijven zomertrainingen

De trainingen zijn bij uitstek de beste voorbereiding op de voorjaarscompetitie en toernooien. De trainingen gaan in februari van start en eindigen voor de zomervakantie. 

De tennistrainers van Tennisorganisatie Remi de Jager geven aan iedereen les: van jong tot oud, van beginner tot clubkampioen! Schrijf je dus nu in voor de trainingen! 

De lessen

Er worden 17 lessen aangeboden voor senioren. Voor junioren is het een doorlopende reeks, tenzij je aan het einde van deze 17 weken een andere pakketkeuze maakt. De eerste lessen starten maandag 10 februari 2020  We streven naar groepen van maximaal 4 personen met een lesduur van 1 uur per lesweek. 

Junioren

Junioren die nu al lessen hoeven niets te doen, tenzij zij een wijziging willen doorgeven. Wijzigingen kun je HIER doorgeven aan de tennisschool. Inschrijven hoeft dus niet, dat heb je naemlijk al gedaan bij het kiezen van het Tennis Alles-in-1 pakket.

Wil je jouw Tennis Alles-in-1-pakket wijzigen omdat je nu wel, meer of helemaal niet meer wil trainen, dan moet je dat HIER doorgeven. Geef je voor de onderstaande sluitingsdatum geen wijziging door, dan behoud je hetzelfde pakket.

Verhinderingen voor senioren

Op de inschrijfpagina kun je ook je verhinderingen aangeven. Met je verhinderingen wordt zo veel mogelijk rekening gehouden. Je kunt maximaal 2 dagen als verhindering opgeven. Het lukt niet altijd om je in een passende groep in te delen of met je verhinderingen rekening te houden. In dat geval wordt contact met je opgenomen om de mogelijkheden te bespreken.

Voorwaarde voor tennisles

Lidmaatschap van de tennisvereniging is een vereiste om deel te nemen aan de tennislessen. Klik HIER voor meer informatie over het lidmaatschap bij LTC De Gelenberg. 

De prijs voor senioren

De prijs voor de zomertrainingen bedraagt €213,- voor 17 lessen van een uur. Er wordt in principe 1x per week gelest. Door eventuele inhaallessen kan het zijn dat er een keer extra in de week wordt gelest.

Inschrijven voor senioren

Klik HIER (alleen voor senioren!) om je in te schrijven voor de tennislessen. De inschrijving sluit op woensdag 15 januari, zodat er voldoende tijd is om de indeling te maken. Nadat de indeling is gemaakt, krijg je bericht van De Jager Tennis van je trainingsdag en -tijdstip.

Busreis Roland Garros & Losse kaarten

Op vrijdag 29 mei organiseert De Jager Tennis een busreis naar Roland Garros. Op deze dag worden de wedstrijden van de 3e ronde gespeeld. Vertrek is om 3.00 uur ‘s nachts, aankomst ca. 10.00uur in Parijs, terugreis vanaf 20.00 uur. Het beloofd weer een onvergetelijke dag te worden. Gaan jullie mee? 

Kaarten voor de busreis zijn vanaf €99,- maar iedereen die lid is van LTC De Gelenberg krijgt een korting van €10,- per persoon! (KORTINGSCODE = GELENBERG)

Losse kaarten worden ook aangeboden voor de buitenbanen, ook voor andere dagen dan de vrijdag. Deze kosten €60,- per stuk. Deze zijn te boeken voor de dagen maandag 25 mei t/m maandag 1 juni 2020 (op de losse kaarten zit geen kortingsactie)  

Ga jij ook mee? Schrijf je dan in voor 31 januari (begin februari moeten de kaarten worden besteld) via de site van De Jager Sportevents.

Nieuwscategorieën