Schrijf je in voor de Eef van Eldik Cup 2020

02 januari 2020


WANNEER

De Eef van Eldik Cup wordt dit jaar op zaterdag georganiseerd in plaats van op maandagavond. Zaterdag 8 en 15 februari 2020 wordt er weer gespeeld om de Eef van Eldik Cup. We hebben 4 speelrondes: 15.00-15.45-16.30 en 17.15.   

INSCHRIJVEN

Je kunt je individueel inschrijven tot en met 2 februari door op deze link te klikken, waarna wij een leuke indeling maken. Uiterlijk 6 februari ontvang je van ons de indeling via de mail.  

KOSTEN

De kosten voor beide middagen bedragen totaal € 7,50. Dit bedrag kun je die middag contant aan ons betalen. Ook als je maar 1 dag kunt spelen bedragen de kosten € 7,50. Wij zorgen voor wat lekkere hapjes tijdens deze middagen.  

INDELING 

Als je je opgeeft verwachten we ook dat je komt, want de indeling wordt gemaakt op het aantal aanmeldingen. Als je onverwachts niet kunt laat ons dit dan z.s.m. weten.  

UITREIKING EEF VAN ELDIK CUP

Zet alvast zaterdag 31 oktober en 7 november in je agenda. Dan vindt de afsluiting plaats en wordt de felbegeerde Eef van Eldik Cup uitgereikt. Wie neemt de beker over van de vorige winnaar? Op de laatste toernooidag (7 november) sluiten we daarnaast het toernooi af met wat lekkere warme hapjes.  

INFO/VRAGEN

Heb je nog vragen, mail dan naar [email protected]. We hopen dat jullie allemaal meedoen, zodat we er net als vorig jaar vier gezellige speeldagen van kunnen maken.

Nieuwscategorieën