Ook tennisles na de zomervakantie? Schrijf je in!

01 juli 2019


Geniet van buiten tennissen en neem direct na de zomervakantie tennistraining! Schrijf je nu in voor de tennislessen   

De trainingen zijn bij uitstek de beste voorbereiding op de toernooien en de competitie. De trainingen gaan na de zomervakantie van start en eindigen in januari, voor de clubkampioenschappen en de voorjaarscompetitie.  

Nieuwe trainer

De tennistrainers van De Jager Tennis geven aan iedereen les: van jong tot oud, van beginner tot clubkampioen! De trainingen worden gegeven door Max Peters. Hij is onze nieuwe hoofdtrainer vanaf deze cyclus. En als er veel inschrijvingen zijn, dan gaat Mike Mulders ook weer bij ons training geven.   Schrijf je dus nu in voor de trainingen!  

De lessen

Jaarlijks worden 2 cycli van 17 lessen aangeboden voor de perioden van september tot januari en van maart tot juli. De lessen voor de eerst volgende cyclus starten maandag 2 september 2019.  We streven naar groepen van maximaal 4 personen met een lesduur van 1 uur per lesweek.  

Junioren

Junioren met een Tennis Alles-in-1 Plus of Top-pakket moeten zich óók aanmelden bij De Jager Tennis. Dat is noodzakelijk om inzicht te krijgen in je verhinderingen. Ook als je geen verhinderingen hebt, moet je dat doorgeven. Junioren geven hun verhinderingen gelijk voor beide cycli op. De communicatie over de trainingen verloopt via De Jager Tennis.  

Aanmelden kun je HIER doen.  

Inschrijven hoeft dus niet meer, dat heb je (als het goed is) al gedaan bij het kiezen van het Tennis Alles-in-1 pakket. Heb je nog geen keuze voor een Tennis Alles-in-1 pakket gemaakt, maar je geeft wel je beschikbaarheid door op de inschrijfpagina van De Jager Tennis, dan gaat LTC De Gelenberg ervan uit dat je kiest voor het Tennis Alles-in-1 Plus pakket. Je kunt als junior namelijk alleen tennislessen nemen als je een Tennis Alles-in-1 Plus-pakket of Top-pakket hebt.

Verhinderingen

Op de inschrijfpagina van De Jager Tennis kun jij je verhinderingen aangeven. Met je verhinderingen wordt zo veel mogelijk rekening gehouden. Je kunt maximaal 2 dagen als verhindering opgeven. Het lukt niet altijd om je in een passende groep in te delen of met je verhinderingen rekening te houden. In dat geval wordt contact met je opgenomen om de mogelijkheden te bespreken.  

Voorwaarde voor tennisles

Lidmaatschap van de tennisvereniging is een vereiste om deel te nemen aan de tennislessen.   

De prijzen voor senioren  

Soort training Inhoud Prijs bij maandelijkse betaling Prijs bij éénmalige incasso 
Training (60 min) 1x 1 uur per week – 17 weken €  213,00 €  202,00

         

Aanmelden bij De Jager Tennis

Klik HIER om je in te schrijven voor de tennislessen. De inschrijving sluit op zondag 18 augustus, zodat we nog 2 weken de tijd hebben om de indeling te maken.

Nadat de indeling is gemaakt, krijg je bericht van De Jager Tennis van je trainingsdag en -tijdstip.  

Nieuwscategorieën