Oliebol-event 2020

10 januari 2020


Voor de junioren wordt ook dit jaar weer het Oliebol-Event georganiseerd en wel op zaterdag 18 en zondag 19 januari a.s.

Vanwege het alles-in-1-pakket word je automatisch ingeschreven voor het oliebol-event. Wanneer je je niet tijdig afmeldt (vóór zondag 12 januari) dan verwachten we dat je deelneemt aan het toernooi. Heb je je reeds afgemeld dan is deze mail niet voor jou van toepassing.

Je kunt je inschrijving bekijken via:

Wil je niet meedoen óf ben je de zaterdag een dagdeel verhinderd?

Wanneer je niet deelneemt aan het oliebol-event, dan moet je je afmelden vóór zondag 12 januari. Op de zaterdag mag je een dagdeel verhinderd zijn. Dan kun je wel deelnemen aan het toernooi. Wij houden rekening met de tijden dat je niet kunt. Onderaan deze mail vind je hoe je je kunt afmelden en hoe je een verhindering voor de zaterdag aan ons kunt doorgeven.

Moet ik beide dagen de hele dag aanwezig zijn?

Nee, dat hoeft niet. Enkele dagen voor aanvang van het toernooi ontvang je een mail van toernooi.nl met jouw wedstrijdtijden. De wedstrijden voor de kinderen uit oranje worden op zaterdagmiddag gespeeld en zondag verdeeld over de dag. De wedstrijden voor de kinderen uit groen en geel worden verdeeld over de zaterdag én de zondag. Tussen de wedstrijden door mag je eventueel naar huis. Maar natuurlijk mag je ook gezellig op de club blijven. 

Indeling op niveau en de nieuwe kleurindeling per 1-1-2020

De kinderen zijn ingedeeld in de kleur waarin zij ook gaan spelen in de voorjaarscompetitie. Deze is gemaakt na overleg met de trainers. Ook is rekening gehouden met de aangepaste regels en richtlijnen van de KNLTB.  LET OP: de definitieve indeling (bv oranje 1 of oranje 2) wordt enkele dagen voor aanvang van het toernooi bekend gemaakt.

Je kunt je afmelden door te klikken op onderstaande link en daarmee een mail te sturen naar de jeugdcommissie: afmelden  

Je kunt een verhindering doorgeven voor de zaterdag door te klikken op onderstaande link en daarmee een mail te sturen naar de jeugdcommissie: verhindering zaterdag

Nieuwscategorieën