Nieuwe hoofdtrainer

09 mei 2020


Ricardo Boekhout is onze nieuwe trainer!

We zijn blij jullie te kunnen vertellen dat De Jager Tennis een nieuwe trainer heeft gevonden die Max opvolgt. Ricardo Boekhout is bij velen van jullie al een bekende naam en gezicht. Hij is een echte ‘jongen’ van onze vereniging.

Ricardo heeft in de afgelopen periode ook al een aantal lessen verzorgd, maar vanaf nu gaat hij zich als hoofdtrainer nog meer toeleggen op de lessen van onze vereniging. Ricardo stelt zich zelf even voor:

Mijn naam is Ricardo Boekhout. Voor de meeste mensen ben ik misschien al een bekend gezicht maar misschien voor jou nog niet! Ik stel me graag aan je voor.

Ik ben 24 jaar oud en momenteel samenwonend met mijn vriendin in Winssen. Sinds een aantal jaar geef ik tennisles. Op dit moment in onder andere Boven-Leeuwen, Dreumel en al een aantal uren in Druten.

Binnenkort zal ik alle lessen in Druten samen met Mike Mulders gaan draaien. Mike zal alleen de maandag draaien en de overige dagen zal ik voor mijn rekening nemen.

Ik hoop jullie snel op de baan te zien!

Met sportieve groet,

Ricardo Boekhout

Het afgelopen jaar heeft Aad Zwaan een aantal lessen verzorgd. Door de invulling van Ricardo is het niet meer nodig dat Aad bij ons les geeft. Wij willen Aad hartelijk bedanken voor zijn trainingen.

Wij wensen Ricardo heel veel succes.

Nieuwscategorieën