Maandag sponsort DutsOpen invitatietoernooi

18 mei 2023


Het DutsOpendreamteam heeft voor de komende editie van het Dutsopen Invitatietoernooi een mooie deal gemaakt met Maandag. Dankzij de sponsoring van deze ‘werkverbinder’ kan het dreamteam zich hierdoor nu volledig richten op de organisatie van dit gezellige toernooi en zullen de deelnemers traditiegetrouw weer in de watten worden gelegd. Niet alleen worden noodzakelijke spullen als tennisballen door Maandag geheel belangeloos beschikbaar gesteld; ook ontvangt iedere deelnemer vanuit Maandag na afloop een leuk presentje.  

Dutsopen is leuk en gezellig!

Het DutsOpentennistoernooi is een ééndaagstoernooi dat op 2 juli plaatsvindt op het tennispark van LTC de Gelenberg in Afferden (Gld). Dit jaar is de 10e editie van dit dubbel- en mixed toernooi. Het is een leuke, laagdrempelige manier om kennis te maken met de tennissport en onze tennisvereniging De Gelenberg. Je hoeft dus zeker geen volleerd tennisser te zijn om mee te doen. Naast een heerlijke lunch weet het DutsOpendreamteam altijd weer wat extra’s voor de deelnemers te regelen. Ook het goede doel wordt hierbij niet overgeslagen. Ter nagedachtenis aan onze tennisvriend Lex schenken wij de opbrengst ook van deze editie traditiegetrouw aan een Hospice. Dit keer is dat de hospice in Druten.  

Doe mee!

Ken je iemand met wie je graag eens aan ons mixed- en dubbeltoernooi mee wilt doen? Of ken je meerdere personen die je wilt uitnodigingen? Geef je dan gauw op! Meer informatie vind je hier.  

Maandag

Met 4000 professionals is Maandag een grote speler op het gebied van op maat gesneden interimwerkzaamheden. Deze organisatie heeft specialisten op het gebied van zorg & welzijn, onderwijs, overheid, IT, HR, marketing, communicatie en finance die energie krijgen van nieuwe uitdagingen. Ook zin in maandag? Klik hier voor meer informatie.  

Voor even zeggen wij niet ‘tot maandag’, maar tot zondag 2 juli op ons DutsOpen invitatietennistoernooi!

Het DutsOpendreamteam 

Nieuwscategorieën