LTC de Gelenberg en het Corona-virus Update 30-09-2020

30 september 2020


Corona update
 
Met de gisteren aangekondigde maatregelen moeten we helaas weer een stapje terug doen, ook op de Gelenberg. De competitie was weer begonnen en op de meeste avonden zijn de banen bezet. Het doet ons als bestuur goed om te constateren dat de maatregelen die gelden rond het Corona-virus goed worden nageleefd door onze leden. Via deze weg willen we iedereen hier dan ook een groot compliment voor maken! We vinden het dan ook allemaal erg jammer dat de regels weer wat zijn aangescherpt. Maar, de cijfers liegen er niet om en met een het toenemend aantal besmettingen is het van groot belang dat we ons aan de maatregelen blijven houden. Op de tennisbaan maar ook zeker daarbuiten.

De belangrijkste aangepaste regels, die per direct van kracht worden, zijn als volgt:
  • De kantine blijft dicht. Toiletten en kleedkamers blijven toegankelijk. Hiermee vervallen alle bardiensten tot 20 oktober.
  • Vrij spelen blijft mogelijk, een baan afhangen doe je thuis
  • De KNLTB heeft aangegeven dat de competitie door blijft gaan, echter zonder kantines. En na afloop vertrekt iedereen weer van het park.
  • Toss-avonden kunnen door blijven gaan, maar hiervoor geldt ook dat de kantine niet beschikbaar is en we iedereen verzoeken na de laatste speelronde het park te verlaten
  • Toeschouwers zijn niet toegestaan, ook niet tijdens de competitie. Voor jeugd-competitie geldt dat per team een begeleider op het park aanwezig mag zijn. Ook de VCL mag aanwezig zijn. Bij uitwedstrijden worden alle ouders die nodig zijn om een team te brengen gezien als begeleidende staf en dus mogen deze het park op.

Meer informatie kun je vinden op https://knltb.nl/nieuws/2020/09/nieuwe-coronamaatregelen-tennis-en-padelwedstrijden-blijven-mogelijk/  

De veiligheidsregio's hebben aangekondigd de komende tijd vaker te gaan controleren, ook op de sportverenigingen. Hou je dus allemaal aan bovenstaande regels! Wanneer een handhaver constateert dat een sportvereniging de regels niet goed naleeft, zal de locatie per direct gesloten worden vanuit de gemeente.

Mocht je hierover nog vragen hebben, neem dan ajb contact op met het bestuur. Blijf scherp op het naleven op de maatregelen en blijf gezond!

Het bestuur

Nieuwscategorieën