Jouw stem is geld waard!

08 oktober 2020


LTC De Gelenberg is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar je tennist, samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar sterker maken.

Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij LTC De Gelenberg haar doel te behalen? 

Kortom: jouw stem is geld waard!

Doel

Ook in deze Corona-tijden willen wij alle spelers en gasten een warm plekje geven. Met de bijdrage willen we een verwarmde overkapping creëren bij het terras.

Tevens willen we de tennissport promoten. Wij organiseren meerdere open dagen in het jaar om mensen kennis te laten maken met tennis. Dit hebben wij in het verleden al gedaan, en willen dit graag blijven doen.

Stemmen

Alleen leden van de Rabobank kunnen stemmen. Door in te loggen in de Rabo-app of op de website van de Rabobank en via 'Zelf regelen' en vervolgens 'Mijn Lidmaatschap' kan je klikken op Rabo ClubSupport.

  1. Log in en ga via 'Zelf regelen' naar 'Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop 'ClubSupport'.
  2. Druk op 'Selecteer je favoriete clubs' om vervolgens naar de deelnemers te gaan. Als je de zoekfunctie gebruikt: LTC De Gelenberg ligt in Afferden.
  3. Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op 'Stap 2'.
  4. Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs.
  5. Druk daarna op 'Stemmen indienen' om je stem uit te brengen.

Ook is het mogelijk om hier je stem uit te brengen.

Nieuwscategorieën