Jong- Oud toernooi: Doe je mee?

17 mei 2024

Op zondag 16 juni a.s. (vaderdag) staat weer het geweldige Jong-Oud toernooi op de agenda! Een junior vormt samen een koppel met een senior, dus jong en oud samen op de baan. De dag start in principe om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 14.00 uur. Het aantal aanmeldingen kan nog van invloed zijn op de tijden.

Om tussendoor op krachten te komen wordt er een lunch geserveerd. We gaan er weer een gezellige dag van maken. Daar hebben we jullie wel bij nodig! Ieder junior- of senior lid van LTC De Gelenberg mag meedoen aan het toernooi. Er worden alleen dubbelpartijen gespeeld. Elk koppel bestaat uit een junior die jonger is dan 18 jaar en een senior die minimaal 10 jaar ouder is dan de junior speler uit het koppel.

Eén speler van het koppel moet lid zijn van onze vereniging. Je mag als junior inschrijven met je vader, moeder, opa, oma, buurman, buurvrouw, oom, tante of misschien een vage kennis om die dag gezellig een balletje te komen slaan.

Als senior mag je inschrijven met je zoon, dochter, kleinzoon, kleindochter, buurjongen of -meisje of misschien een kind uit de straat die het leuk vindt om te tennissen. We delen iedereen in op niveau, waarbij we vooral kijken naar het speelniveau van de kinderen. 

De beste koppels gaan aan het einde van de dag met de prijzen naar huis, maar plezier is wel het belangrijkste!

Doe je ook mee? Schrijf je snel in via dit emailadres. Inschrijven kan tot en met vrijdag 6 juni 2023.

Wendy en Sandra
Jeugdcommissie LTC De Gelenberg   

Nieuwscategorieën