Introductie Tennis Alles-in-1

10 mei 2019


Tennis Alles-in-1
Tennis is de allerleukste sport, maar voor ouders niet altijd even overzichtelijk en makkelijk te regelen. Vaak moet er voor het lidmaatschap, de competitie, de tennislessen en andere activiteiten apart opgegeven en betaald worden. Dit kan anders! Bij voetbal of hockey bijvoorbeeld gaan kinderen automatisch ook wedstrijdjes spelen. Bij tennis is dit helaas nog niet vanzelfsprekend. Daarom heeft de Algemene Ledenvergadering van LTC De Gelenberg op 26 februari 2019 besloten om Tennis Alles-in-1 te introduceren.
 
Wat is Tennis Alles-in-1?
Onder Tennis Alles-in-1 verstaat LTC De Gelenberg een abonnementsvorm met in ieder geval het lidmaatschap, competitie én het meedoen aan clubevenementen. Ook zijn er pakketten waar de tennisles bij in zit. In deze video van de KNLTB wordt Tennis Alles-in 1 uitgelegd.

Waarom Tennis Alles-in-1?
Met Tennis Alles-in-1 zitten onze junioren niet meer alleen op tennisles, maar op tennis. De kids gaan hierdoor méér tennissen, spelen wedstrijden en ze doen mee aan verschillende clubactiviteiten. Kinderen ervaren meer teamgevoel, ze gaan beter tennissen én daardoor staan met meer lol op de tennisbaan. Hierdoor blijven ze langer met plezier tennissen!

Verschillende pakketten
LTC De Gelenberg biedt drie verschillende pakketten voor junioren aan (zie hierboven).
Het meest populaire pakket volgens de KNLTB is het Plus-pakket. De tennislessen zijn dan namelijk ook inbegrepen. Daarom adviseert de vereniging haar junioren voor dit pakket te kiezen. 
 
Introductie
De introductie van Tennis Alles-in-1 is op 1 september 2019. Vanaf dat moment wordt het huidige lidmaatschap voor junioren omgezet naar een lidmaatschapspakket naar eigen keuze. De lopende zomercyclus van de tennislessen is hier al op afgestemd. Deze is namelijk voor de zomervakantie afgelopen. 
 
Enquête
Op korte termijn ontvangen de junioren of hun ouders een enquête waarin wordt gevraagd naar welk pakket de voorkeur uitgaat. Houd de mailbox dus in de gaten!

 

 

Nieuwscategorieën