Inschrijving voor de zomertrainingen is geopend!

10 januari 2023


De nieuwe lessenreeks gaat weer bijna van start. Ben jij de wintermaanden beu en wil jij weer lekker de baan op? Schrijf je dan snel in. De lessen beginnen in de week van 6 februari en lopen 17 weken door tot bijna aan de zomervakantie. We hebben weer een leuk lesprogramma voor jullie klaar staan. Dus doe weer lekker mee en schrijf je nu in voor de trainingen!

De lessen

Er worden 17 lessen aangeboden voor senioren. Voor junioren is het een doorlopende reeks, tenzij je aan het einde van deze 17 weken een andere pakketkeuze maakt. We streven naar groepen van maximaal 4 personen met een lesduur van 1 uur per lesweek.  

Junioren

Junioren moeten alleen hun verhinderingen opgeven. Dat kun je HIER doen. Inschrijven hoeft dus niet, dat heb je al gedaan bij het kiezen van het Tennis Alles-in-1 pakket. Wil je jouw Tennis Alles-in-1-pakket wijzigen omdat je nu wel, meer of helemaal niet meer wil trainen, dan moet je dat HIER doorgeven. Geef je voor de sluitingsdatum geen wijziging door, dan behoud je hetzelfde pakket.  

Verhinderingen

Op de inschrijfpagina kun je ook je verhinderingen aangeven. Met je verhinderingen wordt zo veel mogelijk rekening gehouden. Je kunt maximaal 2 dagen als verhindering opgeven. Het lukt niet altijd om je in een passende groep in te delen of met je verhinderingen rekening te houden. In dat geval wordt contact met je opgenomen om de mogelijkheden te bespreken.  

Voorwaarde voor tennisles

Lidmaatschap van de tennisvereniging is een vereiste om deel te nemen aan de tennislessen. Klik HIER voor meer informatie over het lidmaatschap bij LTC De Gelenberg.  

De prijzen voor senioren  

Training (60 min) 1x 1 uur per week €  233,=.

Bij de keuze voor een incasso is alleen een maandelijkse incasso nog mogelijk. Aan de betaling zijn 5 termijnen gekoppeld, februari t/m juni. Wil je graag een factuur en het bedrag zelf overmaken (eenmalig) dan kan dat. Er zit een iDeal functie gekoppeld aan de factuur dus overmaken is heel eenvoudig. Er wordt wel eenmalig €7,50 in rekening gebracht voor administratiekosten bij de keuze voor een factuur.

  • Incasso €48 per maand
  • Factuur €247.50  

Het inschrijven

Klik HIER om je in te schrijven voor de tennislessen. De inschrijving sluit op 18 januari, zodat we nog 2 weken de tijd hebben om de indeling te maken. Nadat de indeling is gemaakt, krijg je bericht van de De Jager Tennis van je trainingsdag en -tijdstip.   Hopelijk is alles verder duidelijk.

Mocht je nog vragen hebben stuur dan een mail naar [email protected]

Nieuwscategorieën