Inschrijving tennislessen is geopend

06 augustus 2022


De trainingen zijn bij uitstek de beste voorbereiding op de toernooien en de competitie. De trainingen gaan na de zomervakantie van start en eindigen in januari, voor de voorjaarscompetitie.

De tennistrainers van De Jager Tennis geven aan iedereen les: van jong tot oud, van beginner tot clubkampioen! De trainingen worden gegeven door Ricardo Boekhout. Schrijf je dus nu in voor de trainingen!

De lessen

Er worden 17 lessen aangeboden voor senioren. Voor junioren is het een doorlopende reeks, tenzij je aan het einde van deze 17 weken een andere pakketkeuze maakt. De eerste lessen starten maandag 5 september 2022. 

We streven naar groepen van maximaal 4 personen met een lesduur van 1 uur per lesweek.

En wist je dat het tegenwoordig ook mogelijk is om overdag te trainen?

Overdag trainen?!?!

Tijdens corona is er natuurlijk veel veranderd. Veel meer mensen werken overdag thuis en zijn flexibeler met hun uren. Wanneer jij graag overdag zou willen trainen is dat zeker een optie!! Graag zelfs! Want wij merken dat de druk op de avonduren steeds meer toeneemt. Dus als jij overdag zou kunnen en willen trainen, meld je dan aan en geef bij het opmerkingen veld aan dat je graag overdag zou willen trainen. 

Junioren

Junioren moeten alleen hun verhinderingen opgeven. Dat kun je HIER doen. Inschrijven hoeft dus niet, dat heb je al gedaan bij het kiezen van het Tennis Alles-in-1 pakket. Wil je jouw Tennis Alles-in-1-pakket wijzigen omdat je nu wel, meer of helemaal niet meer wil trainen, dan moet je dat HIER doorgeven. Geef je voor de sluitingsdatum geen wijziging door, dan behoud je hetzelfde pakket.

Verhinderingen

Op de inschrijfpagina kun je ook je verhinderingen aangeven. Met je verhinderingen wordt zo veel mogelijk rekening gehouden. Je kunt maximaal 2 dagen als verhindering opgeven. Het lukt niet altijd om je in een passende groep in te delen of met je verhinderingen rekening te houden. In dat geval wordt contact met je opgenomen om de mogelijkheden te bespreken.

Voorwaarde voor tennisles

Lidmaatschap van de tennisvereniging is een vereiste om deel te nemen aan de tennislessen. Klik HIER voor meer informatie over het lidmaatschap bij LTC De Gelenberg. 

Inschrijven

Heb jij de vorige keer ook meegedaan? Dan is het nu een kwestie van inloggen en je inschrijving voltooien. Ben je nieuw of wil je nu voor de eerste keer deelnemen aan de trainingen? Dan is het noodzakelijk is om je aan te melden via het systeem. De eerste keer kost iets meer tijd. Want je moet al je gegevens invullen. Daarna heb je binnen een mum van tijd ingeschreven! Klik HIER om je in te schrijven voor de tennislessen. Je komt dan op de inschrijfpagina van de tennisschool.

  • Inloggen: Indien het voor jou de eerste keer is moet je een eigen account aanmaken. Let op, iedere speler moet apart een account aanmaken. Dus je kan niet voor meerdere personen tegelijk inschrijven.
  • Kies jouw activiteit
  • Vul jouw verhinderingen in
  • Betaalgegevens: Jeugdspelers kunnen gewoon kiezen voor factuur, dan hoef je ook geen extra gegevens in te vullen. Kosten worden namelijk al in rekening gebracht door de vereniging.
  • Verzenden, klaar! 

Kostenoverzicht

Voor de jeugd verwijzen we naar het all-in pakket. De kosten worden in rekening gebracht door de vereniging. Er staat weliswaar €0,01 aan kosten, maar dat is een technisch manco aan het systeem dat wij geen gratis trainingen kunnen aanbieden. Dit zetten wij na inschrijven handmatig op 0 EUR.

Bij de senioren brengen wij de kosten (€ 233 voor 17 lessen van 1 uur) wel zelf in rekening. Bij je inschrijving kan je kiezen voor 3 opties:

  1. Eenmalige incasso - Het totaalbedrag zal rond de 25e van de maand in zijn geheel van je rekening worden afgeschreven. Ons systeem laat het bij incasso helaas niet toe om een factuur te sturen.
  2. Maandelijkse incasso - Het totaalbedrag zal verdeeld worden in 4 gelijke termijnbedragen. In de eerst volgende 4 maanden zal rond de 25e het termijnbedrag worden afgeschreven. Ons systeem laat het bij incasso helaas niet toe om een factuur te sturen.
  3. Factuur - Wanneer je toch liever het bedrag zelf wil overmaken, dan is dat ook mogelijk. Wij zullen dan een factuur sturen met een toelage van €7,50 voor de administratiekosten. De factuur heeft een ingebouwde iDeal functie. Dus is makkelijk te voldoen. De factuur wordt altijd per mail verstuurd. 

De inschrijving sluit op zondag 20 augustus, zodat we nog 2 weken de tijd hebben om de indeling te maken. Nadat de indeling is gemaakt, krijg je bericht van De Jager Tennis van je trainingsdag en -tijdstip.

Nieuwscategorieën