Inschrijven voor de zomerlessen

18 januari 2022


YES WE MOGEN WEER!!!

Wauw we hebben super goed nieuws ontvangen. De overheid heeft erkend dat sport en bewegen van groot belang is om fysiek en mentaal fitter en gezonder te leven.

Juist nu, tijdens deze coronapandemie is het van groot belang om meer weerstand op te bouwen. We zijn blij dat de sportsector nu wordt gezien als essentiële dienstverlening, zodat de poorten van onze tennisverenigingen weer geopend kunnen worden. Iedereen kan weer tennissen zonder tijds- en groepsbeperkingen!  

INSCHRIJVING ZOMERTRAINING GEOPEND MET MOOIE ACTIE!!

We hebben de afgelopen periode weer goed doorstaan met z’n allen, mede dankzij de flexibiliteit van alle deelnemers en van onze trainers! Het voordeel is dat we in februari al weer kunnen starten met de nieuwe lessenreeks voor de senioren.

Wij willen proberen om in de week van 8 februari van start te gaan met de zomertrainingen.   Het goede nieuws willen wij met jullie vieren met een mooie actie vanuit De Jager Tennis.

ACTIE  |  Meld vóór 1 maart iemand aan voor de tennistraining die nog geen lid is van de vereniging en ontvang 50 EUR retour van jouw lesgeld! Dit geldt voor zowel senioren als jeugdleden.  

Actievoorwaarden:

  • Nieuw lid moet na 1 januari 2022 lid zijn geworden;
  • Train jij nu wel en meld je iemand aan, dan krijg je 50 EUR retour gestort op jouw rekening;
  • Train jij nu niet maar meld je wel een nieuw lid aan voor de trainingen, dan krijg je 50 EUR korting op de volgende lessenreeks
  • Train jij nu niet maar meld je wel een nieuw lid aan voor de trainingen, en wil je zelf niet gaan deelnemen aan de training dan mag je iemand 50 EUR cadeau doen die wel wil gaan deelnemen aan de trainingen.
  • Het nieuwe lid moet bij aanmelding direct gaan deelnemer aan de lessen.
  • Laat je trainer weten dat je iemand hebt aangemeld, of stuur een mail naar [email protected]  

DE LESSEN

Er worden 17 lessen aangeboden voor senioren. Voor junioren is het een doorlopende reeks, tenzij je aan het einde van deze 17 weken een andere pakketkeuze maakt. De eerste lessen starten maandag 7 februari 2022.  We streven naar groepen van maximaal 4 personen met een lesduur van 1 uur per lesweek. 

JUNIOREN

Junioren moeten alleen hun verhinderingen opgeven, tenzij je jouw trainingsfrequentie wil aanpassen. Verhinderingen doorgeven doe je HIER. Inschrijven hoeft dus niet, dat heb je al gedaan bij het kiezen van het Tennis Alles-in-1 pakket. Wil je jouw Tennis Alles-in-1-pakket wijzigen omdat je nu wel, meer of helemaal niet meer wil trainen, dan moet je dat HIER doorgeven. Geef je voor de sluitingsdatum geen wijziging door, dan behoud je hetzelfde pakket.

Verhinderingen

Op de inschrijfpagina kun je ook je verhinderingen aangeven. Met je verhinderingen wordt zo veel mogelijk rekening gehouden. Je kunt maximaal 2 dagen als verhindering opgeven. Het lukt niet altijd om je in een passende groep in te delen of met je verhinderingen rekening te houden. In dat geval wordt contact met je opgenomen om de mogelijkheden te bespreken.

Voorwaarde voor tennisles

Lidmaatschap van de tennisvereniging is een vereiste om deel te nemen aan de tennislessen. Klik HIER voor meer informatie over het lidmaatschap bij LTC De Gelenberg. 

INSCHRIJVING ZOMERTRAINING SLUIT VRIJDAG 28 JANAURI

Klik hier om in te schrijven: https://dejagertennis.plannedtennis.nl/inschrijven  

Schrijf je snel in voor de trainingen!          

Nieuwscategorieën