In memoriam Theo Buzing

09 september 2022


Tot onze droefenis bereikte LTC de Gelenberg het bericht dat erelid Theo Buzing is overleden. Theo was vanaf de oprichting in 1966 lid van onze vereniging en gedurende vele tientallen jaren een onmisbaar vrijwilliger op tal van fronten. 

Theo Buzing werd in 2017 uitgeroepen tot erelid, een titel die binnen LTC de Gelenberg slechts bij hoge uitzondering wordt verleend. Theo kwam de waardering toe. Theo is in zijn actieve periode bij de vereniging van 1971-1975 voorzitter geweest. Samen met Jan van Son -ook Erelid- was Theo medeoprichter van de vereniging en de initiatiefnemer van het Maas en Waal open. De winnaar mocht zich een jaar lang kampioen van Maas en Waal noemen. Deze eer is Theo helaas nooit gegund, over de tenniskwaliteiten van Theo zeggen andere oud-leden namelijk: ”Het fanatisme van Theo compenseerde zijn talent”.

Verder stond Theo binnen de vereniging bekend om zijn humor. Een echte man van de vereniging die altijd klaar stond om te helpen en die op de achtergrond meer deed voor de vereniging dan door de meeste leden werd gezien. 

LTC de Gelenberg wenst de vrouw, (klein-)kinderen, familie en vrienden van Theo veel sterkte toe bij het dragen van dit grote verlies.  

Nieuwscategorieën