Herdenking Lex Brons donderdagavond 16 mei

12 mei 2019


Afgelopen zaterdag is Lex Brons overleden. Lex betekende veel voor onze vereniging, hij was een vriend van de club. Lees onderaan dit bericht een In Memoriam. Donderdagavond 16 mei, houden we een korte herdenkingsbijeenkomst in ons clubhuis. Alle leden zijn uitgenodigd. Op deze avond zijn we om 19.50 uur twee minuten stil ter nagedachtenis aan de prachtige persoon die Lex was. Er zal een condoleanceboek in het clubhuis aanwezig zijn waarin je je steunbetuiging kunt schrijven. Graag tot donderdagavond.
 
 
In Memoriam: Lex Brons
 
LTC de Gelenberg heeft een vriend verloren.
 
Zaterdagochtend 11 mei is Lex Brons overleden. Ondanks dat zijn overlijden onvermijdelijk was en we wisten dat dit moment er aan kwam, blijven we in verslagenheid achter. Lex was niet alleen een betrokken lid, Lex was een vriend van de club.
 
Bij LTC de Gelenberg was Lex altijd een graag gezien persoon. Zijn humor was als van geen ander en hij was erg betrokken bij onze vereniging. Voorzitter, algemeen bestuurslid of organisator van een toernooi zijn rollen die hij op geweldige wijze heeft vervuld binnen onze vereniging. We gaan hem missen.
 
Ondanks dat Lex erg ziek was heeft hij op 10 maart jl. nog een wensrit gemaakt waarbij hij ook LTC de Gelenberg aandeed. Veel clubgenoten hebben hem toen nog kunnen spreken en wisten dat het geen gedag, maar afscheid was. Natuurlijk was zijn tennisteam hier ook bij aanwezig, enkele leden van zijn team hebben hem de volledige rit zelfs kunnen bijstaan. De vriendschap van Lex met zijn teamgenoten heeft de laatste maanden van zijn leven prachtige momenten gekend. 
 
Op verzoek van Lex vindt de uitvaart in besloten kring plaats.
 
Wij willen Samira, familie en vrienden van Lex enorm veel sterkte wensen met het verwerken van dit grote verlies.

Nieuwscategorieën