HELP: Nog steeds onvoldoende vrijwilligers!

06 december 2020


Na de vorige oproep hebben een aantal vrijwilligers zich aangemeld. Fantastisch, maar we hebben er nog steeds te weinig. Zonder of te weinig vrijwilligers heeft tot gevolg dat activiteiten niet door gaan. Word daarom vrijwilliger!

Wie zoeken we? 

1. Competitieleider junioren

Als competitieleider zorg je ervoor dat de junioren competitie kunnen spelen in het voorjaar en het najaar. Dus 2x per jaar schrijf formeer je samen met de trainer de competitieteams en schrijf je de teams in bij de KNLTB. Je wijst voor elk team een teambegeleider aan (een ouder van één van de kinderen) en je maakt de baanindeling voor de betreffende dag.

Meer informatie kun je inwinnen bij Edwin Vermeulen (huidige competitieleider junioren), bereikbaar via [email protected]

2. Leden toernooicommissie Open Jeugd Toernooi

Jaarlijks vindt in week 35 ons Open Jeugd Toernooi plaats. Met een team van 5 personen, vanvan jij er een bent, wordt het toernooi onder leiding van de toernooileider georganiseerd. Als lid van de toernooicommissie krijg je een taak die je met het team afstemd en draai en tafeldiensten tijdens het toernooi.

Meer informatie kun je inwinnen bij Sonja Meulenbelt, bereikbaar via [email protected]

3. Organisatie Jeugdkamp

Jaarlijks vindt het jeugdkamp plaats in het pinkerweekend. Onze jeugdleden “slapen” een nachtje in een tentje naast de tennisbanen. Tijdens de 2 dagen organiseren we allerlei leuke activiteiten, zoals een 6-kamp met een gigantische stormbaan. Meer info vind je hier.

Er zijn nu geen vrijwilligers die het willen organiseren. We hebben 3 personen nodig.

Meer informatie kun je inwinnen bij Sonja Meulenbelt, bereikbaar via [email protected]

4. Jong-oudtoernooi

Het jong-oud toernooi is een leuk jaarlijks terugkerend evenement dat meestal op een zondag in juni wordt georganiseerd. Een junior vormt samen een koppel met een senior, dus jong en oud samen op de baan.

Er is 1 vrijwilliger die het wil organiseren, maar we hebben een 2e persoon nodig.

5. Sinterklaastennis

Voor de jongste jeugd wordt in de sinterklaastijd een ochtend georganiseerd in samenwerking met de tennisschool. Voor de organisatie van deze ochtend is 1 persoon nodig.

 

Dus … wacht niet langer en lever een bijdrage aan JOUW CLUB. We horen graag van je!

Met sportieve tennis groet,

Bestuur LTC de Gelenberg

Nieuwscategorieën