DutsOpen invitatie tennistoernooi kent veel winnaars

04 augustus 2023


Vrijdag 28 juli ontving Lilian Delies namens Hospice De Brug Maas en Waal uit Druten uit handen van het DutsOpen Dreamteam een cheque ter waarde van € 515. Dit was één van de vele prachtige resultaten van het DutsOpen invitatie tennistoernooi dat zondag 2 juli op ons tennispark in Druten plaatsvond.  

Mooie dag

Het zonnetje schijnt, met 80 deelnemers kent deze editie een overvol deelnemersveld. Iedereen beleeft veel lol op en rond de tennisbanen. Er zijn ongekende tennisprestaties, tussen de middag een overheerlijke lunch en gedurende de dag gezellige ondersteuning van DJ Daan. Dit maakte de editie van het DutsOpen 2023 al onvergetelijk. De gulle inzamelingsactie voor de Hospice De Brug maakte het resultaat helemaal hartverwarmend. Zondag 2 juli was in meerdere opzichten een mooie dag.  

Winnaars

Mede dankzij de sponsoren van het DutsOpen gingen alle deelnemers met een prijs naar huis. Maar uiteindelijk wil iedereen natuurlijk met de felbegeerde wisselbeker er vandoor gaan. Dit jaar bleken Andrea Glisic en Tristen Verhoeven onverslaanbaar en werden daarmee de welverdiende winnaars van het DutsOpen 2023.  

Een mooi doel

Al meer dan 20 jaar vormen de 7 vrienden het DutsOpen Dreamteam. Sinds vier jaar geleden hun vriend en teamgenoot Lex overleed zamelt het Dreamteam jaarlijks tijdens het toernooi geld in voor een hospice. Dit jaar de Hospice De Brug in Druten. Naast de volledige opbrengst van het toernooi werd gedurende de dag onder de deelnemers en supporters geld ingezameld. In totaal is er maar liefst € 515 opgehaald voor de Hospice. Een bedrag dat door Pascal Driessen van Hygiëne en zorgwinkel DHT-shop bovendien werd aangevuld met een doos medicinale handschoenen die bij Hospice De Brug altijd goed van pas komen.  

Jolan Kremens algemeen coördinator van Hospice De Brug reageerde blij verrast toen ze van de actie van het team vernam. De bijdrage komt namelijk erg goed uit omdat ze geld nodig hebben voor verduurzaming van het gebouw. Dankzij de bijdrage van het team is de Hospice een zonnepaneel dichterbij.  

Top sponsoren voor een top toernooi

Het is hartverwarmend hoe sponsoren ook dit jaar hebben bijgedragen om deze dag tot een succes te maken. Dankzij hen was deze editie weer onvergetelijk. Een woord van dank daarom op zijn plaats voor:

  • Thermen Resorts Berendonck
  • Maandag
  • Hygiëne en zorgwinkel DHT-shop
  • Carwash Druten
  • Shots media
  • De Vlieren groencentrum en kwekerij  

Wil jij volgend jaar ook meedoen met dit super gezellige tennistoernooi? Hou begin volgend jaar de site van LTC De Gelenberg in de gaten en schrijf je op tijd in. 

Nieuwscategorieën