De kantine is weer geopend!

11 juli 2020


De kantine is weer geopend!
 
Vanaf woensdag 1 juli is dan eindelijk de kantine weer open. Naast dat tennissen al weer even kon, is toch ook fijn om samen weer eens wat te kunnen eten of drinken op ons park. Zoals iedereen weet zijn er nog wel steeds maatregelen waar we ons allemaal aan moeten houden. In ons laatste bericht hebben wij dit ook aangegeven en een dringend beroep gedaan op het naleven ervan.
 
In dit bericht willen wij alle leden nogmaals oproepen om je vooral in de kantine echt te houden aan de 1.5 mtr afstand en wat extra aandacht vragen voor de algemene hygiëne in de kantine en op het park. 
 
In het verleden bleef er na een gezellige avond nog wel eens vaat staan of werden bijvoorbeeld de bar en tafels niet altijd even fris achter gelaten. In deze Corona-periode moeten we simpelweg wat extra kritisch zijn op de algemene hygiëne. 
 
Daarom komt er deze week achter de bar een checklist met extra hygiëne puntjes waar wij graag samen met jullie wat extra aandacht aan geven. Dit om simpelweg zuinig op onze accommodatie en elkaar te zijn! Niemand wil immers dat onze kantine een besmettingsbron zou worden toch? 
 
Fijn als iedereen echt kritisch wil zijn op het naleven van de maatregelen en gemaakte afspraken. Help elkaar ermee, zorg samen voor een schone en veilige kantine. Zo voorkomen wij boetes en doen wij er alles aan om iedereen gezond te houden. 

Nieuwscategorieën