De clubagenda voor 2021 is klaar!

31 december 2020


We hebben de jaarkalender voor 2021 klaar! Toernooien en evenementen zijn voor het nieuwe jaar gepland. Uiteraard zijn we voor de doorgang van de activitieten afhankelijk van de op dat moment geldende Corona-maatregelen. De clubagenda vind je hier. De competitiedata zijn niet opgenomen.

Abonnement op juniorenagenda

Je kunt een (gratis) abonnement nemen op de juniorenagenda. Dan mis je niets meer! In de juniorenagenda staan alleen de evenementen uit de clubagenda die voor onze junioren zijn.

Door je te abonneren op deze agenda komen alle juniorenactiviteiten direct in je agenda van je smartphone te staan. Wijzigingen in data of tijden worden dan automatisch opgenomen in je agenda. Handig toch?

Wil jij je abonneren op de Rood-Oranje agenda voor 2021, zodat alle activiteiten van Rood en Oranje ook in jouw agenda staan? Klik dan op deze link. Wil jij je abonneren op de Groen-Geel agenda voor 2021, zodat alle activiteiten Groen en Geel ook in jouw agenda staan? Klik dan op deze link. De link van afgelopen seizoen werkt niet meer. Diegene die al een abonnement hadden, moeten daarom een nieuw abonnement nemen door op bovenstaande link te klikken. Hulp nodig of meer informatie over het abonneren en instellen van de juniorenagenda? Klik dan hier voor de uitleg.

Vervallen van juniorenevenementen

Helaas hebben we niet alle activiteiten kunnen plannen, want er zijn te weinig vrijwilligers die mee willen helpen bij de organisatie ervan. Hieronder volgt een korte toelichting.

Het jeugdkamp (pinksterweekend) en het Sinterklaastennis (eind november) staan hierdoor niet meer op de agenda. Het jong-oud toernooi staat nog wel op de agenda, maar het is niet zeker of dat door kan gaan. Er moet namelijk nog een organisator bij komen om het door te laten gaan.

Juniorencompetitie

De juniorencompetitie in het voorjaar gaat door, omdat Edwin Vermeulen bereid is geweest om de voorjaarscompetitie te organiseren. Echter, hij heeft aangegeven per 1 januari 2021 te stoppen. Als er voor maart 2021 niemand opstaat die de organisatie wil oppakken, dan speelt de jeugd vanaf het najaar geen competitie meer.

Clubkampioenschappen

De clubkampioenschappen staan nog niet op de agenda. De organisatie wil graag afwachten wanneer de Corona-maatregelen zodanig zijn teruggedraaid dat er een gezellig toernooi georganiseerd kan worden. Naar verwachting zal dat in het najaar worden. Zodra de datum bekend is, worden de clubkampioenschappen alsnog toegevoegd aan de kalender.

Vacaturekrant

Het niet doorgaan van activiteiten hangt samen met vrijwilligers. Een vereniging kan niet bestaan zonder de hulp en bijdrage van haar leden. Met onze vrijwilligers zorgen we ervoor dat de vereniging functioneert. Dus … wacht niet langer en lever een bijdrage aan jouw vereniging. De beschikbare vacatures vind je hier.

Het bestuur wenst jullie een fijne jaarwisseling toe en een gezond en gelukking 2021!

 

Nieuwscategorieën