Bardiensten bij onze vereniging

20 juni 2022


Vanwege niet (goed) uitgevoerde bardiensten en veel onduidelijkheid over de verantwoordelijkheden tijdens je dienst een lang bericht over onze bardiensten. We hopen dat alle leden even de tijd nemen dit zorgvuldig door te nemen.

Alle leden die de bardienst niet hebben afgekocht en zich nog niet hebben ingeschreven, worden  de komende tijd ingeschreven op de openstaande diensten. Gebruik de komende week om jezelf alsnog in te schrijven op een voor jou passend moment.

Wanneer wij je een dienst toewijzen en je tijdens deze dienst afwezig bent, zijn we helaas genoodzaakt hetzelfde bedrag in rekening te brengen die leden betalen die de bardienst afkopen. Jouw bardienst vervalt hier trouwens niet mee (Zie info over afkopen op de website). Voor het toekennen van de diensten kijken we eerst naar de leden die de afgelopen jaren de minste diensten zelf hebben ingeschreven.

Bij de bar ligt een zeer duidelijke instructie van de bardienst. Er is veel veranderd, dus ook ervaren leden wordt geadviseerd deze goed door te nemen. Er zijn tijdens een bardienst altijd leden aanwezig die jou op weg willen helpen.

Wanneer jouw sluitdienst erop zit en er zijn meerdere leden die nog willen blijven, dan zoek jij een lid aan wie je de bardienst overdraagt en noteer je dit bij de afdracht van het geld in de kluis. Wanneer niemand de verantwoordelijkheid wilt overnemen, sluit je het clubhuis.

Hoewel de bardienstinstructie zeer uitgebreid is geschreven en wij het vertrouwen hebben dat je hiermee een dienst kunt draaien, kunnen we ons voorstellen dat er behoefte is aan een uitleg vooraf. Mail [email protected] of bel of app Klaas de Boer gerust op 0643707163, wanneer dit het geval is.

Ons clubhuis wordt schoongemaakt en gehouden door een schoonmaakbedrijf en onze vrijwilligers. Om het clubhuis echt goed te onderhouden is er eigenlijk meer nodig. Wanneer jij i.p.v. twee bardiensten liever twee keer per jaar komt helpen schoonmaken, laat dat dan weten aan Klaas de Boer op [email protected] of 0643707163.

De club draait op zijn vrijwilligers. Wij hebben de beste van Druten en die doen (on)zichtbaar heel veel in en om het clubhuis. Jullie kunnen helpen door de diensten goed te draaien en alles bijgevuld, opgeruimd en leeggemaakt achter te laten. Doe dat extra stapje twee keer per jaar.

Tot slot zijn we altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die structureel iets voor de club willen doen. Wil jij ons vrijwilligers team versterken, horen we heel graag van je. 

Nieuwscategorieën