Schrijf je in voor de Eef van Eldik Cup

01 februari 2024


Op 4 en 11 maart gaan we weer van start met het Eef van Eldik (mix)toernooi.

Voor de mensen die niet weten wat hiervan de bedoeling is, in het kort een kleine uitleg. Je schrijft je in voor deze 2 avonden. Je speelt dan minimaal 2 wedstrijden met een wisselende partner. Er zijn drie rondes, de eerste ronde start om 19.15, de tweede om 20.00 en de derde om 20.45 uur. We streven erna om de volgende combinaties te maken: 1 ronde van een “gevorderde” met een “beginner” en 1 ronde meer op niveau in te delen. Dus geef op het inschrijfformulier ook je niveau aan.

Mocht je mee willen doen, maar tennisles hebben op de maandag avond geef dan even aan hoe laat je tennisles is, dan proberen wij daar rekening mee te houden. Op deze avonden zorgen wij tussendoor voor een lekker hapje.

De inschrijfkosten zijn € 8,00.

Hetzelfde doen we ook in het najaar en wel op 28 oktober en 4 november. Dus zet deze data alvast in je agenda. Inschrijven kan tegen die tijd. J

Je kunt je aanmelden voor deze gezellige activiteit door een mail te sturen naar het mailadres van Cindy, te weten; [email protected] .

Geef ook even aan wat je speel niveau is. Je kunt inschrijven tot en met 25 februari. Op deze 4 data zijn er dus GEEN mixavonden. De banen zijn gereserveerd voor dit toernooi!

Ben je net nieuw op de club en denk je van…nou ik ben nog niet zo goed en ik ken niemand, geen probleem. Deze avonden zijn juist bedoeld om andere mensen van de club te leren kennen. Het is heel laagdrempelig en gezellig.

Heb je nog vragen dan kun je mailen naar Alie via [email protected] We hopen dat jullie allemaal weer gezellig gaan meedoen en zien jullie graag in maart op de tennisclub.

Groetjes Cindy, Mirjam en Alie

Nieuwscategorieën