Inschrijving voorjaarstraining = GEOPEND!!

30 januari 2024


Inschrijven via              https://dejagertennis.plannedtennis.nl/inschrijven

Inschrijving sluit           Zondag 4 februari 2024

Start trainingen            Maandag 19 februari 2024

Periode                          Totaal 17 trainingen

Het schema loopt bijna af, het zonnetje begint weer te schijnen. Mooi moment om de inschrijving voor de voorjaarstrainingen weer te openen! Wil jij lekker door blijven trainen?

Meld je dan nu aan! https://dejagertennis.plannedtennis.nl/inschrijven

INSCHRIJVEN

Heb jij de vorige keer ook meegedaan? Dan is het nu een kwestie van inloggen en je inschrijving voltooien.

Ben je nieuw of wil je nu voor de eerste keer deelnemen aan de trainingen? Dan is het noodzakelijk is om je aan te melden via ons systeem. De eerste keer kost iets meer tijd. Want je moet al je gegevens invullen. Daarna heb je binnen een mum van tijd ingeschreven!

  • Klik op de volgende link: https://dejagertennis.plannedtennis.nl/inschrijven
  • Inloggen: Indien het voor jou de eerste keer is moet je een eigen account aanmaken. Let op, iedere speler moet apart een account aanmaken. Dus je kan niet voor meerdere personen tegelijk inschrijven.
  • Kies jouw activiteit
  • Vul jouw verhinderingen in
  • Betaalgegevens
  • Verzenden, klaar!

Hopelijk is alles verder duidelijk. Mocht je nog vragen hebben stuur dan een mail naar [email protected]

KOSTENOVERZICHT

Bij de keuze voor een incasso is zowel een eenmalige als een maandelijkse incasso mogelijk. Aan de maandelijkse betaling zijn 4 termijnen gekoppeld, februari t/m mei. Wil je graag een factuur en het bedrag zelf overmaken (eenmalig) dan kan dat. Er zit een iDeal functie gekoppeld aan de factuur dus overmaken is heel eenvoudig. Er wordt wel eenmalig €7,50 in rekening gebracht voor administratiekosten bij de keuze voor een factuur.

 

Maandelijkse incasso

Factuur

Senioren training

€ 59,75

€ 246,50

 

WIJZIGING VOORWAARDEN TRAININGEN - LESREGLEMENT

Afgelopen jaar is De Jager Tennis (grotendeels) gefuseerd met Tennisopleiding Lilian Hunting, zie nieuwe website: www.huntingendejager.nl De samenwerking heeft geleid tot één nieuw beleid die wij vereniging breed weg zetten. In samenwerking met de vereniging hebben we ons beleid gekoppeld aan de wens om meer nieuwe (jeugd)leden aan te trekken, dan wel te stimuleren! Wat is er in grote lijnen veranderd:

  • Jeugd gaat in groepen van 4-8 trainen, waardoor de kosten lager worden
  • Tweede training wordt bij de jeugd gestimuleerd door een korting op het lestarief
  • De trainingen van de jeugd gaan ALTIJD door! Bij slecht weer zal er een alternatief (binnen) programma worden opgesteld.
  • Bij de trainingen van de senioren zijn er 15 van de 17 gegarandeerd. De eerste en de vierde training die uitvalt door (weer)omstandigheden worden niet ingehaald en komen te vervallen. Dit is het gedeelde risico van deelname aan een buitensport. De tweede en derde training worden dus wel gewoon ingehaald.
  • Trainingen die door de trainer zelf worden geannuleerd worden voor 100% ingehaald.
  • Bij langdurig uitval zal er een alternatief programma worden opgesteld, of kan er uitgeweken worden naar weekenden, feest- en of vakantiedagen.
  • Wil jij tussentijds stoppen door blessure, verhuizing dan volgt er geen restitutie. Het is wel mogelijk om de trainingen over te dragen aan een derde wanneer dit gelijkwaardig niveau betreft. De overname wordt dan door de deelnemers onderling afgestemd.

 

 

Nieuwscategorieën