Sparren met een toptennisser

 

Graag willen wij Margo Verbeet aan jullie voorstellen. Margo komt uit Horssen, is nog maar 16 jaar oud en kan nu al ontzettend goed tennissen. Vorig jaar eindigde ze nog in de top 10 van de beste tennissers van Nederland onder de 16 jaar. Margo heeft speelsterkte 2 op haar pasje staan. Normaal gesproken komen wij spelers als Margo niet gauw bij ons op de baan tegen, zeker niet als tennis sparringpartner. Maar dat kan voor jou veranderen!

Nederlandse toptennisster tegen jou op de baan!

Tennisorganisatie Remi de Jager biedt de trainende leden een uurtje extra ‘sparren’ met Margo aan tegen een gereduceerd tarief van €7,50 per uur.

Margo heeft op de vrijdag al een keer meegedraaid met de Regiolessen van Mike zodat sommigen alvast kennis hebben gemaakt met Margo. Maar ze stelt zich hier graag verder aan je voor.

Wat houdt dit uur in?

Tennissen met Margo is nadrukkelijk geen les, daar hebben we gecertificeerde en goed opgeleide tennistrainers voor. Veel tennislessen verbeteren je prestaties, dat kun je goed zien bij de lessende leden op de baan. Maar oefening baart kunst en met Margo oefenen heeft wel een extra dimensie. Wat je leert kun je met Margo als geen ander oefenen. Natuurlijk heeft Margo met haar kennis, ervaring en vele trainingsuren veel verstand van tennis. De inhoud van dit sparring-uurtje zal vooraf besproken worden met Remi de Jager en/ of Mike Mulders zodat Margo en jij gericht aan de slag kunnen gaan.

Ja, ik wil graag meedoen! Hoe kan ik me aanmelden?

Volg je nu ook op onze vereniging tennisles en wil je een aantal keren met Margo op de baan “sparren”? Stuur dan een mail naar: [email protected] waarin je de volgende gegevens vermeld:

·          Je naam

·          Hoeveel “sparringsuren” je wilt afnemen

·          Op welke dagen van de week (vrijdag of zaterdag) en welk tijdstip dit je uitkomt

Volg je nu nog geen tennisles?

Klik hier voor meer informatie over tennislessen op onze vereniging!

Wij hopen dat je samen met Margo veel tennisplezier op baan zult beleven! Maar let op! Margo is gewend om keihard te trainen, dus je mag flink aan de bak!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0487-513307

Address

Gelenberg 3
6654 AZ Afferden Gld
Nederland