Tennislessen bij LTC de Gelenberg

Onze tennislessen worden verzorgd door Tennisorganisatie Remi de Jager. Remi heeft zijn jarenlange ervaring en passie weten om te zetten in een jonge en frisse organisatie. Klik hier om meer te weten te komen van Tennisorganisatie Remi de Jager.

Onze tennisleraren

Tennisorganisatie Remi de Jager heeft een fantastisch trainersteam om zich heen weten te creëren. Wij stellen met trots onze trainers voor: Mike Mulders, Lars Gerbrands en speciaal voor G-tennis Pascal de Jager.

Tennisles: Wat kost dat?

Bij een volledige reeks zijn de kosten:

*In de prijs van Regiotraining en Rood (1x 45min en 1x 60min) is een 20% bijdrage vanuit LTC de Gelenberg verwerkt.

 

Bovengenoemde prijzen zijn gebaseerd op een reeks van 17 lessen, waarbij de trainingsgroepen bestaan uit 4 personen of bij regiotraining uit 5 tot 8 personen. Indien het aantal van een groep hierop afwijkt zal in eerste instantie de trainingstijd erop aangepast worden.

 

Inschrijven voor tennislessen

De reeks zomerlessen is in de periode van april tot oktober en de winterlessen zijn van oktober tot april. Normaal gesproken kunt u zich aan het begin van een zomer- of winterseizoen inschrijven voor een reeks van 17 tennislessen. Momenteel is de inschrijvingsperiode voor de tennistrainingen gesloten. De lesgroepen zijn ingedeeld en de lessen zijn gestart of starten binnenkort. Dat wil niet zeggen dat het nu niet meer mogelijk is om les te volgen. Wanneer u interesse heeft om tennistrainingen te volgen en benieuwd bent naar de aantrekkelijke tarieven voor tennislessen, kunt u dat hier aangeven of mail naar: [email protected]. Vervolgens wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

 

Voorwaarde voor tennisles

Lidmaatschap van de tennisvereniging is een vereiste om deel te nemen aan de tennislessen. Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap bij L.T.C. de Gelenberg.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0487-513307

Address

Gelenberg 3
6654 AZ Afferden Gld
Nederland