Schrijf je nog in voor de competitie 2020

31 mei 2020


Er kan nog worden ingeschreven voor de competitie 2020. Alleen kan dat voor de dinsdagmorgen, zaterdag en zondag. Voor de vrijdagavond is geen ruimte meer, want hieraan doen de teams mee die zich voor de voorjaarscompetitie hadden ingeschreven en ingeloot zijn.

Onderstaande informatie hebben de teamcaptains die zich voor de voorjaarscompetitie hadden ingeschreven al ontvangen. De Voorjaarscompetitie (jeugd, senioren ) is in verband met de Corona-maatregelen verplaatst naar het najaar. Of de KNLTB Competitie 2020 in het najaar definitief door gaat is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten zulke omvangrijke competities te spelen. De KNLTB volgt hierbij de maatregelen en adviezen van het kabinet en het RIVM.

De KLNTB heeft ook scenario's klaarliggen waarbij bijvoorbeeld de startdatum opschuift, om de week spelen of in kleinere poules spelen. Hoe dan ook, het belooft een uniek competitieseizoen te worden! 

Hoe ziet de KNLTB Competitie 2020 er uit?

We gaan er nu vanuit dat officiƫle cluboverstijgende wedstrijden in september weer zijn toegestaan en dat de KNLTB Competitie 2020 dan kan starten. Voor de verschuiving van de competitie geldt dat dezelfde competitiesoorten en klassenopbouw worden aangeboden als bij de Voorjaarscompetitie. Er wordt niet gespeeld om promotie/degradatie. We hopen dat alle teams die zich voor de Voorjaarscompetitie hadden ingeschreven ook meedoen in het najaar.

Natuurlijk kan het zijn dat een team om bepaalde redenen besluit om in het najaar niet mee te doen. Dit biedt dus ook de mogelijkheid om nieuwe teams in te schrijven als de ruimte dit toelaat.

Ik wil graag van je weten of jouw team ook aan deze najaarscompetitie deelneemt. Dat geldt voor zowel de teams die zich al hadden ingeschreven voor de voorjaarscompetitie als voor teams of spelers die alsnog mee zouden willen doen. Wil je me dit voor 15 juni 2020 laten weten ([email protected]) zodat we, als er teams wegvallen, uit de uitgelote teams, teams kunnen inloten. In de afbeelding staat het speelschema.

Met vriendelijke groet,

Wil van den Buijs

Nieuwscategorieën