Je kunt je nog snel inschrijven voor tennislessen!

21 augustus 2023


De inschrijving voor het nieuwe seizoen loopt nog tot donderdag aanstaande!

Wij proberen om 1 week na de zomervakantie te starten met de nieuwe trainingen. Jeugd moet zich wel even aanmelden (ondanks het ALL-IN Pakket) ivm jullie verhinderingen. Als jullie je aanmelden kunnen wij een nieuwe indeling maken voor het aankomende seizoen.

Senioren moeten zich sowieso opnieuw aanmelden voor de nieuwe lessenreeks! Inschrijven kan via: https://dejagertennis.plannedtennis.nl/inschrijven

Inschrijving is geopend tot donderdag 24 augustus, start trainingen maandag 4 september  

BETALINGSINFORMATIE

Wanneer je inschrijft dien je altijd aan te geven op welke manier je wil betalen. Je kan kiezen uit een eenmalige incasso (zonder factuur), maandelijkse incasso (zonder factuur) of als je liever het bedrag zelf overmaakt of een factuur ontvang kies je voor de optie “factuur”. Hiervoor worden er administratiekosten in rekening gebracht. Deze zijn al verwerkt in onderstaande prijzen. Incasso’s zullen altijd rond de 25e van de maand uitgevoerd worden, facturen voor de jeugd worden verstuurd in september en februari, factuur voor de senioren in september.

INSCHRIJVEN VIA PLANNED TENNIS

Heb jij de vorige keer ook meegedaan? Dan is het nu een kwestie van inloggen en je inschrijving voltooien.   

Ben je nieuw of wil je nu voor de eerste keer deelnemen aan de trainingen? Dan is het noodzakelijk is om je aan te melden via ons systeem. De eerste keer kost iets meer tijd. Want je moet al je gegevens invullen. Daarna heb je binnen een mum van tijd ingeschreven! 

  • Klik op de volgende link: https://dejagertennis.plannedtennis.nl/inschrijven  
  • Inloggen: Indien het voor jou de eerste keer is moet je een eigen account aanmaken. Let op, iedere speler moet apart een account aanmaken. Dus je kan niet voor meerdere personen tegelijk inschrijven. 
  • Kies jouw activiteit
  • Vul jouw verhinderingen in
  • Betaalgegevens 
  • Verzenden, klaar! 

Nieuwscategorieën