Inschrijving Zomeravondcompetitie 2020

10 maart 2020


Kun je geen genoeg krijgen van het spelen van competitie en heb je zin om naast de Voorjaarscompetitie nog een competitie te spelen? Of wil je competitie spelen, maar ben je (vaak) verhinderd in het weekend? Meld je dan aan voor de Zomeravondcompetitie.

Waarvoor kunnen senioren zich inschrijven?

Deze competitie is alleen voor spelers en speelsters van 17 jaar en ouder en voor alle speelsterktes. Er wordt gespeeld op zeven woensdagen vanaf 19.00 uur: 13, 20 en 27 mei, 3, 10, 17 en 24 juni. Je speelt per avond vier dubbels: herendubbel (HD), damesdubbel (DD) of gemengd dubbel (GD). Dat kan 4x HD zijn 4x DD of 1x DD, 1x HD en 2x GD. Voor deze competitie geldt het zogenaamde ‘compact spelen’.

Competitiebijdrage

De kosten voor deelname aan de voorjaarscompetitie bedragen €90 per seniorenteam. 

Inschrijfvoorwaarden 

Teams en/of leden die geen Voorjaarscompetitie spelen krijgen voorrang op team en/of leden die wel Voorjaarscompetitie spelen. De overige inschrijfvoorwaarden voor competitiedeelname (voor senioren) is op onze website te vinden. Door je in te schrijven voor de competitie, verklaar je akkoord te gaan met deze voorwaarden. Een paar voorwaarden lichten we eruit:

  • Om aan de competitie deel te kunnen nemen dient minimaal één speler/ster per team in het bezit te zijn van een VCL (Vereniging Competitie Leider) certificaat of bereid zijn om deze cursus te volgen. De vereniging vergoedt de kosten van de cursus.
  • Indien je je na inschrijving terugtrekt uit de competitie of op een bepaalde wedstrijddag niet op komt dagen, wordt daar een boete van €90 voor opgelegd. Deze boete wordt verhaald op het betreffende team (via de captain) of individu.

Hoe kun je je inschrijven?

Mail naar: [email protected] met vermelding in welke competitiesoort je wilt deelnemen. Als je je als team aanmeldt, vermeldt dan alle deelnemers met naam en bondsnummer, en geef aan wie de captain is en wie in het bezit is van een geldig VCL certificaat of wie bereid is om deze cursus of vervolgcursus VCL te gaan volgen.

Sluiting inschrijfdatum 15 maart 2020.

Vragen?

Voor vragen over de competitie kun je terecht bij: Wil van den Buijs – competitieleider senioren – [email protected]

Nieuwscategorieën