Inschrijving voorjaarscompetitite 2021

19 november 2020


Ondanks de onzekere tijden zijn de voorbereidingen voor de voorjaarscompetitie 2021 al weer gestart. Alleen senioren kunnen zich weer opgeven. Junioren hebben een Tennis Alles-in-1 pakket, waardoor zij al ingeschreven zijn voor de competitie.  

Waarvoor kunnen senioren zich inschrijven?

De vereniging faciliteert voor senioren KNLTB-competities op de volgende avonden en dagen:

  1. Alle soorten KNLTB-competities die overdag worden georganiseerd
  2. KNLTB-najaar Midden/Landelijk op vrijdagavondcompetitie voor maximaal 8 teams
  3. KNLTB-najaar Midden/Landelijk op zaterdag voor maximaal 8 teams
  4. KNLTB-najaar Midden/Landelijk op zondag voor maximaal 8 teams

Het maximaal aantal teams wordt bepaald door de baanbezetting, trainingen en mogelijkheden voor vrij spelen. De speeldata voor de voorjaarscompetitie staan in onderstaand schema:  

Vrijdagavondcompetitie

Voor de afgelopen najaarcompetitie heeft de KNLTB besloten om de wedstrijden op tijd te spelen. Of dat ook geldt voor de voorjaarscompetitie 2021 is nog niet bekend. Ga ervan uit dat dit wel het geval is.  

Zaterdag- en zondagcompetitie

Vanaf 2021 zet de KNLTB in om 2 banen per thuisspelend team beschikbaar te stellen. De afgelopen jaren hebben er niet meer dan 6 teams voor een betreffende dag ingeschreven, waardoor thuisspelende teams altijd 2 banen beschikbaar hebben gehad. Als na het sluiten van de inschrijftermijn blijkt dat er voor de voorjaarscompetitie 2021 meer dan 6 teams ingeschreven hebben op een betreffende voorkeursdag, dan worden we genoodzaakt om met variabele aanvangstijden te werken. Dat kan betekenen dat jouw team in de ochtend of in de tweede helft van de middag moet starten met de wedstrijden. Houd daar rekening mee bij de inschrijving.  

Competitiebijdrage

De kosten voor deelname aan de voorjaarscompetitie bedragen €90 per seniorenteam.  

Inschrijfvoorwaarden voor senioren

Het volledige overzicht van inschrijfvoorwaarden voor competitiedeelname (voor senioren) is op deze website te vinden. Door je in te schrijven voor de competitie, verklaar je akkoord te gaan met deze voorwaarden. Een paar voorwaarden lichten we eruit: Om aan de competitie deel te kunnen nemen dient minimaal één speler/ster per team in het bezit te zijn van een VCL (Vereniging Competitie Leider) certificaat of bereid zijn om deze cursus te volgen. De vereniging vergoedt de kosten van de cursus. Indien je je na inschrijving terugtrekt uit de competitie of op een bepaalde wedstrijddag niet op komt dagen, wordt daar een boete van €90 voor opgelegd. Deze boete wordt verhaald op het betreffende team (via de captain) of individu.  

Hoe kun je je inschrijven?

Mail naar: [email protected] met vermelding in welke competitiesoort en op welke dag/avond  je wilt deelnemen. Als je je als team aanmeldt, vermeldt dan alle deelnemers met naam en bondsnummer, en geef aan wie de captain is en wie in het bezit is van een geldig VCL certificaat of wie bereid is om deze cursus of vervolgcursus VCL te gaan volgen.  

Sluiting inschrijfdatum 31 december 2020  

Vragen?

Voor vragen over de competitie kun je terecht bij Wil van den Buijs – competitieleider senioren – [email protected]  

Nieuwscategorieën