Inschrijving najaarscompetitie 2019 geopend

19 mei 2019


Terwijl de voorjaarscompetitie nog wordt gespeeld, zijn de voorbereidingen voor de najaarscompetitie 2019 al weer gestart. Zowel senioren als junioren kunnen zich weer opgeven. De speeldata voor de najaarscompetitie staan in het schema.

Waarvoor kunnen senioren zich inschrijven?

De vereniging faciliteert voor senioren KNLTB-competities op de volgende avonden en dagen:

  • Alle soorten KNLTB-competities die overdag worden georganiseerd;
  • KNLTB-najaar Midden/Landelijk op vrijdagavondcompetitie voor maximaal 8 teams;
  • KNLTB-najaar Midden/Landelijk op zaterdag voor maximaal 8 teams;
  • KNLTB-najaar Midden/Landelijk op zondag voor maximaal 8 teams.

Het maximaal aantal teams wordt bepaald door de baanbezetting, trainingen en mogelijkheden voor vrij spelen. 

Waarvoor kunnen junioren zich inschrijven?

Op onze website kun je lezen welke competities we voor junioren ondersteunen. Voor de volgende competities is de inschrijving geopend: Tenniskids Rood, Oranje en Groen Najaarscompetitie Geel  

Competitiebijdrage

De kosten voor deelname aan de najaarscompetitie bedragen €90 per seniorenteam. Juniorenteams zijn geen competitiebijdrage verschuldigd.    

Inschrijfvoorwaarden voor senioren

Het volledige overzicht van inschrijfvoorwaarden voor competitiedeelname (voor senioren) is op deze website te vinden. Door je in te schrijven voor de competitie, verklaar je akkoord te gaan met deze voorwaarden. Een paar voorwaarden lichten we eruit:

  • Om aan de competitie deel te kunnen nemen dient minimaal één speler/ster per team in het bezit te zijn van een VCL (Vereniging Competitie Leider) certificaat of bereid zijn om deze cursus te volgen. De vereniging vergoedt de kosten van de cursus.
  • Indien je je na inschrijving terugtrekt uit de competitie of op een bepaalde wedstrijddag niet op komt dagen, wordt daar een boete van €90 voor opgelegd. Deze boete wordt verhaald op het betreffende team (via de captain) of individu.

Hoe kun je je inschrijven?  

Senioren

Mail naar: [email protected] met vermelding in welke competitiesoort en op welke dag/avond  je wilt deelnemen. Als je je als team aanmeldt, vermeldt dan alle deelnemers met naam en bondsnummer, en geef aan wie de captain is en wie in het bezit is van een geldig VCL certificaat of wie bereid is om deze cursus of vervolgcursus VCL te gaan volgen.  

Junioren

Mail naar: [email protected] met vermelding van de competitiesoort.

Sluiting inschrijfdatum: 16 juni 2019  

Vragen?

Voor vragen over de competitie kun je terecht bij:

 

Nieuwscategorieën