Inschrijven voorjaarscompetitie 2024

22 november 2023


De voorbereidingen voor de voorjaarscompetitie 2024 zijn gestart. Alleen senioren kunnen zich opgeven. Junioren hebben een Tennis Alles-in-1 pakket, waardoor zij al ingeschreven zijn voor de competitie.  

Allereerst willen wij jullie laten weten, dat Wil van den Buijs heeft besloten zijn functie als Competitieleider neer te leggen. Sonja Verharen zal het stokje van Wil overnemen. Wij willen Wil hartelijk bedanken voor zijn jarenlange inzet voor onze vereniging!  

Een voorwaarde om mee te mogen doen aan de competitie is, dat minimaal 1 speler per team in het bezit is van het Competitieleider (CL) certificaat of bereid is de Basiscursus Competitieleider te volgen.  Een CL-certificaat is 5 jaar geldig; door het volgen van de updatecursus kun je je certificaat met 5 jaar verlengen. Aanmelden voor zowel de Basis- als de updatecursus CL kan via de Ledenadministratie ([email protected]).  

Omdat de systemen van de KNLTB nog niet zodanig aan elkaar gekoppeld zijn, is niet duidelijk of leden 5 jaar na het behalen van het CL-certificaat wel of niet de updatecursus hebben gedaan en of zij dus wel of niet beschikken over een geldig certificaat. Het enige dat inzichtelijk is, is welke leden de Basiscursus met succes hebben afgerond en wanneer.   Gezien het bovenstaande willen wij jullie vriendelijk verzoeken om per e-mail aan Sonja door te geven of je over een certificaat beschikt en tot wanneer deze geldig is. Ook als je niet (zeker) weet of jouw certificaat nog geldig is, laat het dan weten. Zo zorgen we er met z’n alleen voor dat de CL-registratie up-to-date is.  

Waarvoor kunnen senioren zich inschrijven?

De vereniging faciliteert voor senioren KNLTB-competities op de volgende avonden en dagen:

  1. Alle soorten KNLTB-competities die overdag worden georganiseerd;
  2. KNLTB-voorjaar senioren regionaal/landelijk op vrijdagavondcompetitie voor maximaal 8 teams;
  3. KNLTB-voorjaar senioren regionaal/landelijk op zaterdag voor maximaal 8 teams;
  4. KNLTB-voorjaar senioren landelijk op zondag voor maximaal 8 teams. Het maximaal aantal teams wordt bepaald door de baanbezetting, trainingen en mogelijkheden voor vrij spelen.

De speeldata voor de voorjaarscompetitie vind je hier.    

Competitiebijdrage

De kosten voor deelname aan de voorjaarscompetitie bedragen € 90,00 per seniorenteam. Voor de vrijdagavondcompetitie, 5 wedstrijddagen, bedraagt de bijdrage € 65,00.  

Inschrijfvoorwaarden voor senioren

Het volledige overzicht van inschrijfvoorwaarden voor competitiedeelname (voor senioren) is op onze website te vinden. Door je in te schrijven voor de competitie, verklaar je akkoord te gaan met deze voorwaarden.

Een paar voorwaarden lichten we eruit:

  • Om aan de competitie deel te kunnen nemen dient minimaal één speler per team in het bezit te zijn van een CL (Competitieleider) certificaat of bereid zijn om deze cursus te volgen. De vereniging vergoedt de kosten van de cursus.
  • Indien je je na inschrijving terugtrekt uit de competitie of op een bepaalde wedstrijddag niet op komt dagen, wordt daarvoor een boete van € 90,00 opgelegd. Deze boete wordt verhaald op het betreffende team (via de captain) of individu.  

Hoe kun je je inschrijven?

Mail naar [email protected] met vermelding in welke competitiesoort en op welke dag/avond  je wilt deelnemen. Als je je als team aanmeldt, vermeldt dan alle deelnemers met naam en bondsnummer, en geef aan wie de captain is en wie in het bezit is van een geldig CL-certificaat of wie bereid is om deze cursus of de updatecursus CL te gaan volgen.  

Sluiting inschrijfdatum 31 december 2023  

Vragen?

Voor vragen over de competitie kun je terecht bij Sonja Verharen, Competitieleider senioren ([email protected])

Nieuwscategorieën