Inschrijven voor zomeravondcompetitie

08 maart 2022


Terwijl de voorjaarscompetitie nog moet beginnen, zijn de voorbereidingen voor de zomeravondcompetitie al weer gestart. Alleen senioren kunnen zich weer opgeven. 

Waarvoor kunnen senioren zich inschrijven?

De vereniging faciliteert voor senioren de KNLTB-zomeravondcompetities op woensdagavond voor maximaal 4 teams. Het maximaal aantal teams wordt bepaald door de baanbezetting, trainingen en mogelijkheden voor vrij spelen. Er zijn voor de zomeravondcompetitie maximaal 3 banen beschikbaar. De speeldata voor de zomeravondcompetitie zijn 11, 18 en 25 mei, 1, 8, 15 en 22 juni 2022.

Je speelt per avond vier dubbels: herendubbel (HD), damesdubbel (DD) of gemengd dubbel (GD). Dat kan zijn: 

  • 4x HD 
  • 4x DD 
  • 1x DD, 1x HD en 2x GD. 

Voor deze competitie geldt het zogenaamde ‘compact spelen’

Competitiebijdrage

De kosten voor deelname aan de zomeravondcompetitie bedragen €90 per seniorenteam.

Inschrijfvoorwaarden voor senioren

Het volledige overzicht van inschrijfvoorwaarden voor competitiedeelname (voor senioren) is op deze website te vinden. Door je in te schrijven voor de competitie, verklaar je akkoord te gaan met deze voorwaarden. Een paar voorwaarden lichten we eruit:

  • Teams die bij de najaarcompetitie van vorige jaar of de voorjaarscompetitie van dit jaar zijn uitgeloot en daardoor niet op hun gewenste dag spelen, hebben voorrang bij de indeling voor de zomeravondcompetitie.
  • Om aan de competitie deel te kunnen nemen dient minimaal één speler/ster per team in het bezit te zijn van een VCL (Vereniging Competitie Leider) certificaat of bereid zijn om deze cursus te volgen. De vereniging vergoedt de kosten van de cursus.
  • Indien je je na inschrijving terugtrekt uit de competitie of op een bepaalde wedstrijddag niet op komt dagen, wordt daar een boete van €90 voor opgelegd. Deze boete wordt verhaald op het betreffende team (via de captain) of individu.

Hoe kun je je inschrijven?

Mail naar: [email protected] met vermelding “inschrijven zomeravondcompetitie”.Als je je als team aanmeldt, vermeldt dan alle deelnemers met naam en bondsnummer, en geef aan wie de aanvoerder is en wie in het bezit is van een geldig VCL certificaat of wie bereid is om deze cursus of vervolgcursus VCL te gaan volgen.

Sluiting inschrijfdatum 22 maart 

Vragen?

Voor vragen over de competitie kun je terecht bij Wil van den Buijs – competitieleider senioren – [email protected]

Nieuwscategorieën