Geniet van buiten tennissen en neem deze zomer tennistraining!

05 maart 2019


Schrijf je nu in voor de tennislessen
 
De warme zomerdagen zijn bij uitstek geschikt om heerlijk in de frisse lucht jouw tennis skills te verbeteren.
Schrijf je dus nu in voor de zomer tennislessen. De Tennistrainers van De Jager Tennis geven aan iedereen les: van jong tot oud, van beginnend tot clubkampioen! 
 
De lessen
Wegens de introductie van de Tennis Alles-in-1 pakketten in het najaar (waarover later meer) voor onze junioren, wordt er deze zomer voor iedereen een aangepaste trainingscyclus van 11 lessen aangeboden. De eerste lessen starten maandag 1 april 2019 en zullen eindigen voor de zomervakantie.
Er zijn diverse mogelijkheden om voor in te schrijven. Wil jij jezelf uitdagen door 2x in de week te gaan trainen, schrijf dan in voor Regiotraining. LTC de Gelenberg neemt 20% van de kosten van deze extra training voor haar rekening. Zou je graag nog meer willen trainen, neem dan contact op met één van de trainers. Wij zullen dan samen met jou de mogelijkheden bespreken. 
 
Maximaal 2 verhinderingen
Met je verhinderingen wordt zo veel mogelijk rekening gehouden. Om de puzzel voor ons iets minder complex te maken zouden wij het waarderen wanneer je bij je inschrijving maximaal 2 verhinderingen aan ons doorgeeft. Het lukt niet altijd om je in een passende groep in te delen of met je verhinderingen rekening te houden. In dat geval wordt contact met je opgenomen om de mogelijkheden te bespreken. 
 
Voorwaarde voor tennisles
Lidmaatschap van de tennisvereniging is een vereiste om deel te nemen aan de tennislessen. Klik HIER voor meer informatie over het lidmaatschap bij LTC de Gelenberg. 
 
Prijzen
Zie bijgaande afbeelding
 
Het inschrijven
Klik HIER om je in te schrijven voor de tennislessen. De inschrijving sluit op woensdag 13 maart.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 487 513 307

Address

Gelenberg 3
6654 AZ Afferden Gld