Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
28 jun. Gelenberg Open 2017
20 jun. SETT/Instuif
7 jun. Tenniskamp Remi de Jager 2017
1 feb. Instructie Verantwoord Alcohol schenken
22 jan. Jaarkalender jeugdactiviteiten 2017
2 jan. Gelenberg Club App
26 jan. Lid worden
15 apr. (Club)huisregels
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
IMG-20170610-WA0006.jpg
IMG-20170610-WA0005.jpg
IMG_3431b.jpg
Meest recente foto's
Gelenberg Open 2017
 Sonja Verharen  Seniorenactiviteiten  58x gelezen

Van 21 t/m 27 augustus a.s. vindt ons jaarlijkse open toernooi plaats. Net zoals voorgaande jaren wordt er in alle categorieën/onderdelen gespeeld op actuele rating.

Doe mee en schrijf vandaag nog in via www.toernooi.nl. De inschrijving sluit op zondag 6 augustus om 23:59 uur. 

 

woensdag 28 juni 2017, 15:05 uur
SETT/Instuif
 Cindy van Sommeren  Jeugdactiviteiten  20x gelezen

Beste jeugdleden,

De competities zijn inmiddels afgelopen. 
Om toch lekker buiten bezig te zijn en een balletje te kunnen slaan zijn onze vrijwilligers zondagochtend 25 juni op de baan aanwezig. 

Alle jeugd van GEEL is van harte welkom voor SETT van 10.00-11.00 uur.

Alle kinderen van ROODORANJE en GROEN zijn van harte welkom van 11.00-12.00 uur om op een ongedwongen manier een balletje te slaan.
Ook voor de kinderen met weinig tenniservaring is de instuif een leuk uurtje.

LET OP! Op zondag 2 juli is er (anders dan op de activiteiten kalender vermeld staat) GEEN SETT/Instuif!! Zondag 9 en zondag 16 juli gaat wel gewoon door.

Voor deelname aan SETT en de instuif zijn geen kosten verbonden.

Jullie zijn er toch ook bij?

 

Groetjes,

Het vrijwilligers team instuif/SETT
dinsdag 20 juni 2017, 19:04 uur 0 reacties (reageer)
Laat zien dat je van LTC de Gelenberg bent!
 Joost Bakker  Bestuur  519x gelezen

Laat zien dat je van LTC de Gelenberg bent!

 

Ben je net van plan om nieuwe tenniskleren aan te schaffen? LTC de Gelenberg heeft clubkleren wat dan misschien iets voor jou is. Het rood/zwart van onze club is in wijde omtrek bekend en herkenbaar.

Let wel! Het is een kleding suggestie, geen verplichting.

Ben jij ook benieuwd naar de clubkleren? Kijk gauw in de bijlage!

Het Bestuur van LTC de Gelenberg


Download bestanden
Clubkleren van LTC de Gelenberg 993 KB (353x opgehaald)
dinsdag 20 juni 2017, 15:23 uur
Maak kennis met tennis: ruim 60 kids op de baan
 Joost Bakker  Bestuur  34x gelezen

Op zonnige zondag 11 juni ontving LTC de Gelenberg ruim 60 kinderen om hen op speelse wijze kennis te laten maken met tennis. Na een gezamenlijke warming-up kregen de kinderen in groepen les in verschillende onderdelen van het tennisspel. Het vaste trainersteam (Mike en Lars) van tennisorganisatie Remi de Jager was vanwege de verwachte drukte aangevuld met extra tennisleraren (Remi en Pascal) en de oudste jeugdleden (Jitte en Roel). Samen zorgden zij voor een gevarieerd aanbod in oefeningen die waren gericht of op de backhand, forehand of opslag. Op het einde van de clinic werd er zowel door de jeugdleden (Jitte-Joep/Roel-Cas) als door het trainersteam (Mike-Pascal/Remi-Lars) nog een korte demonstratiewedstrijd gespeeld. De kinderen moedigde hun favoriete speler(s) aan.

Met het meedoen aan de verschillende tennisonderdelen en het zien van een korte wedstrijd was dit een gevarieerde en sportieve kennismaking voor de jeugd met het leuke spel tennis.   

Foto’s van deze dag (gemaakt door John Thijssen) zijn hier te vinden. Wil je meer weten over lidmaatschap en de speciale Maak kennis met tennis aanbieding, klik dan hier.


dinsdag 13 juni 2017, 19:45 uur


Tenniskamp Remi de Jager 2017
 Joost Bakker  Tennisschool  31x gelezen

Een week lang op vakantie met je tennisvrienden? Je tennisniveau in een zomer met sprongen verbeteren? Dat kan! Speciaal voor jou organiseert onze tennisschool 20 t/m 27 augustus een geweldig tenniskamp. Dit keer reist het gezelschap af naar Mierlo. Voor €285,- heb je de week van je leven.

 

Er zijn al meerdere jeugdleden die deze week in hun agenda gereserveerd hebben, want dit willen zij niet missen. Kijk gauw hier voor meer informatie of kijk op http://www.dejagertennis.nl/over-ons/tenniskamp. Ga jij ook mee? Schrijf je dan snel in.


woensdag 7 juni 2017, 08:00 uur
Jouw stem is geld waard
 Joost Bakker  Bestuur  43x gelezen

Beste leden,

Dit jaar nemen wij deel aan de Rabobank Clubkas Campagne, hier hebben wij je eerder over geïnformeerd. Ben je lid van Rabobank Maas en Waal? Dan kun je nu stemmen! Breng je stem uit op Tennisvereniging de Gelenberg. Want jouw stem is geld waard!

Via je persoonlijke code die je (meestal per mail) van de Rabobank hebt ontvangen en deze link
https://www.rabobank.nl/lokale-bank/maas-en-waal/sponsoring kun je maximaal 2 stemmen uitbrengen op Tennisvereniging de Gelenberg waarbij je nog 3 andere stemmen kunt uitbrengen op een andere vereniging of stichting. Regel het meteen, je doet er je tennisvereniging en daarmee jezelf een groot plezier mee!

Vraag familie, vrienden en bekenden die lid zijn van de Rabobank om te stemmen op onze vereniging zodat we straks een zo groot mogelijk deel ontvangen van deze €60.000. Let op! Je hebt tot 29 mei om je stem uit te brengen.

Alvast bedankt.


donderdag 18 mei 2017, 12:04 uur
Laatste kans: inschrijven Najaarscompetitie
 Sonja Verharen  Competitie  84x gelezen

Wil je je als team nog inschrijven voor de Najaarscompetitie 2017? Wees dan snel, want de inschrijving sluit op 21 mei a.s.

Tot op heden hebben 4 teams zich aangemeld voor de vrijdagavond, te weten de teams van Patrick van Eldik, Odilia Kohlen, Marijn Floris en Sandra Graven. Dit betekent dat er op vrijdagavond nog plaats is voor 4 teams.

 


Download bestanden
NJC 2017 - inschrijven 24 KB (72x opgehaald)
maandag 15 mei 2017, 11:18 uur
JEUGDKAMP 2017!!!!
 Sonja Meulenbelt  Jeugdactiviteiten  65x gelezen
 
Beste jeugdleden,                                                                                                         

Na het geweldige jeugdkamp van vorig jaar, ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van onze tennisvereniging, staat ook in 2017 dit spetterende kamp op de jaarkalender:

            zaterdag 3 en zondag 4 juni…… JEUGDKAMP!!!

Jullie kunnen 2 gezellige, sportieve dagen, en een feestelijke nacht verwachten waarbij de zondag gezamenlijk wordt afgesloten met een BBQ waarvoor ook jullie ouders en broers en zussen van harte welkom zijn. Overdag hebben we een uitdagende 6-kamp voor jullie in petto en natuurlijk nog vele andere leuke activiteiten. Maar dat het wederom een super gaaf kamp wordt, dat is zeker!!!

Wij hopen dan ook dat ALLE 79 jeugdleden die onze vereniging rijk is, zullen deelnemen aan onze tweede editie van het jeugdkamp op het terrein van de Gelenberg. We maken er 2 geweldige dagen en een slapeloos nachtje van. Gelukkig zijn jullie (en wij ook) de volgende dag vrij om weer een beetje bij te tanken...

De eigen bijdrage per kind bedraagt €20,= inclusief de BBQ en al het overige eten en drinken gedurende het weekend. De kosten voor de BBQ voor de ouders en/of broers en zussen bedragen €7,50 pp exclusief de drank.

Natuurlijk zoeken we vrijwilligers die meehelpen om alles in goede banen te leiden en uiteraard ook extra volwassenen om toezicht te houden gedurende de nacht en/of een beetje te slapen. Ook hebben we tenten nodig voor de kinderen om in te "slapen" op de grasstroken links en rechts van baan 1 t/m 4.

Schrijf je in door te mailen naar: whosnextgelenberg@gmail.comDe inschrijving sluit op 21 mei!!!!!

In de mail vermeld je:

  • je naam en het mobiele telefoonnummer van je ouders
  • of je beschikt over een tent en hoeveel kinderen er in totaal in kunnen slapen
  • of je ouders en/of broers en zussen deelnemen aan de afsluitende BBQ
  • bijzonderheden omtrent medicijngebruik, allergieën en andere bijzonderheden
  • of je ouders mee kunnen helpen en/of blijven slapen

Nadere details volgen, hoewel het programma een verrassing zal blijven. Wij hebben er zin in en hopen dan ook dat jullie er allemaal zijn voor dit SUPER weekend!! GEEF JE DUS NU OP!!!!! 

Namens Who's Next en de jeugdcommissie,

Jitte den Biesen, Joep Bakker, Roel Henricks, Susanne van der Spek, Sonja Meulenbelt en Cindy van Sommeren

zaterdag 13 mei 2017, 09:48 uur
ClubApp: Nu ook Competitie info
 Joost Bakker  Bestuur  63x gelezen

Competitie-uitslagen en -standen beschikbaar in de ClubApp: download nu versie 1.3. Had je de ClubApp al geïnstalleerd? Dan is de update makkelijk gedraaid!

Heb je onze ClubApp nog niet geïnstalleerd? In deze instructievideo wordt stap voor stap uitgelegd hoe dit werkt: https://youtu.be/xVXf5E_44Sw.


Goed nieuws: de nieuwste versie van de ClubApp is nu te downloaden! Deze versie bevat onder andere de uitslagen en standen van de KNLTB Voorjaarscompetitie van onze vereniging. Dit is een mooie extra functionaliteit die de ClubApp nóg relevanter voor ons zal gaan maken. Zorg er dus voor dat de (update van de) app ook bij jou op de telefoon komt te staan en zoek je team op!


zaterdag 6 mei 2017, 11:44 uur
Tennislessen bij LTC de Gelenberg
 Joost Bakker  Tennisschool  885x gelezen

Onze tennislessen worden verzorgd door Tennisorganisatie Remi de Jager. Remi heeft zijn jarenlange ervaring en passie weten om te zetten in een jonge en frisse organisatie. Klik HIER om meer te weten te komen van Tennisorganisatie Remi de Jager.


Onze tennisleraren

Tennisorganisatie Remi de Jager heeft een fantastisch trainersteam om zich heen weten te creëren. Wij stellen met trots onze trainers voor: Mike Mulders, Lars Gerbrands en speciaal voor G-tennis Pascal de Jager.


Inschrijven voor tennislessen

Normaal gesproken kunt u zich aan het begin van een zomer- of winterseizoen inschrijven voor een reeks tennislessen. Momenteel is de inschrijvingsperiode voor de tennistrainingen gesloten. De lessen zijn gestart. Dat wil niet zeggen dat het nu niet meer mogelijk is om les te volgen. Wanneer u interesse heeft om tennistrainingen te volgen, kunt u een email sturen naar info@tennisorganisatieremidejager.nl o.v.v. uw volledige naam, geboortedatum, 06 nummer en de naam van onze vereniging; LTC de Gelenberg. Vervolgens wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.


Voorwaarde voor tennisles

Lidmaatschap van de tennisvereniging is een vereiste om deel te nemen aan de tennislessen. Klik HIER voor meer informatie over het lidmaatschap bij L.T.C. de Gelenberg.


Namens het bestuur,

Joost Bakker

woensdag 5 april 2017, 20:00 uur
1 2 3 4 5
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Bardiensten
 Bestuur
 Clubblad
 Competitie
 Jeugdactiviteiten
 Laddercompetitie
 Ledenadministratie
 Seniorenactiviteiten
 Sponsoren
 Tennisschool
 Van de voorzitter
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
5 Januari - 28 December
 Herenavond

9 Januari - 18 December
 Mixavond

24 Juni - 2 Juli
 Zomer Open Wamel 2017

1 Juli - 16 Juli
 Bolete Open 2017

9 Juli
 SETT & Instuif

16 Juli
 SETT & Instuif

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Heren

Junioren
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens