Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
22 nov. Voorlopige opgave Voorjaarscompetitie 2017
18 nov. SETT en Instuif 2016
4 nov. Bijeenkomst organisatie jeugdactiviteiten 2017
13 jul. Laat zien dat je van LTC de Gelenberg bent!
1 jun. (Jubileum)activiteiten 2016
26 jan. Lid worden
15 apr. (Club)huisregels
10 feb. BELANGRIJK: Instructie Verantwoord Alcoholgebruik
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
_MG_8894.jpg
_MG_8883.jpg
_MG_8902.jpg
Meest recente foto's
Voorlopige opgave Voorjaarscompetitie 2017
 Sonja Verharen  Competitie  116x gelezen

Op dit moment hebben 12 teams zich ingeschreven voor deelname aan de Voorjaarscompetitie 2017. In de bijlage kun je zien welke teams dat zijn. Controleer de gegevens goed. Mocht er onverhoopt een fout in staan of iets vergeten zijn, neem dan contact op met Wil van den Buijs.

Wil je je alsnog met een team aanmelden, dan kan dat tot uiterlijk 11 december a.s.


Download bestanden
VJC 2017 - Voorlopige opgave 29 KB (64x opgehaald)
VJC 2017 - Speeldata 39 KB (61x opgehaald)
dinsdag 22 november 2016, 10:00 uur
SETT en Instuif 2016
 Joost Bakker  Jeugdactiviteiten  567x gelezen

De competitie zit er weer op, dus vanaf zondag tot eind dit jaar gaan onze jeugdspelers weer beginnen met

 

TennisInstuif en SETT!

 

Voor wie?

Speciaal voor onze jeugdleden en kinderen die tennis eens willen uitproberen hebben we de TennisInstuif en SETT. Wil je jouw (klein)kind kennis laten maken met tennis? Of ben je jonger dan 18 jaar en pas geleden lid geworden? Ideaal om dan hier aan mee te doen. Kinderen leren snel andere tennissers van hun leeftijd kennen en zijn met hun favoriete sport bezig.

 

Wat houdt het in?


vrijdag 18 november 2016, 12:58 uur
Bijeenkomst organisatie jeugdactiviteiten 2017
 Sonja Meulenbelt  Jeugdactiviteiten  61x gelezen

Beste leden,

In 2016 zijn er weer vele activiteiten georganiseerd voor onze jeugdleden. Dit is alleen mogelijk door de inzet van enthousiaste vrijwilligers die allen hun steentje bijdragen.

Voor komend jaar willen we graag opnieuw een gevarieerd programma samenstellen. Op de jaarkalender komen natuurlijk het oliebol-event en de clubkampioenschappen te staan. Maar ook is er ruimte voor nieuwe en andere activiteiten.

Om hierover te brainstormen nodigen wij graag iedereen uit die iets voor onze jeugdleden kan of wil betekenen. Ook de ouders van de jeugdleden, die geen tennisachtergrond hebben, zijn van harte welkom!!!

De vergadering staat gepland op: DINSDAG 29 NOVEMBER OM 20.30 UUR IN HET CLUBHUIS.

Wij hopen op een goede opkomst zodat we ook in 2017 een leuke en volle activiteitenkalender voor onze jeugdleden kunnen maken.

Hopelijk tot de 29e!!!

Groetjes,

Sonja Meulenbelt 

vrijdag 4 november 2016, 21:29 uur
Mixteam Gelenberg 1 kampioen
 Sonja Verharen  Competitie  53x gelezen

Dit najaar hebben 8 senioren- en 5 juniorenteams van onze vereniging deelgenomen aan de KNLTB Najaarscompetitie 2016. Gedurende 7 weken streden deze teams om het kampioenschap. Overall hebben onze teams het zeer goed gedaan. Eén team wist zelfs kampioen te worden, te weten het mixteam Gelenberg 1, bestaande uit Astrid Henricks, Sonja Verharen, Randy van Meerwijck, Rob van Os en Gerrit Paul. Van harte gefeliciteerd!

maandag 31 oktober 2016, 11:49 uur


Eef van Eldik bokaal 2016
 Sonja Verharen  Seniorenactiviteiten  62x gelezen

Wij willen alle deelnemers van het Eef van Eldik toernooi bedanken voor hun deelname en gezelligheid. Jitte den Biesen ging er dit keer vandoor met de wisselbeker.

Hopelijk tot volgend jaar!

Alie, Cindy, Mirjam en Wilbert

donderdag 27 oktober 2016, 09:31 uur
Wim de Vaan bokaal 2016 voor Wilfred Tromp
 Sonja Verharen  Seniorenactiviteiten  81x gelezen

Donderdag 6 en donderdag 13 oktober jl. werd er weer gestreden om de Wim de Vaan bokaal. Om redenen die bekend zijn, een ingetogen editie dit najaar, dus geen verkleedpartijen en uitbundige versieringen.

Het waren wel twee gezellige avondenmet enthousiaste deelnemers. Het speelschema, wederom opgesteld door Ed van Kempen, leverde enkel spannende partijen op. In verband met het 50-jarig jubileum had de commissie ook een aantal "oud-donderdag-heren" uitgenodigd om nog eens een kijkje te komen nemen. Mooi om te zien, dat ook zij zich meteen weer thuis voelden en onder het genot van een glaasje werden mooie herinneringen opgehaald. De goed verzorgde hapjes vonden zoals gewoonlijk gretig hun weg naar de hongerige magen van de mannen. Na afloop gezellig nakletsen onder het genot van een lekker biertje.

Veel mensen, waaronder ook de nodige donderdagavond-heren, denken dat de commissie de uiteindelijke winnaar zelf "uitzoekt". Dit is echter niet het geval. De regels worden wel degelijk in acht genomen. Zo moet de winnaar alle 4 de speelavonden aanwezig zijn en mag hij de bokaal nog niet eerder gewonnen hebben. Bij een gelijk aantal punten beslist de commissie wel wie de winnaar wordt.

Dit jaar was het weer een spannende aangelegenheid. De kanshebbers verschilden onderling slechts 1 of 2 punten. Een mooie 3e plaats was er voor Harm van Oijen. Iemand die er de laatste jare steeds dicht bij is, maar ook nu net tekort kwam is Edwin Vermeulen, die wel verdienstelijk 2e is geworden.

De winnaar van de Wim de Vaan bokaal 2016 is Wilfred Tromp geworden. Hij mag de bokaal een jaar lang een mooie plaats geven in zijn woonkamer.

Het "plan de campagne" voor de voorjaarseditie (30 maart en 6 april 2017) ligt al min of meer klaar op het schap en ook dat belooft weer veel moois.

Groeten, Ed, John, Stephan en René

maandag 17 oktober 2016, 10:04 uur
Tennislessen bij LTC de Gelenberg
 Joost Bakker  Tennisschool  685x gelezen

Onze tennislessen worden verzorgd door Tennisorganisatie Remi de Jager. Remi heeft zijn jarenlange ervaring en passie weten om te zetten in een jonge en frisse organisatie. Klik HIER om meer te weten te komen van Tennisorganisatie Remi de Jager.


Onze tennisleraren

Tennisorganisatie Remi de Jager heeft een fantastisch trainersteam om zich heen weten te creëren. Wij stellen met trots onze trainers voor: Mike Mulders, Remco Overmars, Lars Gerbrands en speciaal voor G-tennis Pascal de Jager.


Inschrijven voor tennislessen

Normaal gesproken kunt u zich aan het begin van een zomer- of winterseizoen inschrijven voor een reeks tennislessen. Momenteel is de inschrijvingsperiode voor de tennistrainingen gesloten. De lessen zijn gestart. Dat wil niet zeggen dat het nu niet meer mogelijk is om les te volgen. Wanneer u interesse heeft om tennistrainingen te volgen, kunt u een email sturen naar info@tennisorganisatieremidejager.nl o.v.v. uw volledige naam, geboortedatum, 06 nummer en de naam van onze vereniging; LTC de Gelenberg. Vervolgens wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.


Voorwaarde voor tennisles

Lidmaatschap van de tennisvereniging is een vereiste om deel te nemen aan de tennislessen. Klik HIER voor meer informatie over het lidmaatschap bij L.T.C. de Gelenberg.


Namens het bestuur,

Joost Bakker


zaterdag 15 oktober 2016, 20:00 uur
Lesdagen winterseizoen 2016-2017
 Joost Bakker  Tennisschool  56x gelezen
Onderstaand een overzicht van de lesdagen gedurende het winterseizoen 2016-2017.

Download bestanden
Lesweekoverzicht Winterseizoen 2016-2017 178 KB (82x opgehaald)
zaterdag 15 oktober 2016, 11:39 uur
In memoriam: Mieke van Lieverloo
 Sonja Meulenbelt  Bestuur  291x gelezen

 

 

ik zou willen dat gisteren nooit voorbij ging

omdat vandaag alles anders is…

 

Met verslagenheid hebben wij kennis genomen van het droevige bericht dat

Mieke van Lieverloo

op maandag 26 september jl. is overleden in de leeftijd van 36 jaar.

We zullen Mieke herinneren als een sociale, gedreven en energieke meid. We zagen haar regelmatig langs de baan om John aan te moedigen. Ook was zij een fanatiek lid van één van onze damesteams, waarmee ze afgelopen voorjaar nog competitie heeft gespeeld.

John en Mieke zijn op zaterdag 17 september getrouwd. Wij zijn dankbaar dat zij nog met volle teugen van deze dag hebben kunnen genieten samen met hun meisjes Nienke en Fiene. 

Onze gedachten en medeleven gaan uit naar John, Nienke en Fiene, en wensen hen veel sterkte en kracht toe bij het dragen van dit enorme gemis.

Namens het bestuur,
Sandra Graven en Sonja Meulenbelt


maandag 26 september 2016, 22:42 uur
Remco Scholtz clubkampioen 2016
 Sonja Verharen  Seniorenactiviteiten  122x gelezen

Afgelopen week vonden op een zonovergoten tennispark de Clubkampioenschappen senioren van LTC de Gelenberg plaats. Vanwege het 50-jarig jubileum van de vereniging, had de organisatie extra uitgepakt. Het toernooi stond in het teken van het thema “reizen”; dit was in het clubhuis en op de tennisbanen dan ook goed terug te zien. De 85 deelnemers speelden in totaal zo’n 80 wedstrijden in heren- en damesenkel, heren- en damesdubbel en gemengd dubbel.

Voor het eerst in de historie was er een herenenkel categorie 4, welke gewonnen werd door Remco Scholtz. Een voor hem bijzondere overwinning tijdens het jubileumjaar.

De overige clubkampioenen zijn: HE5 Daaf van Geffen / HE6 Ricardo Boekhout / HD6 Emiel van Rossum + Jac Slits / GD6 Brechje Kuipers + Randy van Meerwijck / HE7 Klaas de Boer / DE7 Sharon Schoonewagen / HD7 John Driessen + Alwin Markus / DD7 Rina Klijnkramer + José Soetekouw / GD7 Marian Vermeulen + Johan Pouwels / HE8 Chrétien van Essen / HD55+ Wil van den Buijs + Wil Cornelissen.

Mede dankzij de enthousiaste deelnemers en de inzet van vele vrijwilligers was het een zeer geslaagd toernooi. Speciale dank aan Munckhof Business travel, Univé, De Zandroos en TV de Hambaken!

 


maandag 26 september 2016, 16:02 uur
1 2 3 4 5 6
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Bardiensten
 Bestuur
 Clubblad
 Competitie
 Jeugdactiviteiten
 Laddercompetitie
 Ledenadministratie
 Seniorenactiviteiten
 Sponsoren
 Tennisschool
 Van de voorzitter
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
4 Januari - 19 December
 Mixavond (maandag)

7 Januari - 29 December
 Herenavond (donderdag)

11 December
 SETT junioren geel

18 December
 Tennisinstuif junioren rood-oranje-groen
 SETT junioren geel

5 Januari
 Nieuwjaarsreceptie

 Competitie teams 
Senioren
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren

Junioren
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens