Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
26 sep. In memoriam: Mieke van Lieverloo
26 sep. Remco Scholtz clubkampioen 2016
23 sep. Inschrijving Eef van Eldik geopend !!!
19 sep. Inschrijven voor deelname aan Wim de Vaan
16 sep. Oliveira Open kampioen komt ons lesgeven!
12 sep. Inschrijven Tennislessen Winter 2016-2017
13 jul. Laat zien dat je van LTC de Gelenberg bent!
1 jun. (Jubileum)activiteiten 2016
12 apr. Lesweekoverzicht Zomer 2016
26 jan. Lid worden
16 jan. SETT en Instuif 2016
15 apr. (Club)huisregels
10 feb. BELANGRIJK: Instructie Verantwoord Alcoholgebruik
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
IMG_1889b.jpg
IMG_1887b.jpg
IMG_1886b.jpg
Meest recente foto's
In memoriam: Mieke van Lieverloo
 Sonja Meulenbelt  Bestuur  54x gelezen

 

 

ik zou willen dat gisteren nooit voorbij ging

omdat vandaag alles anders is…

 

 

Met verslagenheid hebben wij kennis genomen van het droevige bericht dat

 

Mieke van Lieverloo

 

op maandag 26 september jl. is overleden in de leeftijd van 36 jaar.

 

We zullen Mieke herinneren als een sociale, gedreven en energieke meid. We zagen haar regelmatig langs de baan om John aan te moedigen. Ook was zij een fanatiek lid van één van onze damesteams, waarmee ze afgelopen voorjaar nog competitie heeft gespeeld.

 

John en Mieke zijn op zaterdag 17 september getrouwd. Wij zijn dankbaar dat zij nog met volle teugen van deze dag hebben kunnen genieten samen met hun meisjes Nienke en Fiene. 

Onze gedachten en medeleven gaan uit naar John, Nienke en Fiene, en wensen hen veel sterkte en kracht toe bij het dragen van dit enorme gemis.

Namens het bestuur,
Sandra Graven en Sonja Meulenbelt

 


maandag 26 september 2016, 22:42 uur
Remco Scholtz clubkampioen 2016
 Sonja Verharen  Seniorenactiviteiten  13x gelezen

Afgelopen week vonden op een zonovergoten tennispark de Clubkampioenschappen senioren van LTC de Gelenberg plaats. Vanwege het 50-jarig jubileum van de vereniging, had de organisatie extra uitgepakt. Het toernooi stond in het teken van het thema “reizen”; dit was in het clubhuis en op de tennisbanen dan ook goed terug te zien. De 85 deelnemers speelden in totaal zo’n 80 wedstrijden in heren- en damesenkel, heren- en damesdubbel en gemengd dubbel.

Voor het eerst in de historie was er een herenenkel categorie 4, welke gewonnen werd door Remco Scholtz. Een voor hem bijzondere overwinning tijdens het jubileumjaar.

De overige clubkampioenen zijn: HE5 Daaf van Geffen / HE6 Ricardo Boekhout / HD6 Emiel van Rossum + Jac Slits / GD6 Brechje Kuipers + Randy van Meerwijck / HE7 Klaas de Boer / DE7 Sharon Schoonewagen / HD7 John Driessen + Alwin Markus / DD7 Rina Klijnkramer + José Soetekouw / GD7 Marian Vermeulen + Johan Pouwels / HE8 Chrétien van Essen / HD55+ Wil van den Buijs + Wil Cornelissen.

Mede dankzij de enthousiaste deelnemers en de inzet van vele vrijwilligers was het een zeer geslaagd toernooi. Speciale dank aan Munckhof Business travel, Univé, De Zandroos en TV de Hambaken!

 


maandag 26 september 2016, 16:02 uur
Inschrijving Eef van Eldik geopend !!!
 Sonja Meulenbelt  Seniorenactiviteiten  23x gelezen

Hallo allemaal,                                


Op maandag 10 en 17 oktober organiseren wij weer het Eef van Eldik toernooi.

In verband met het 50 jarig jubileum van onze tennisclub hebben we dit keer het thema Sarah & Abraham eraan gekoppeld. We zouden het leuk vinden als jullie op 17 oktober zouden verschijnen op de baan met iets wat te maken heeft met Sarah of Abraham. Dat kan een klein hoedje zijn, maar je mag natuurlijk ook helemaal los gaan en je creatief uitleven.

Tevens sluiten we op 17 oktober af met een heerlijk buffet met allerlei lekkere hapjes. Dus vantevoren niet teveel eten.

Voor vragen en/of jullie aanmeldingen mail je naar: alieboekhout@upcmail.nl of cindy.dijt@gmail.com  

We hopen dat we op een grote opkomst mogen rekenen!!!

Groetjes van de organisatie.
Cindy, Wilbert, Fred, Mirjam en Alie

  

 

 

vrijdag 23 september 2016, 10:57 uur
Inschrijven voor deelname aan Wim de Vaan
 Sonja Verharen  Seniorenactiviteiten  21x gelezen

Beste tennisvrienden,

Donderdag 29 september en donderdag 6 oktober spelen de heren van onze vereniging weer om de Wim de Vaan bokaal. Beide speelavonden beginnen om 19:00 uur. Wij zorgen uiteraard voor een lekker hapje en versiering van het clubhuis.

De deelnamekosten bedragen € 7,50 p.p. (ongeacht of je 1 of 2 avonden aanwezig bent).

Graag aanmelden via r.schiks4@upcmail.nl.

Heb je verhinderingen? Geef die dan door bij je aanmelding.

Dit keer geen hoofdbrekend thema. Zoals jullie weten, bestaat onze vereniging dit jaar 50 jaar, dus ons thema is simpel, namelijk: FEEST!

Het zou leuk zijn als iedereen op de slotavond op zijn eigen manier een feestelijk tintje aan de avond geeft.

Wij hebben er weer veel zin in, hopelijk jullie ook.

Met sportieve groet,

Stephan, John, Ed en René

maandag 19 september 2016, 10:36 uur


Oliveira Open kampioen komt ons lesgeven!
 Joost Bakker  Tennisschool  196x gelezen

Trainerswissel bij LTC de Gelenberg

 

Vanaf oktober zal er een nieuw gezicht aanwezig zijn op onze vereniging. Lars Gerbrands gaat de rol als tennistrainer overnemen van Pascal de Jager. Nou ja, nieuw gezicht… Wij kennen Lars natuurlijk al van verschillende tennisclinics op onze vereniging, tennis 3-daagse, tenniskamp en natuurlijk als terugkerende speler en kampioen op het Oliveira Open toernooi!

 

Pascal gaat niet weg!


vrijdag 16 september 2016, 15:51 uur
Inschrijven Tennislessen Winter 2016-2017
 Joost Bakker  Tennisschool  161x gelezen

Wil jij ook een stok achter de deur om door te blijven tennissen deze winter?

De inschrijving voor de nieuwe lessen is geopend!

 

De lessen

Vanaf de week van 10 oktober 2016 tot april 2017 worden dit seizoen opnieuw 17 lessen aangeboden. De lessen vinden buiten plaats op de kunstgrasbanen van onze vereniging. Er wordt op alle dagen les gegeven behalve op zondag.

 

Leden die zich graag extra laten uitdagen kunnen zich, naast een uur tennisles, nog inschrijven voor een extra les van 1 ½ uur per lesweek. Dit noemen we Regiotraining. Tennisvereniging L.T.C. de Gelenberg neemt 20% van de kosten van deze extra training voor haar rekening.

 

Voorwaarde voor tennisles 

Lidmaatschap van de tennisvereniging is een vereiste om deel te nemen aan de tennislessen. Klik HIER voor meer informatie over het lidmaatschap bij L.T.C. de Gelenberg.

 

Nieuwe manier van inschrijven

Tennisorganisatie Remi de Jager heeft de inschrijf methode verbeterd.

 

Verbetering via de nieuwe inschrijfmodule:

  • Iedereen maakt eenmalig een account aan. De volgende keer hoef je alleen nog maar in te loggen.

    LET OP: vul de eerste keer je gegevens in en klik vervolgens op ‘zoeken’. Er zal dan een button verschijnen met ‘nieuwe deelnemer’ zodat je je kunt registreren. Dit is om te voorkomen dat je de volgende keer niet per ongeluk een nieuw account aanmaakt.

  • Bij het inloggen komen rechts in beeld direct de activiteiten te staan waar je je voor kan inschrijven met de bijbehorende kosten

  • Iedereen krijgt automatisch een bevestigingsmail.

  • Wanneer de indeling klaar is krijg je automatisch een mail met jouw lestijden en data van de training  

 

Inschrijven voor de nieuwe tennislessen is vanaf nu mogelijk via de volgende site: http://www.dejagertennis.nl/inschrijven. Je kunt je tot zondag 25 september inschrijven.

 

Hopelijk zien de trainers jullie terug tijdens de nieuwe lessen.

 

 

 

Ps.

Nieuwe Website

De website van Tennis organisatie Remi de Jager zit in een nieuw jasje. Op de website is alle informatie te vinden over de Tennisorganisatie, het G-tennis en de Jager sportevents (voor tennisclinics en tennisreizen). Neem een kijkje op: www.dejagertennis.nl

 

  


maandag 12 september 2016, 21:20 uur
Oliveira Open 2016 prooi voor Lars Gerbrands
 Sonja Verharen  Bestuur  29x gelezen

Het Oliveira Open tennistoernooi op rating, georganiseerd door LTC de Gelenberg, kende een heren enkel categorie 3.2-3.7. Dat betekende tennis op niveau. Lars Gerbrands won alle poulewedstrijden en mocht zich de winnaar van deze editie noemen. Ook de hoogste categorie in de herendubbel 4.0-4.8 was sterk vertegenwoordigd. Hier waren Rene Bijmans en Michiel Louwe Kooijmans de sterksten. Doordat er weer op actuele rating werd gespeeld waren er veel spannende en leuke 3-setters te zien in alle categorieën. Ook het weer liet ons dit jaar niet in de steek. Het was een zonnige week en ook de finale-zondag verliep zonder de voorspelde regen. Het toernooi stond in het teken van “gaan voor goud”, vanwege het 50-jarig bestaan van LTC de Gelenberg.  

Namens de open toernooicommissie willen wij alle deelnemers, sponsors en vrijwilligers bedanken die het mogelijk hebben gemaakt dat deze editie weer zeer succesvol is verlopen en hopen iedereen weer terug te zien bij het Gelenberg Open 2017. 

De overige winnaars van deze editie zijn:
HE 4.7-5.5: Richard Debets / HE 5.8-6.8: Edwin Vermeulen / HE 6.9-7.4: Roberto Rodrigues / HE 7.5-8.2: Geert Dolfing / HE 8.3-9.5: Rogier Paulissen / HD 5.5-6.4:  Martijn van Emmerloot  + Kevin Lagarde / HD 6.6-7.6: Marco Janssen + Joost Lepoutre / HD 7.7-8.9: Coen van Doorn + Hendri v.d. Sluijs / DE 7.2-7.9: Lieke Bijl / DE 8.1-9.4: Christa Stuart / DD 4.9-5.8: Grietje Bekker + Brechje Kuipers / DD 6.5-7.1: Alie Boekhout-de Boer + Odilia Kohlen / DD 7.2-8.1: Sharon Schonenberg + Elly Wijnekus / DD 8.3-9.6: Marjon Ipema + Christa Stuart / GD 4.5-5.7: Remco Overmars + Linda Beliën / DD 5.8-6.8: Kevin Lagarde + Chantal v.d. Hurk / GD 6.9-7.7: Jan van Zee + Miriam Messchaert / 7.8-9.1:   Ad Mulders + Silvia Speelman.

maandag 12 september 2016, 11:04 uur
LAATSTE KANS: clubkampioenschappen senioren
 Sonja Verharen  Seniorenactiviteiten  132x gelezen

DE INSCHRIJFTERMIJN IS VERLENGD TOT 7 SEPTEMBER 23:59 UUR!!!

Nog 13 dagen en dan gaan de Clubkampioenschappen senioren van start. Vanwege het 50-jarig jubileum van onze vereniging zullen wij dit jaar extra uitpakken (of juist inpakken....).

Deelname is mogelijk in de onderdelen HE, DE, HD, DD en GD in de categorieën 4 t/m 9. Het is dus dit jaar voor het eerst mogelijk om in te schrijven in de beginnerscategorie speelsterkte 9. Verder hebben we voor de oudere tennissers onder ons een HD55+ en DD55+ categorie geopend. Wij hopen met het toevoegen van deze extra onderdelen op nog meer deelnemers.

Vlieg met ons mee en check snel in via http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=7947DD19-44EE-424A-8291-AC8E483D9F8F. Let op: zorg ervoor dat ook je dubbelpartner zich op tijd inschrijft.

Mocht je willen meedoen, maar een verhindering in het finaleweekend hebben, schrijf dan toch gewoon in. Dan houden wij hier bij de planning rekening mee.


Download bestanden
Poster CKS 2016 213 KB (99x opgehaald)
maandag 5 september 2016, 10:09 uur
Open toernooi in volle gang
 Sonja Verharen  Seniorenactiviteiten  59x gelezen

Zondag jl. is de Gelenberg Open 2016 van start gegaan. Een gouden editie in verband met het 50-jarig jubileum van onze vereniging.

Gezien het aantal deelnemers dat dit jaar meedoet, belooft het een volle toernooiweek te worden. Vanzelfsprekend hangt het succes van ons open toernooi niet alleen af van de organisatie en de deelnemers, ook u als publiek kunt uw steentje hieraan bijdragen. Dus kom de komende dagen gezellig naar de Gelenberg en moedig uw clubgenoten aan!

dinsdag 30 augustus 2016, 11:58 uur
Lady Day 2016
 Sonja Verharen  Seniorenactiviteiten  98x gelezen

 

Vanwege het 50-jarig jubileum van onze tennisvereniging zal de gezellig Lady Day dit jaar plaatsvinden op zondag 11 september a.s. Het wordt een feestelijke dag, inclusief uitgebreide lunch... dat mag je niet missen!

Aanvang ca. 10.30 uur - kosten € 7,50 p.p.

Aan de Lady Day kunnen alle vrouwelijke seniorleden van onze vereniging deelnemen. 

Dames die willen meedoen kunnen zich voor 1 september aanmelden door het invullen van het inschrijfformulier in het clubhuis of door een mailtje te sturen aan j.gemert30@upcmail.nl.

Hartelijke groet,

Elly, Chris, Carla en Henriëtte

dinsdag 9 augustus 2016, 12:17 uur
1 2 3 4 5 6
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Bardiensten
 Bestuur
 Clubblad
 Competitie
 Jeugdactiviteiten
 Laddercompetitie
 Ledenadministratie
 Seniorenactiviteiten
 Sponsoren
 Tennisschool
 Van de voorzitter
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
4 Januari - 19 December
 Mixavond (maandag)

7 Januari - 29 December
 Herenavond (donderdag)

29 September
 Wim de Vaan toernooi, 3e avond

30 September
 Vrijdagavondcompetitie najaar

2 Oktober
 Zondagcompetitie junioren

6 Oktober
 Wim de Vaan toernooi, 4e avond

7 Oktober
 Vrijdagavondcompetitie najaar

9 Oktober
 Zondagcompetitie junioren
 Worldtour rood-oranje

10 Oktober
 Eef van Eldik mixtoernooi, 3e avond

14 Oktober
 Vrijdagavondcompetitie najaar

16 Oktober
 Zondagcompetitie najaar

17 Oktober
 Eef van Eldik mixtoernooi, 4e avond

21 Oktober
 Vrijdagavondcompetitie najaar

23 Oktober
 Zondagcompetitie najaar

 Competitie teams 
Senioren
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren

Junioren
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens