Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
17 okt. Wim de Vaan bokaal 2016 voor Wilfred Tromp
26 sep. In memoriam: Mieke van Lieverloo
26 sep. Remco Scholtz clubkampioen 2016
16 sep. Oliveira Open kampioen komt ons lesgeven!
13 jul. Laat zien dat je van LTC de Gelenberg bent!
1 jun. (Jubileum)activiteiten 2016
26 jan. Lid worden
16 jan. SETT en Instuif 2016
15 apr. (Club)huisregels
10 feb. BELANGRIJK: Instructie Verantwoord Alcoholgebruik
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
_MG_8894.jpg
_MG_8883.jpg
_MG_8902.jpg
Meest recente foto's
Wim de Vaan bokaal 2016 voor Wilfred Tromp
 Sonja Verharen  Seniorenactiviteiten  22x gelezen

Donderdag 6 en donderdag 13 oktober jl. werd er weer gestreden om de Wim de Vaan bokaal. Om redenen die bekend zijn, een ingetogen editie dit najaar, dus geen verkleedpartijen en uitbundige versieringen.

Het waren wel twee gezellige avondenmet enthousiaste deelnemers. Het speelschema, wederom opgesteld door Ed van Kempen, leverde enkel spannende partijen op. In verband met het 50-jarig jubileum had de commissie ook een aantal "oud-donderdag-heren" uitgenodigd om nog eens een kijkje te komen nemen. Mooi om te zien, dat ook zij zich meteen weer thuis voelden en onder het genot van een glaasje werden mooie herinneringen opgehaald. De goed verzorgde hapjes vonden zoals gewoonlijk gretig hun weg naar de hongerige magen van de mannen. Na afloop gezellig nakletsen onder het genot van een lekker biertje.

Veel mensen, waaronder ook de nodige donderdagavond-heren, denken dat de commissie de uiteindelijke winnaar zelf "uitzoekt". Dit is echter niet het geval. De regels worden wel degelijk in acht genomen. Zo moet de winnaar alle 4 de speelavonden aanwezig zijn en mag hij de bokaal nog niet eerder gewonnen hebben. Bij een gelijk aantal punten beslist de commissie wel wie de winnaar wordt.

Dit jaar was het weer een spannende aangelegenheid. De kanshebbers verschilden onderling slechts 1 of 2 punten. Een mooie 3e plaats was er voor Harm van Oijen. Iemand die er de laatste jare steeds dicht bij is, maar ook nu net tekort kwam is Edwin Vermeulen, die wel verdienstelijk 2e is geworden.

De winnaar van de Wim de Vaan bokaal 2016 is Wilfred Tromp geworden. Hij mag de bokaal een jaar lang een mooie plaats geven in zijn woonkamer.

Het "plan de campagne" voor de voorjaarseditie (30 maart en 6 april 2017) ligt al min of meer klaar op het schap en ook dat belooft weer veel moois.

Groeten, Ed, John, Stephan en René

maandag 17 oktober 2016, 10:04 uur
Tennislessen bij LTC de Gelenberg
 Joost Bakker  Tennisschool  640x gelezen

Onze tennislessen worden verzorgd door Tennisorganisatie Remi de Jager. Remi heeft zijn jarenlange ervaring en passie weten om te zetten in een jonge en frisse organisatie. Klik HIER om meer te weten te komen van Tennisorganisatie Remi de Jager.


Onze tennisleraren

Tennisorganisatie Remi de Jager heeft een fantastisch trainersteam om zich heen weten te creëren. Wij stellen met trots onze trainers voor: Mike Mulders, Remco Overmars, Lars Gerbrands en speciaal voor G-tennis Pascal de Jager.


Inschrijven voor tennislessen

Normaal gesproken kunt u zich aan het begin van een zomer- of winterseizoen inschrijven voor een reeks tennislessen. Momenteel is de inschrijvingsperiode voor de tennistrainingen gesloten. De lessen zijn gestart. Dat wil niet zeggen dat het nu niet meer mogelijk is om les te volgen. Wanneer u interesse heeft om tennistrainingen te volgen, kunt u een email sturen naar info@tennisorganisatieremidejager.nl o.v.v. uw volledige naam, geboortedatum, 06 nummer en de naam van onze vereniging; LTC de Gelenberg. Vervolgens wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.


Voorwaarde voor tennisles

Lidmaatschap van de tennisvereniging is een vereiste om deel te nemen aan de tennislessen. Klik HIER voor meer informatie over het lidmaatschap bij L.T.C. de Gelenberg.


Namens het bestuur,

Joost Bakker

 

 

 

 

zaterdag 15 oktober 2016, 20:00 uur
Lesdagen winterseizoen 2016-2017
 Joost Bakker  Tennisschool  13x gelezen
Onderstaand een overzicht van de lesdagen gedurende het winterseizoen 2016-2017.

Download bestanden
Lesweekoverzicht Winterseizoen 2016-2017 178 KB (16x opgehaald)
zaterdag 15 oktober 2016, 11:39 uur
Speelschema Eef van Eldik 17 oktober
 Sonja Meulenbelt  Seniorenactiviteiten  71x gelezen

Beste deelnemers,

Het speelschema van 17 oktober (ronde 2) voor de deelnemers van het Eef van Eldik toernooi is klaar. 

Op maandag 17 oktober is de laatste speeldag van dit jubileumjaar. Voor deze laatste avond is het thema SARAH & ABRAHAM en wanneer je het leuk vindt om in stijl te komen: SUPER!!!

En niet geheel onbelangrijk: op de 17e zorgen wij voor lekkere hapjes, dus zorg dat je van te voren niet te veel eet.

Tot dan !!!                                                                                                                 

Groetjes,

Alie en Cindy                                                                                Download bestanden
Speelschema maandag 17 oktober 2016 Eef van Eldik 18 KB (102x opgehaald)
zaterdag 8 oktober 2016, 21:43 uur


In memoriam: Mieke van Lieverloo
 Sonja Meulenbelt  Bestuur  209x gelezen

 

 

ik zou willen dat gisteren nooit voorbij ging

omdat vandaag alles anders is…

 

 

Met verslagenheid hebben wij kennis genomen van het droevige bericht dat

 

Mieke van Lieverloo

 

op maandag 26 september jl. is overleden in de leeftijd van 36 jaar.

 

We zullen Mieke herinneren als een sociale, gedreven en energieke meid. We zagen haar regelmatig langs de baan om John aan te moedigen. Ook was zij een fanatiek lid van één van onze damesteams, waarmee ze afgelopen voorjaar nog competitie heeft gespeeld.

 

John en Mieke zijn op zaterdag 17 september getrouwd. Wij zijn dankbaar dat zij nog met volle teugen van deze dag hebben kunnen genieten samen met hun meisjes Nienke en Fiene. 

Onze gedachten en medeleven gaan uit naar John, Nienke en Fiene, en wensen hen veel sterkte en kracht toe bij het dragen van dit enorme gemis.

Namens het bestuur,
Sandra Graven en Sonja Meulenbelt

 


maandag 26 september 2016, 22:42 uur
Remco Scholtz clubkampioen 2016
 Sonja Verharen  Seniorenactiviteiten  65x gelezen

Afgelopen week vonden op een zonovergoten tennispark de Clubkampioenschappen senioren van LTC de Gelenberg plaats. Vanwege het 50-jarig jubileum van de vereniging, had de organisatie extra uitgepakt. Het toernooi stond in het teken van het thema “reizen”; dit was in het clubhuis en op de tennisbanen dan ook goed terug te zien. De 85 deelnemers speelden in totaal zo’n 80 wedstrijden in heren- en damesenkel, heren- en damesdubbel en gemengd dubbel.

Voor het eerst in de historie was er een herenenkel categorie 4, welke gewonnen werd door Remco Scholtz. Een voor hem bijzondere overwinning tijdens het jubileumjaar.

De overige clubkampioenen zijn: HE5 Daaf van Geffen / HE6 Ricardo Boekhout / HD6 Emiel van Rossum + Jac Slits / GD6 Brechje Kuipers + Randy van Meerwijck / HE7 Klaas de Boer / DE7 Sharon Schoonewagen / HD7 John Driessen + Alwin Markus / DD7 Rina Klijnkramer + José Soetekouw / GD7 Marian Vermeulen + Johan Pouwels / HE8 Chrétien van Essen / HD55+ Wil van den Buijs + Wil Cornelissen.

Mede dankzij de enthousiaste deelnemers en de inzet van vele vrijwilligers was het een zeer geslaagd toernooi. Speciale dank aan Munckhof Business travel, Univé, De Zandroos en TV de Hambaken!

 


maandag 26 september 2016, 16:02 uur
Inschrijving Eef van Eldik geopend !!!
 Sonja Meulenbelt  Seniorenactiviteiten  74x gelezen

Hallo allemaal,                                


Op maandag 10 en 17 oktober organiseren wij weer het Eef van Eldik toernooi.

In verband met het 50 jarig jubileum van onze tennisclub hebben we dit keer het thema Sarah & Abraham eraan gekoppeld. We zouden het leuk vinden als jullie op 17 oktober zouden verschijnen op de baan met iets wat te maken heeft met Sarah of Abraham. Dat kan een klein hoedje zijn, maar je mag natuurlijk ook helemaal los gaan en je creatief uitleven.

Tevens sluiten we op 17 oktober af met een heerlijk buffet met allerlei lekkere hapjes. Dus vantevoren niet teveel eten.

Voor vragen en/of jullie aanmeldingen mail je naar: alieboekhout@upcmail.nl of cindy.dijt@gmail.com  

We hopen dat we op een grote opkomst mogen rekenen!!!

Groetjes van de organisatie.
Cindy, Wilbert, Fred, Mirjam en Alie

 

 

 

vrijdag 23 september 2016, 10:57 uur
Inschrijven voor deelname aan Wim de Vaan
 Sonja Verharen  Seniorenactiviteiten  67x gelezen

Beste tennisvrienden,

Donderdag 29 september en donderdag 6 oktober spelen de heren van onze vereniging weer om de Wim de Vaan bokaal. Beide speelavonden beginnen om 19:00 uur. Wij zorgen uiteraard voor een lekker hapje en versiering van het clubhuis.

De deelnamekosten bedragen € 7,50 p.p. (ongeacht of je 1 of 2 avonden aanwezig bent).

Graag aanmelden via r.schiks4@upcmail.nl.

Heb je verhinderingen? Geef die dan door bij je aanmelding.

Dit keer geen hoofdbrekend thema. Zoals jullie weten, bestaat onze vereniging dit jaar 50 jaar, dus ons thema is simpel, namelijk: FEEST!

Het zou leuk zijn als iedereen op de slotavond op zijn eigen manier een feestelijk tintje aan de avond geeft.

Wij hebben er weer veel zin in, hopelijk jullie ook.

Met sportieve groet,

Stephan, John, Ed en René

maandag 19 september 2016, 10:36 uur
Oliveira Open kampioen komt ons lesgeven!
 Joost Bakker  Tennisschool  242x gelezen

Trainerswissel bij LTC de Gelenberg

 

Vanaf oktober zal er een nieuw gezicht aanwezig zijn op onze vereniging. Lars Gerbrands gaat de rol als tennistrainer overnemen van Pascal de Jager. Nou ja, nieuw gezicht… Wij kennen Lars natuurlijk al van verschillende tennisclinics op onze vereniging, tennis 3-daagse, tenniskamp en natuurlijk als terugkerende speler en kampioen op het Oliveira Open toernooi!

 

Pascal gaat niet weg!


vrijdag 16 september 2016, 15:51 uur
Oliveira Open 2016 prooi voor Lars Gerbrands
 Sonja Verharen  Bestuur  67x gelezen

Het Oliveira Open tennistoernooi op rating, georganiseerd door LTC de Gelenberg, kende een heren enkel categorie 3.2-3.7. Dat betekende tennis op niveau. Lars Gerbrands won alle poulewedstrijden en mocht zich de winnaar van deze editie noemen. Ook de hoogste categorie in de herendubbel 4.0-4.8 was sterk vertegenwoordigd. Hier waren Rene Bijmans en Michiel Louwe Kooijmans de sterksten. Doordat er weer op actuele rating werd gespeeld waren er veel spannende en leuke 3-setters te zien in alle categorieën. Ook het weer liet ons dit jaar niet in de steek. Het was een zonnige week en ook de finale-zondag verliep zonder de voorspelde regen. Het toernooi stond in het teken van “gaan voor goud”, vanwege het 50-jarig bestaan van LTC de Gelenberg.  

Namens de open toernooicommissie willen wij alle deelnemers, sponsors en vrijwilligers bedanken die het mogelijk hebben gemaakt dat deze editie weer zeer succesvol is verlopen en hopen iedereen weer terug te zien bij het Gelenberg Open 2017. 

De overige winnaars van deze editie zijn:
HE 4.7-5.5: Richard Debets / HE 5.8-6.8: Edwin Vermeulen / HE 6.9-7.4: Roberto Rodrigues / HE 7.5-8.2: Geert Dolfing / HE 8.3-9.5: Rogier Paulissen / HD 5.5-6.4:  Martijn van Emmerloot  + Kevin Lagarde / HD 6.6-7.6: Marco Janssen + Joost Lepoutre / HD 7.7-8.9: Coen van Doorn + Hendri v.d. Sluijs / DE 7.2-7.9: Lieke Bijl / DE 8.1-9.4: Christa Stuart / DD 4.9-5.8: Grietje Bekker + Brechje Kuipers / DD 6.5-7.1: Alie Boekhout-de Boer + Odilia Kohlen / DD 7.2-8.1: Sharon Schonenberg + Elly Wijnekus / DD 8.3-9.6: Marjon Ipema + Christa Stuart / GD 4.5-5.7: Remco Overmars + Linda Beliën / DD 5.8-6.8: Kevin Lagarde + Chantal v.d. Hurk / GD 6.9-7.7: Jan van Zee + Miriam Messchaert / 7.8-9.1:   Ad Mulders + Silvia Speelman.

maandag 12 september 2016, 11:04 uur
1 2 3 4 5 6
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Bardiensten
 Bestuur
 Clubblad
 Competitie
 Jeugdactiviteiten
 Laddercompetitie
 Ledenadministratie
 Seniorenactiviteiten
 Sponsoren
 Tennisschool
 Van de voorzitter
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
4 Januari - 19 December
 Mixavond (maandag)

7 Januari - 29 December
 Herenavond (donderdag)

28 Oktober
 Vrijdagavondcompetitie najaar

30 Oktober
 Zondagcompetitie najaar

6 November
 Worldtour rood-oranje

20 November
 Tennisinstuif rood-oranje-groen
 SETT junioren geel

 Competitie teams 
Senioren
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren

Junioren
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens