Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
9 jan. Aankondiging ALV en bestuursverkiezing
9 jan. Inlogproblemen Gelenberg Club App
2 jan. Gelenberg Club App
13 jul. Laat zien dat je van LTC de Gelenberg bent!
26 jan. Lid worden
15 apr. (Club)huisregels
10 feb. BELANGRIJK: Instructie Verantwoord Alcoholgebruik
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
_MG_8894.jpg
_MG_8883.jpg
_MG_8902.jpg
Meest recente foto's
Aankondiging ALV en bestuursverkiezing
 Sonja Verharen  Bestuur  11x gelezen

Op maandag 13 februari a.s. om 20:00 uur vindt de Algemene Leden Vergadering van onze vereniging plaats. Wij nodigen jullie van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Zoals tijdens de Nieuwjaarsreceptie is aangekondigd, zijn Arno van den Hurk (voorzitter) en Bert de Ruiter (penningmeester) de komende ALV aftredend.  

Leden die interesse hebben in het vervullen van een van de vacatures, worden opgeroepen zich voor 6 februari a.s. te melden bij onze secretaris Sonja Verharen. Voor meer informatie over de vacatures kunnen jullie eveneens contact opnemen met Sonja of een van de andere bestuursleden.

De ALV heeft o.a. tot taak het (her)kiezen van (nieuwe) bestuursleden. Wij benadrukken dan ook nogmaals het belang van jullie aanwezigheid op de vergadering.

Graag tot 13 februari.

 

Het bestuur  

maandag 9 januari 2017, 17:15 uur
Inlogproblemen Gelenberg Club App
 Sonja Verharen  Bestuur  24x gelezen

Wat te doen als je niet kunt inloggen op de Gelenberg Club App?

Van een aantal leden hebben wij vernomen, dat zij niet kunnen inloggen op de Gelenberg Club App op basis van de gegevens die door de KNLTB zijn verstrekt. Dit komt doordat de KNLTB  aan de link voor het genereren van een toegangscode een tijdslimiet heeft gekoppeld. De link is inmiddels verlopen, wat de reden is waarom je geen wachtwoord via de link kunt instellen.

Wat je kunt doen, is het volgende:

1. Installeer de KNLTB Club App op je smartphone;

2. Voer je bondsnummer in. Dit nummer staat op je KNLTB ledenpas en in de e-mail van de KNLTB;

3. Onder het veld 'wachtwoord' kun je klikken op de link 'genereer nieuw wachtwoord' of 'wachtwoord vergeten'. Door dat te doen ontvang je een e-mail waarmee je een persoonlijk wachtwoord kunt aanmaken. Dat wachtwoord voer je vervolgens in op de Club App.

Veel success!

maandag 9 januari 2017, 13:09 uur
Tennis 3-daagse 2017
 Joost Bakker  Tennisschool  25x gelezen

INSCHRIJVEN // TENNIS-3-DAAGSE I.C.M. BUBBEL BAL!!!

 

In februari en maart gaat Tennisorganisatie Remi de Jager speciaal voor onze jeugdleden, de Tennis-3-Daagse organiseren. Hiermee wordt tennis NOG leuker gemaakt door invulling te geven aan de meest gestelde vraag tijdens de lessen: 'Trainer gaan we vandaag wedstrijdjes spelen?'

vrijdag 6 januari 2017, 11:54 uur
Nieuwjaarsreceptie
 Sonja Verharen  Bestuur  42x gelezen

2016 nadert zijn einde. Voor onze vereniging was het een bijzonder jaar vanwege ons 50-jarig jubileum. Mede dankzij onze leden hebben we dit jubileum op vele manieren en op verschillende momenten gedurende het jaar kunnen vieren. Ontzettend bedankt daarvoor en wij hopen ook in 2017 op jullie inzet, op welke manier dan ook, te kunnen rekenen.

Graag nodigen wij jullie van harte uit om met ons en elkaar te proosten op het nieuwe jaar. Jullie zijn dan ook van harte welkom op de Nieuwjaarsreceptie, welke zal plaatsvinden op donderdag 5 januari om 20:00 uur in het clubhuis.

Tot slot wensen wij jullie en jullie families 

 

 

woensdag 4 januari 2017, 11:00 uur


ABN AMRO 2017
 Joost Bakker  Tennisschool  17x gelezen

Vrijdag 17 februari organiseert onze tennisschool een busreis naar de kwartfinales van het ABN AMRO toernooi. Ook dit jaar is het toernooi weer goed vertegenwoordigd. De volgende spelers zullen gaan deelnemen:

 

·         Stan Wawrinka - nr. 4 van de wereld

·         Marin Cilic - nr. 6

·         Dominic Thiem - nr. 8

·         Rafael Nadal - nr. 9

·         Thomas Berdych - nr. 10

·         Wilfried Tsonga - nr. 12

 

Vrijdag 17 februari Remi de Jager en zijn team, bij voldoende deelname, met de bus naar de kwartfinales van het ABN AMRO Toernooi gaan. Het is de bedoeling om op vrijdag rond 18.15uur te vertrekken vanuit Tiel. Rond 19.15uur is aankomst in Rotterdam (Ahoy) en gaat het avondprogramma van start. Tijdens het avondprogramma is het ook heerlijk vertoeven rondom de hoofdbaan. Er zijn verschillende kraampjes met versnaperingen en verschillende tennismerken promoten met leuke acties hun (nieuwe) artikelen. Rond 23.30uur gaat iedereen weer terug naar Tiel.

 

Kosten voor deze busreis zijn €79,- (inclusief entreebewijs en busreis). Als je voor 10 januari 2017 inschrijft krijg je €5,- korting!

Wil jij ook mee? Schrijf je dan snel in bij De Jager Sportevents! Wanneer je met meerdere personen mee wilt gaan kun je ook gelijk voor maximaal 5 personen inschrijven.

 

Klik HIER om in te schrijven, of ga naar de website: http://www.dejagertennis.nl/de-jager-sportevents/busreis-abn-amro-toernooi


dinsdag 3 januari 2017, 22:58 uur
Gelenberg Club App
 Sonja Verharen  Bestuur  35x gelezen

Zoals wij jullie eerder al lieten weten, lanceren wij in 2017 de Gelenberg Club App. Met deze app kun je onder meer onze activiteiten raadplegen, tennismaatjes vinden en blijf je op de hoogte van alles wat er binnen onze vereniging gebeurt.

Als het goed is, heb je van de KNLTB een e-mail ontvangen met gegevens die nodig hebt om de Club App te gebruiken. Vervolgens is de app eenvoudig via de AppStore op je smartphone te installeren. In deze instructievideo wordt stap voor stap uitgelegd hoe dit werkt: https://youtu.be/xVXf5E_44Sw.

Lukt het je niet de app te installeren, kom dan donderdag 5 januari a.s. naar de Nieuwjaarsreceptie. Wij helpen je graag!

Groeten,

Sonja, Joep, Joost, Roel en Vincent

maandag 2 januari 2017, 14:14 uur
Voorlopige opgave Voorjaarscompetitie 2017
 Sonja Verharen  Competitie  184x gelezen

Op dit moment hebben 12 teams zich ingeschreven voor deelname aan de Voorjaarscompetitie 2017. In de bijlage kun je zien welke teams dat zijn. Controleer de gegevens goed. Mocht er onverhoopt een fout in staan of iets vergeten zijn, neem dan contact op met Wil van den Buijs.

Wil je je alsnog met een team aanmelden, dan kan dat tot uiterlijk 11 december a.s.


Download bestanden
VJC 2017 - Voorlopige opgave 29 KB (123x opgehaald)
VJC 2017 - Speeldata 39 KB (112x opgehaald)
dinsdag 22 november 2016, 10:00 uur
SETT en Instuif 2016
 Joost Bakker  Jeugdactiviteiten  639x gelezen

De competitie zit er weer op, dus vanaf zondag tot eind dit jaar gaan onze jeugdspelers weer beginnen met

 

TennisInstuif en SETT!

 

Voor wie?

Speciaal voor onze jeugdleden en kinderen die tennis eens willen uitproberen hebben we de TennisInstuif en SETT. Wil je jouw (klein)kind kennis laten maken met tennis? Of ben je jonger dan 18 jaar en pas geleden lid geworden? Ideaal om dan hier aan mee te doen. Kinderen leren snel andere tennissers van hun leeftijd kennen en zijn met hun favoriete sport bezig.

 

Wat houdt het in?


vrijdag 18 november 2016, 12:58 uur
Bijeenkomst organisatie jeugdactiviteiten 2017
 Sonja Meulenbelt  Jeugdactiviteiten  118x gelezen

Beste leden,

In 2016 zijn er weer vele activiteiten georganiseerd voor onze jeugdleden. Dit is alleen mogelijk door de inzet van enthousiaste vrijwilligers die allen hun steentje bijdragen.

Voor komend jaar willen we graag opnieuw een gevarieerd programma samenstellen. Op de jaarkalender komen natuurlijk het oliebol-event en de clubkampioenschappen te staan. Maar ook is er ruimte voor nieuwe en andere activiteiten.

Om hierover te brainstormen nodigen wij graag iedereen uit die iets voor onze jeugdleden kan of wil betekenen. Ook de ouders van de jeugdleden, die geen tennisachtergrond hebben, zijn van harte welkom!!!

De vergadering staat gepland op: DINSDAG 29 NOVEMBER OM 20.30 UUR IN HET CLUBHUIS.

Wij hopen op een goede opkomst zodat we ook in 2017 een leuke en volle activiteitenkalender voor onze jeugdleden kunnen maken.

Hopelijk tot de 29e!!!

Groetjes,

Sonja Meulenbelt 

vrijdag 4 november 2016, 21:29 uur
Mixteam Gelenberg 1 kampioen
 Sonja Verharen  Competitie  105x gelezen

Dit najaar hebben 8 senioren- en 5 juniorenteams van onze vereniging deelgenomen aan de KNLTB Najaarscompetitie 2016. Gedurende 7 weken streden deze teams om het kampioenschap. Overall hebben onze teams het zeer goed gedaan. Eén team wist zelfs kampioen te worden, te weten het mixteam Gelenberg 1, bestaande uit Astrid Henricks, Sonja Verharen, Randy van Meerwijck, Rob van Os en Gerrit Paul. Van harte gefeliciteerd!

maandag 31 oktober 2016, 11:49 uur
1 2 3 4 5 6
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Bardiensten
 Bestuur
 Clubblad
 Competitie
 Jeugdactiviteiten
 Laddercompetitie
 Ledenadministratie
 Seniorenactiviteiten
 Sponsoren
 Tennisschool
 Van de voorzitter
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
5 Januari - 28 December
 Herenavond

9 Januari - 18 December
 Mixavond

22 Januari
 Tennisinstuif + SETT

29 Januari
 Tennisinstuif + SETT

11 Februari - 12 Februari
 Oliebol-event

13 Februari
 Algemene Leden Vergadering

 Competitie teams 
Senioren
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren

Junioren
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens