Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
18 feb. Competitie training
16 feb. Bespeelbaarheid tennisbanen
15 feb. Carwash actie
12 feb. Eef van Eldik Cup
1 feb. Instructie Verantwoord Alcohol schenken
1 feb. Collecte Jantje Beton
25 jan. Bardienst 2017
22 jan. Jaarkalender jeugdactiviteiten 2017
9 jan. Aankondiging ALV en bestuursverkiezing
2 jan. Gelenberg Club App
13 jul. Laat zien dat je van LTC de Gelenberg bent!
26 jan. Lid worden
15 apr. (Club)huisregels
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
_MG_8894.jpg
_MG_8883.jpg
_MG_8902.jpg
Meest recente foto's
Competitie training
 Joost Bakker  Tennisschool  3x gelezen

Beste leden,

 

Onze Tennisschool heeft samen met ons een leuke actie opgezet ter voorbereiding op de competitie. Je kan inschrijven met je competitieteam om deel te nemen aan de competitietraining.

 

Mike verzorgt in maart TWEE LEUKE TACTISCHE DUBBELSPEL TRAININGEN!!

Kosten zijn € 15 per persoon voor beide trainingen samen.

 

De training duurt een uur en vindt plaats op de zaterdagmiddag 4 en 11 maart.

Inschrijven kan tot woensdag 1 maart.

 

Hoe geef je jouw team op?

1.       Stuur een mail naar: mike@tennisorganisatieremidejager.nl

2.       Vermeld hierbij welke personen uit je team deelnemen

3.       Geef aan of je ingedeeld wilt worden in het blok van 12.00-15.00uur of van 15.00-18.00uur

 

Heb je nog vragen? Mike spreekt je er graag over! Je bereikt hem via: (06) 309 53 296

 

Jouw team doet toch ook mee?
zaterdag 18 februari 2017, 14:43 uur
Bespeelbaarheid tennisbanen
 Sonja Verharen  Bestuur  73x gelezen

ALLE TENNISBANEN ZIJN WEER BESPEELBAAR. VEEL TENNISPLEZIER!

donderdag 16 februari 2017, 15:00 uur
Carwash actie
 Sonja Verharen  Bestuur  34x gelezen

Is uw auto ook zo smerig en dus toe aan een intensieve wasbeurt?

Dan heeft de Toernooicommissie het juiste aanbod: een bon voor een wasbeurt bij Carwash Druten (ter waarde van   € 15,00) bieden wij aan voor slechts € 10,00 (en u sponsort daarmee ook nog de vereniging!)

De bonnen (met een geldigheid van 1 jaar) zijn nog tot het einde van deze maand te koop bij: Odilia Kohlen, Hanneke Koolhaas, Gerrit Paul, Jac Slits, Boudewijn van der Valk en Edwin Vermeulen.

woensdag 15 februari 2017, 10:30 uur
Eef van Eldik Cup
 Sonja Meulenbelt  Seniorenactiviteiten  12x gelezen


EEF VAN ELDIK CUP MAANDAG 13 EN 20 MAART

   

Op maandag 13 en 20 maart  wordt er weer gespeeld om de EEF VAN ELDIK CUP.


Je kunt tot en met 5 maart inschrijven door een mailtje te sturen naar eefvaneldiktoernooi@hotmail.com . Uiterlijk 10 maart ontvang je van ons de indeling via de mail. Ook zal het schema op de website worden neergezet.

Ook dit jaar geef je je individueel op en dan maken wij weer een leuke indeling.     

Graag duidelijk in de mail aangeven wat je speelsterkte is en wat je verhinderingen zijn.

De kosten voor beide avonden bedraagt totaal € 7.50, deze kun je op de avond zelf aan ons betalen. Het is ook mogelijk om 1 avond te spelen maar dan betaal je ook € 7.50. We hebben vier speelrondes; 19.00, 19.45, 20,30 en 21.15 uur.

Wij zorgen voor wat lekkere hapjes op deze avonden.

We proberen iedereen 2x per avond te laten spelen. De eerste keer zal een combinatie zijn van een sterkere en iets mindere speler en de tweede ronde proberen we zoveel mogelijk op niveau in te delen.

LET OP: In deze week is ook het toernooi in Dreumel, als je daar aan mee doet zorg dan dat je 13 en 20 maart als verhindering opgeeft.

 Als je je opgeeft verwachten we ook dat je komt, want de indeling wordt gemaakt op het aantal aanmeldingen. Als je onverwachts niet kunt laat ons dit dan z.s.m. weten en zorg er zo voor dat we niet op het laatst alles moeten omgooien.

Zet alvast maandag 9 en 16 oktober in je agenda. Want dan vindt de afsluiting plaats en wordt de felbegeerde Cup uitgereikt. En op de 16e trakteren wij jullie weer op wat lekkere warme lekkernijen.

Heb je nog vragen, mail dan naar eefvaneldiktoernooi@hotmail.com  

WE HOPEN DAT JULLIE ALLEMAAL MEEDOEN ZODAT WE WEER NET ALS VORIG JAAR ER VIER GEZELLIGE AVONDEN VAN KUNNEN MAKEN.


zondag 12 februari 2017, 15:21 uur


Instructie Verantwoord Alcohol schenken
 Sonja Verharen  Bardiensten  18x gelezen
Beste leden van 18 jaar en ouder,

Het schenken van alcohol brengt grote verantwoordelijkheid met zich mee. Zo is het van belang dat jongeren onder de 18 jaar absoluut geen alcohol kunnen verkrijgen in de sportkantine. Daarnaast willen we alcoholmisbruik en rijden onder invloed voorkomen.

Om te voldoen aan de in de Drank en Horecawet gestelde eisen en om te voorkomen dat we bij controles door de Voedsel en Warenautoriteit een boete opgelegd krijgen, is het verplicht dat onze barvrijwilligers de Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) volgen.

Via deze weg willen wij al onze barvrijwilligers dan ook oproepen de IVA in te vullen. Dit kan via de website www.nocnsf.nl/iva. Leden die de IVA al hebben ingevuld en het certificaat hebben ontvangen, hoeven de test niet nog een keer te doen.

De test bestaat uit 20 vragen. Indien je 16 vragen of meer goed hebt beantwoord, heb je de test succesvol afgerond en ontvang je een certificaat. Lukt het niet in een keer, dan kun je de test nog een keer doen. Een kopie van dit certificaat dien je in te leveren bij onze barcoördinator Odilia Kohlen (bar@degelenberg.nl).

Mocht je nog vragen hebben over dit bericht, kun je je wenden tot een van de bestuursleden.

Alvast hartelijk dank voor je deelname!

woensdag 1 februari 2017, 16:51 uur
Collecte Jantje Beton
 Sonja Verharen  Bestuur  17x gelezen

VOOR DE JEUGD = DOOR DE JEUGD 

Wist je dat 1 op de 5 kinderen helemaal niet, of maar één keer per week vrij buiten kan spelen? En veel kinderen niet naar een club of vereniging kunnen om samen te sporten, te bewegen of gezamenlijk allerlei leuke activiteiten te ondernemen? Daarom ondersteunt Jantje Beton het verenigingsleven, sportclubs, buitenspeeltuinen, Scouting groepen en andere organisaties met een eigen jeugdafdeling zodat zij de mogelijkheid hebben om door een clubcollecte te organiseren extra geld op te halen voor hun jeugdclubkas.


Juist in een tijd dat 80% van de kinderen onvoldoende beweegt, is buitenspelen en sporten erg belangrijk voor de gezondheid en ontwikkeling van kinderen. Wij van het Who's Next team willen ons dan ook graag inzetten om aan de ene kant een steentje bij te dragen aan de landelijke projecten die Jantje Beton realiseert met de 50% opbrengst van de collecte. Maar aan de andere kant willen wij als jeugdleden van onze tennisclub ook een bijdrage leveren aan de toekomst van het jeugdtennis in Druten en omgeving, door geld op te halen voor onze jeugdclubkas. Maar om dit te realiseren hebben we natuurlijk jullie hulp nodig!!!
  
De Jantje Beton collecte wordt over 2 weken gehouden en wel van maandag 13 februari tot en met zaterdag 25 februari. En hier doen wij dit jaar voor het eerst aan mee. Wij reopen al onze jeugdleden, maar ook de senioren op ook een steentje bij te dragen en 1 tot 2 uurtjes vrij te maken om een wijkje of straat te collecteren. Wij hebben ons bestuur al zo gek gekregen om Afferden te lopen. Hopelijk kunnen we ook op jullie rekenen om de rest van de straten te lopen!!!

Hoe gaat het nu in zijn werk?
We zoeken collectanten voor de volgende straten:
Roodhekkenpas-Heersweg-Westerhout-Boldershoflaan-Lampionstaat-Alladinstraat-Bambistraat-Doornroosjestraat-Kloosterlaan-Pa Hoeklaan-Bernadette Marielaan-Botterdam-Schipleisingel-de Parken-het Haagje-Coorninglaan-Boslaan-Grasakker-Zalingweide-Corterhoven-Mariahof-het Hout-Scharenburg-Steenakker-Lievendaal-Hoogstuk
 
Iedereen die bereid is een bijdrage te leveren kan zich aanmelden door een mailtje te sturen naar whosnextgelenberg@gmail.com. Geef hierbij aan naar welke straat je voorkeur uitgaat of met wie je graag wil lopen. Dit kan iedereen zijn. Een seniorenlid kan bijvoorbeeld collecteren met zijn kind of kleinkind. Ook jeugdleden kunnen collecteren met één van de ouders. Maar het is ook mogelijk dat meerdere collectanten samen oplopen om een wijk te collecteren. Hieraan kunnen dan ook jeugdleden meedoen. Hierbij dient wel vermeld te worden dat jeugdleden jonger dan 16 jaar niet zelfstandig mogen collecteren. Hierbij moet iemand aanwezig zijn van 16 jaar of ouder.
 
We begonnen deze mail al met:    VOOR DE JEUGD = DOOR DE JEUGD  
 
Dus geef je nu op zodat ook jij een steentje kunt bijdragen aan de toekomst van onze mooie club. Onder alle deelnemende collectanten onder de 18 jaar verloten we 4 knipkaarten ter waarde van €10,= van ijssalon Loeff uit Druten. Daarmee kun je 11 heerlijke ijsjes halen. Diegene die de ALLERZWAARSTE collectebus aflevert wordt beloond met een waardebon van €50,= te besteden bij Rick Sports.
 
Dus redenen genoeg om je nu op te geven!!! Verdere informatie volgt natuurlijk nog.
 
Groetjes,
 
Who's Next Team
Jitte den Biesen, Joep Bakker en Roel Henricks 

woensdag 1 februari 2017, 09:26 uur
Bardienst 2017
 Sonja Verharen  Bardiensten  53x gelezen

Beste leden,

Binnenkort is het weer tijd om de bardiensten in te plannen.

Afgelopen jaar heeft een aantal leden de bardienstafkoop omgezet naar bardienst draaien ("bardienstverplichting"). Wij zijn hier als bestuur natuurlijk heel erg blij mee, maar hopen dat in 2017 nog meer leden bardienst willen gaan draaien.

Indien je in 2017 alsnog bardienst wilt draaien, meld dit dan voor 10 februari a.s. bij Odilia Kohlen (bar@degelenberg.nl).

Het aantal bardiensten voor 2017 is vastgesteld op 2 diensten per bardienstvrijwilliger. 

Het bedrag voor het afkopen van bardienst is tijdens de ALV van 2016 vastgesteld op € 30,= per dienst. De afkoopsom voor 2017 bedraagt dus in totaal € 60,=.

Medio februari zal de bardienstplanning worden opengezet en kun je zelf je bardiensten via de website inplannen. Zo kun je je eigen agenda volgen.  Heb je jezelf niet ingedeeld voor 7 maart, dan delen wij je in.

Het is om administratieve redenen niet mogelijk om tijdens de bardienstlooptijd je bardienstverplichting om te zetten in bardienstafkoop.

Tot slot willen wij jullie nog wijzen op het bardienstreglement. Hierin is onder andere opgenomen, dat je bij verhindering voor een bardienst zelf voor vervanging moet zorgen. Voor het niet komen opdagen tijdens de ingeplande bardienst wordt een boete van € 35,= per dienst geïncasseerd. Dit ongeacht de reden van verhindering en ongeacht of je op een later moment alsnog aan je bardienstverplichting hebt voldaan.

Wij hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en danken jullie alvast hartelijk voor het draaien van bardienst.

Met vriendelijke groet,

het bestuur

 


woensdag 25 januari 2017, 15:16 uur
Jaarkalender jeugdactiviteiten 2017
 Sonja Meulenbelt  Jeugdactiviteiten  32x gelezen

Beste tenniskids,                                                                                                              

Ook dit jaar heeft de jeugdcommissie weer allerlei leuke en feestelijke activiteiten voor onze jeugdleden gepland. We willen er een bijzonder jaar van maken met als slagroom op de taart wederom het JEUGD-KAMP tijdens het Pinksterweekend. Met alle jeugdleden gaan we een nachtje slapen op het terrein van de Gelenberg. Gedurende 2 dagen hebben we verschillende activiteiten, zoals een spetterende 6-kamp, voor jullie in petto.

Op 11 en 12 februari het altijd gezellige oliebol-event. Maar we hebben nog meer in de planning. Onderstaand de jaarplanning met alle jeugdactiviteiten van 2017. Op de kalender staan alle activiteiten voor de kids gepland. Noteer deze data dus in je agenda zodat ook jij erbij bent!!!

Namens de jeugdcommissie wens ik jullie een sportief jaar !!!                                 

Sonja Meulenbelt 


Download bestanden
Jaarkalender 2017 jeugdactiviteiten 944 KB (98x opgehaald)
zondag 22 januari 2017, 11:26 uur
Aankondiging ALV en bestuursverkiezing
 Sonja Verharen  Bestuur  68x gelezen

 

Op maandag 13 februari a.s. om 20:00 uur vindt de Algemene Leden Vergadering van onze vereniging plaats. Wij nodigen jullie van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Zoals tijdens de Nieuwjaarsreceptie is aangekondigd, zijn Arno van den Hurk (voorzitter) en Bert de Ruiter (penningmeester) de komende ALV aftredend.  

Leden die interesse hebben in het vervullen van een van deze vacatures, worden opgeroepen zich voor 6 februari a.s. te melden bij onze secretaris Sonja Verharen. Voor meer informatie over de vacatures kunnen jullie eveneens contact opnemen met Sonja of een van de andere bestuursleden.

De ALV heeft o.a. tot taak het (her)kiezen van (nieuwe) bestuursleden. Wij benadrukken dan ook nogmaals het belang van jullie aanwezigheid op de vergadering.

Graag tot 13 februari.

maandag 9 januari 2017, 17:15 uur
Inlogproblemen Gelenberg Club App
 Sonja Verharen  Bestuur  51x gelezen

Wat te doen als je niet kunt inloggen op de Gelenberg Club App?

Van een aantal leden hebben wij vernomen, dat zij niet kunnen inloggen op de Gelenberg Club App op basis van de gegevens die door de KNLTB zijn verstrekt. Dit komt doordat de KNLTB  aan de link voor het genereren van een toegangscode een tijdslimiet heeft gekoppeld. De link is inmiddels verlopen, wat de reden is waarom je geen wachtwoord via de link kunt instellen.

Wat je kunt doen, is het volgende:

1. Installeer de KNLTB Club App op je smartphone;

2. Voer je bondsnummer in. Dit nummer staat op je KNLTB ledenpas en in de e-mail van de KNLTB;

3. Onder het veld 'wachtwoord' kun je klikken op de link 'genereer nieuw wachtwoord' of 'wachtwoord vergeten'. Door dat te doen ontvang je een e-mail waarmee je een persoonlijk wachtwoord kunt aanmaken. Dat wachtwoord voer je vervolgens in op de Club App.

Veel success!

maandag 9 januari 2017, 13:09 uur
1 2 3 4 5 6 7
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Bardiensten
 Bestuur
 Clubblad
 Competitie
 Jeugdactiviteiten
 Laddercompetitie
 Ledenadministratie
 Seniorenactiviteiten
 Sponsoren
 Tennisschool
 Van de voorzitter
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
5 Januari - 28 December
 Herenavond

9 Januari - 18 December
 Mixavond

5 Maart
 Tennisinstuif + SETT

12 Maart
 Tennis 3-daagse

13 Maart
 Eef van Eldik, 1e avond

18 Maart - 25 Maart
 Clubkampioenschappen junioren

20 Maart
 Eef van Eldik, 2e avond

 Competitie teams 
Senioren
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren

Junioren
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens