Toegang 
Wachtwoord vergeten?

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
26 feb. Schrijf je nu in voor tennisles deze zomer!
22 feb. MAAK KENNIS MET TENNIS
20 feb. NIEUWE LEDENPASSEN
16 feb. Eef van Eldik cup 2015
10 feb. BELANGRIJK: Instructie Verantwoord Alcoholgebruik
9 feb. NIEUW: Laddercompetitie senioren
30 jan. In memoriam: Sylvia van den Hurk
19 jan. Zomeravondcompetitie 2015
1 jan. Lid worden
Belangrijke KNLTB berichten
18 apr. Download de MijnKNLTB app voor je smartphone
IMG_9467b.jpg
IMG_9463b.jpg
IMG_9462b.jpg
Meest recente foto's
Schrijf je nu in voor tennisles deze zomer!
 Joost Bakker  Tennisschool  9x gelezen

Wil jij ook tijdens de mooie lente- en zomerdagen tennisles volgen? Schrijf je dan snel in!

 

Onze tennisleraren

Mike Mulders en Remco Overmars van Tennisorganisatie Remi de Jager staan ook dit seizoen ook weer garant voor leuke en uitdagende tennislessen!

 

De lessen

Er worden dit seizoen opnieuw 17 lessen aangeboden. In de week van maandag 30 maart gaan de tennislessen van start. De lessen vinden buiten plaats op de kunstgrasbanen van L.T.C. de Gelenberg. Bij slecht weer wordt, indien mogelijk, uitgeweken naar de binnenbanen van Active in Druten.

We streven naar groepen van maximaal 4 personen met een lesduur van 1 uur per lesweek. Leden die zich graag extra laten uitdagen kunnen zich, naast dit uur, nog inschrijven voor een extra les per lesweek van 1 ½ uur. Voor deze extra 1 ½ uur training streven we naar groepen ter grootte van 8 personen. Tennisvereniging L.T.C. de Gelenberg neemt 20% van de kosten van deze extra training voor haar rekening.

Voorwaarde voor tennisles

Lidmaatschap van de tennisvereniging is een vereiste om deel te nemen aan de tennislessen. Klik HIER voor meer informatie over het lidmaatschap bij L.T.C. de Gelenberg.

  

Het inschrijven

Klik HIER om je in te schrijven voor de tennislessen. De inschrijving sluit op vrijdag 6 maart.

 

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,

Joost Bakker

donderdag 26 februari 2015, 18:48 uur
MAAK KENNIS MET TENNIS
 Sonja Verharen  Tennisschool  55x gelezen

Altijd al eens tennis willen uitproberen?

Op zondag 15 maart a.s. organiseert LTC de Gelenberg in samenwerking met Tennisorganisatie Remi de Jager een gratis tennisclinic voor iedereen die een keer kennis wil maken met de tennissport. Aan de "Maak Kennis met Tennis" clinic kunnen zowel kinderen als volwassenen deelnemen.

Het programma duurt van 10.00 tot 12.00 uur.

Interesse? Schrijf je dan nu in voor deelname aan "Maak Kennis met Tennis". Aanmelden kan tot 10 maart a.s. via deze link.

Ben je al lid van LTC de Gelenberg en wil je iemand (familielid, kennis, vriend/vriendin, klasgenoot) graag laten kennismaken met tennis? Meld jezelf en je introducé dan aan en scoor een blik tennisballen!

zondag 22 februari 2015, 10:13 uur
NIEUWE LEDENPASSEN
 Sonja Verharen  Ledenadministratie  16x gelezen

De ledenpassen 2015 zijn binnen en klaar voor gebruik.

De nieuwe ledenpassen kunnen worden opgehaald in het clubhuis op donderdag tussen 19.00 en 22.00 uur en vanaf 28 februari ook op zaterdag tussen 10.00 en 11.00 uur (Tennisinstuif) en zondag tussen 10.00 en 11.00 uur (SETT). Uiteraard kun je je ledenpas ook ophalen tijdens de tennisles.

Vanaf heden heb je met de ledenpas van 2014 dus geen toegang meer tot het clubhuis.

vrijdag 20 februari 2015, 12:14 uur
Eef van Eldik cup 2015
 Sonja Verharen  Seniorenactiviteiten  20x gelezen

Vanaf vandaag kunnen senior leden zich weer inschrijven voor de Eef van Eldik cup. Deze zal dit jaar plaatsvinden op maandag 9 en maandag 16 maart

Je schrijft je individueel in en dan maken wij een leuke indeling van mixdubbel partijen. De eerste wedstrijd een mix van een ervaren en een wat minder ervaren tennisser. De tweede ronde proberen we zoveel mogelijk op gelijke speelsterkte in te delen.

Het inschrijfgeld bedraagt € 7,00. De wedstrijden zullen om 19:00 uur beginnen. 

Inschrijven is mogelijk tot en met zondag 1 maart. Stuur hiervoor een mailtje met je naam en dubbel speelsterkte naar cindy.dijt@gmail.com. Graag bij het inschrijven vermelden wanneer je wel en niet kunt spelen. Ook als je maar 1 avond kunt spelen, graag aangeven.

Wij zien jullie inschrijvingen voor twee geweldige, sportieve tennis avonden graag tegemoet.

Groetjes,  Alie, Cindy & Wilbert

maandag 16 februari 2015, 13:59 uur


BELANGRIJK: Instructie Verantwoord Alcoholgebruik
 Sonja Verharen  Bardiensten  427x gelezen

GRAAG VRAGEN WIJ JULLIE AANDACHT VOOR DE INSTRUCTIE VERANTWOORD ALCOHOLGEBRUIK!


Download bestanden
Instructie Verantwoord Alcoholgebruik 33 KB (368x opgehaald)
dinsdag 10 februari 2015, 10:00 uur
NIEUW: Laddercompetitie senioren
 Sonja Verharen  Laddercompetitie  141x gelezen

Beste leden,

Door een van onze leden, Roberto Rodrigues, is het initiatief opgepakt om een laddercompetitie binnen onze vereniging te organiseren. Deelname is voor iedereen gratiss. We willen officieel starten per 1 januari 2015, dus geef je snel op!

1. Je kunt je opgeven door je gegevens (zie bijgevoegde handleiding) via de e-mail te sturen aan gelenberg.ladder@gmail.com.

2. Hierna ontvang je een e-mail dat je als deelnemer bent ingeschreven in onze database en krijg je login informatie om jouw gegevens complette te maken en te kiezen aan welke ladders (enkel/dubbel/mix) je wilt meedoen.

3. Jouw positie op de ladder wordt, bij het begin van deze competitie, bepaald aan de hand van de snelheid van inschrijven; uiteindelijk bij het toekennen van jouw naam aan een bepaalde ladder. Voer eerst jouw persoonlijke gegevens in en maak dan de keuze aan welke ladder(s) je wilt meedoen.

4. Ben je geblesseerd of op vakantie, dan kun je jezelf toch inschrijven en aan een ladder koppelen, maar verander dan je status van "actief" in "Non-actief".

5. LET OP: je ontvangt een uitdaging per e-mail. ga je akkoord met de voorgestelde datum en tijd, dan bevestig je dat via deze e-mail. Wil je aan de hand van de e-mail telefonisch contact opnemen, dan kan dat uiteraard ook, ongeacht welke datum en tijd je afspreekt. Je moet wel altijd de e-mail (uitdaging) bevestigen, anders wordt de wedstrijd niet in het systeem opgenomen en kun je ook geen uitslag vermelden.

6. De manier waarop je de wedstrijd speelt, bepalen jullie onderling. Heb je maar drie kwartier of een uur ter beschikking, dan noteer je de uitslag nadat deze tijd is verstreken. De uitslag kan 10-9 of 10-12 zijn (gewoon doortellen dus). De meesten zullen kiezen voor twee gewonnen sets. Als een uitslag bijvoorbeeld 6-4 6-3 is, dan wordt in het syteem 12-7 ingevoerd; bij een uitslag van 6-0 4-6 6-0 wordt het dan 16-6.

Mocht je vragen hebben of ondersteuning willen bij het invoeren van je gegegevens, dan kun je dit kenbaar maken via gelenberg.ladder@gmail.com.

Veel plezier en succes met de laddercompetitie!


Download bestanden
Handleiding laddercompetitie 28 KB (174x opgehaald)
maandag 9 februari 2015, 15:30 uur
In memoriam: Sylvia van den Hurk
 Sonja Verharen  Bestuur  119x gelezen

Woensdag jl. bereikte ons het droevige bericht van het veel te vroege overlijden van Sylvia van den Hurk, echtgenote van onze voorzitter Arno en moeder van Nathalie en William (ook lid van onze vereniging). Sylvia mocht slechts 54 jaar worden. Onze gedachten gaan uit naar Arno, Nathalie en William en wij wensen hen en overige familieleden en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies.

De crematiedienst vindt plaats op dinsdag 3 februari a.s. om 11.00 uur in crematorium Beuningen. Arno heeft aangegeven, dat iedereen die zich betrokken voelt van harte welkom is de dienst bij te wonen.


Download bestanden
Rouwkaart Sylvia van den Hurk 2.8 MB (249x opgehaald)
vrijdag 30 januari 2015, 09:35 uur
Zomeravondcompetitie 2015
 Sonja Verharen  Competitie  63x gelezen
Van de Verenigings Competitie Leider:
Er is nog steeds een mogelijkheid om je aan te melden voor de Zomeravondcompetitie 2015. Op dit moment hebben zich nog maar twee teams opgegeven, namelijk:
Gemengd team 1: Jan Francissen, Jan Graven, Rina Klijnkramer en Willie Franken
Gemengd team 2: Antoinette Heijmans, Hetty Mooren, Wilbert van der Zwaluw en Huub Nass.
 
Ben ik een team vergeten of kloppen de gegevens niet? Neem dan even contact op.
Aanmelden kan nog tot uiterlijk ZONDAG 22 FEBRUARI. Stuur hiervoor een mail naar: wilvandenbuijs@hetnet.nl.

Verdere informatie over de zomeravondcompetitie is te vinden op de website van de KNLTB (www.knltb.nl). 

maandag 19 januari 2015, 15:14 uur
Tennisinstuif en SETT beginnen
 Dick van de Vendel  Jeugdactiviteiten  54x gelezen

Hallo jeugdleden,

Aanstaande zaterdag van 10:00 tot 11:00 begint de instuif weer voor de kleuren rood, oranje en groen (voor de leeftijden van 6 t/m 12). Voor het rooster zie de bijlage onder het bericht.

Nieuw is dat we starten op zondag van 10:00 tot 11:00 met SETT vor de kleur geel 12 t/m 17:

SETT
Exclusief voor jeugdleden die in de kleur geel spelen organiseert LTC De Gelenberg op de zondagochtend van 10 tot 11 uur SETT (Sunday Exclusive Teenage Tennis). Deelname aan de SETT is kosteloos en zonder verplichtingen. Je traint met leeftijdsgenoten en maakt op een leuke manier kennis met tennis bij LTC de Gelenberg.

Via afwisselende oefeningen speel je tegen jeugdleden die net als jij, nog niet zo lang lid zijn van onze vereniging. Maar ook sta je op de baan met jeugdleden die al wat langer tennissen. Dit gebeurt allemaal onder begeleiding van jongere en oudere seniorleden. Het is nadrukkelijk geen tennisles, daarvoor kun je contact opnemen met de tennisschool. Maar je zult er absoluut beter door gaan tennissen en het is nog leuk ook!SETT is in principe iedere zondag, alleen tijdens feestdagen en vakanties gaat het niet door.

Voor deelname aan SETT hoef je jezelf niet op te geven. Je komt gewoon als het je uitkomt! Dus maak kennis met tennis en speel zondagochtend SETT!

Namens team tennisinstuif en SETT,

 Dick van de VendelDownload bestanden
Planning instuif/SETT 16 KB (225x opgehaald)
woensdag 7 januari 2015, 19:34 uur
SETT
 Joost Bakker  Jeugdactiviteiten  79x gelezen

Kom en speel een SETT !

SETT is speciaal voor onze jeugdleden die in de gele kleur spelen (11 t/m 17 jaar). Deelname aan de SETT is kosteloos en zonder verplichtingen. Je traint met leeftijdsgenoten en maakt op een leuke manier kennis met tennis bij LTC de Gelenberg. Via afwisselende oefeningen speel je tegen jeugdleden die net als jij, nog niet zo lang lid zijn van onze vereniging. Maar ook sta je op de baan met jeugdleden die al wat langer tennissen. Dit gebeurt allemaal onder begeleiding van jongere en oudere seniorleden.

Het is nadrukkelijk geen tennisles, daarvoor kun je contact opnemen met de tennisschool. Maar je zult er absoluut beter door gaan tennissen en het is nog leuk ook!

SETT is in principe iedere zondag, alleen tijdens feestdagen en vakanties gaat het niet door. Klik hier voor het rooster. Voor deelname aan SETT hoef je jezelf niet op te geven. Je komt gewoon als het je uitkomt!

Dus maak kennis met tennis en speel zondagochtend SETT !


Download bestanden
SETT 138 KB (197x opgehaald)
woensdag 7 januari 2015, 12:00 uur
1 2 3 4 5 6 7
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Bardiensten
 Bestuur
 Clubblad
 Competitie
 Jeugdactiviteiten
 Laddercompetitie
 Ledenadministratie
 Seniorenactiviteiten
 Sponsoren
 Tennisschool
 Van de voorzitter
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
8 Januari - 17 December
 Herenavond (donderdag)

10 Januari - 19 December
 Tenniskidz - jeugdinstuif

11 Januari - 13 December
 SETT - junioren tennis (12 t/m 17 jaar)

23 Februari - 30 Maart
 Mixavond (maandag)

9 Maart
 Eef van Eldik mixtoernooi, 1e avond

10 Maart
 Algemene Leden Vergadering

15 Maart
 Maak kennis met tennis (voor niet-leden)

16 Maart
 Eef van Eldik mixtoernooi, 2e avond

26 Maart
 Wim de Vaan toernooi, 1e avond

 Competitie teams