Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
17 aug. Clubkampioenschappen senioren 18 t/m 25 september
9 aug. Lady Day 2016
3 aug. Zomervakantie
13 jul. Laat zien dat je van LTC de Gelenberg bent!
12 jul. Oliveira Open Toernooi 2016
1 jun. (Jubileum)activiteiten 2016
12 apr. Lesweekoverzicht Zomer 2016
26 jan. Lid worden
16 jan. SETT en Instuif 2016
15 apr. (Club)huisregels
10 feb. BELANGRIJK: Instructie Verantwoord Alcoholgebruik
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
IMG_0607b.jpg
IMG_0606b.jpg
IMG_0605b.jpg
Meest recente foto's
Clubkampioenschappen senioren 18 t/m 25 september
 Sonja Verharen  Seniorenactiviteiten  71x gelezen

Over ruim 4 weken gaan de Clubkampioenschappen senioren van start. Wij hopen dat jullie je weer massaal inschrijven.

Vanwege het 50-jarig jubileum van onze vereniging zullen wij dit jaar extra uitpakken (of juist inpakken....).

Deelname is mogelijk in de onderdelen HE, DE, HD, DD en GD in de categorieën 4 t/m 9. Het is dus dit jaar voor het eerst mogelijk om in te schrijven in de beginnerscategorie speelsterkte 9. Verder hebben we voor de oudere tennissers onder ons een HD55+ en DD55+ categorie geopend. Wij hopen met het toevoegen van deze extra onderdelen op nog meer deelnemers.

Vlieg met ons mee en check snel in via http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=7947DD19-44EE-424A-8291-AC8E483D9F8F.


Download bestanden
Poster CKS 2016 213 KB (56x opgehaald)
woensdag 17 augustus 2016, 10:09 uur
Lady Day 2016
 Sonja Verharen  Seniorenactiviteiten  31x gelezen

 

Vanwege het 50-jarig jubileum van onze tennisvereniging zal de gezellig Lady Day dit jaar plaatsvinden op zondag 11 september a.s. Het wordt een feestelijke dag, inclusief uitgebreide lunch... dat mag je niet missen!

Aanvang ca. 10.30 uur - kosten € 7,50 p.p.

Aan de Lady Day kunnen alle vrouwelijke seniorleden van onze vereniging deelnemen. 

Dames die willen meedoen kunnen zich voor 1 september aanmelden door het invullen van het inschrijfformulier in het clubhuis of door een mailtje te sturen aan j.gemert30@upcmail.nl.

Hartelijke groet,

Elly, Chris, Carla en Henriëtte

dinsdag 9 augustus 2016, 12:17 uur
Zomervakantie
 Sonja Verharen  Bestuur  67x gelezen

Wij wensen alle leden 

Zorg dat je goed uitgerust bent, want na de vakantie staat er weer een aantal activiteiten op het programma, waaronder ons Open Toernooi (28 augustus t/m 4 september) en de Clubkampioenschappen senioren (18 t/m 25 september). Je kunt je voor beide toernooien inschrijven via www.toernooi.nl.

woensdag 3 augustus 2016, 13:26 uur
LABELEN JEUGD GEEL
 Sonja Meulenbelt  Jeugdactiviteiten  59x gelezen

Hallo allemaal, 

Zondag 17 juli organiseren Jitte en Roel een labelochtend voor alle kinderen van GEEL. Er worden 3 ronden gespeeld in de enkel of dubbel. Jullie zijn welkom om 11 uur. Rond 12.45 uur wordt er gezorgd voor een broodje en iets te drinken als afsluiter.

Voor deelname aan de labelochtend zijn geen kosten verbonden. Hopelijk kunnen we jullie allemaal welkom heten!!!

TOT ZONDAG en denk aan je tennispasje !!!

Namens Who's Next en de jeugdcommissie

Sonja Meulenbelt 

zaterdag 16 juli 2016, 11:51 uur


Laat zien dat je van LTC de Gelenberg bent!
 Joost Bakker  Bestuur  56x gelezen

Laat zien dat je van LTC de Gelenberg bent!

Ben je net van plan om nieuwe tenniskleren aan te schaffen? LTC de Gelenberg heeft clubkleren wat dan misschien iets voor jou is. Het rood/zwart van onze club is in wijde omtrek bekend en herkenbaar.

Let wel! Het is een kleding suggestie, geen verplichting.

Ben jij ook benieuwd naar de clubkleren? Kijk gauw in de bijlage!

Het Bestuur van LTC de Gelenberg


Download bestanden
Clubkleren van LTC de Gelenberg 993 KB (56x opgehaald)
woensdag 13 juli 2016, 15:23 uur
Oliveira Open Toernooi 2016
 Sonja Verharen  Seniorenactiviteiten  137x gelezen

Vanaf vandaag kun je inschrijven voor ons open toernooi. Het toernooi, dat dit jaar zijn 33e editie beleeft, vindt plaats van 28 augustus t/m 4 september.

Inschrijven is mogelijk via www.toernooi.nl tot uiterlijk 17 augustus.

dinsdag 12 juli 2016, 15:58 uur
Feestdag 2 juli 2016
 Sonja Verharen  Bestuur  78x gelezen
Zaterdag 2 juli as. is de feestdag van LTC de Gelenberg…. daar moet je bij zijn!!

We beginnen de feestdag met een clinic voor jong en oud op alle niveaus. Gewoon erg leuk om te doen en daarnaast misschien ook nog om wat bij te leren. De clinic wordt georganiseerd door tennis school Remi de Jager met medewerking van Miriam Oremans. In tegenstelling tot eerdere programma’s zal de clinic voor jong en oud gelijktijdig zijn en voor beide circa 2 uur duren. Naast de clinic is er ook een springkussen voor de kinderen en voor de stoere tennissers een servicesnelheidsmeter. Wie kan het hardst serveren? Direct aansluitend aan de clinic is er gelegenheid om met Miriam Oremans en haar olympische medaille (Nederlands enige tennismedaille ooit!) op de foto te gaan. Al deze activiteiten starten om 12:00 uur.
 
Vanaf 15:30 uur staat er vervolgens een unieke demonstratiewedstrijd op het programma. Er zal een dubbel partij gespeeld worden door Martin Verkerk (de enige Nederlandse finalist op Rolland Garros ooit) met deelname van Miriam Oremans en Remi en Pascal de Jager. Die demo wordt een schitterende happening… dat mag je niet missen. Nooit eerder hadden we twee van Nederlands topspelers tegelijk op de Gelenberg.
 
Na de demowedstrijd kan er aan de bar nog gezellig nageborreld worden met de topspelers.
 
Daarna maken we ons op voor een geweldige feestavond (vanaf 20:30 uur) om ons 50-jarig jubileum met zijn allen te vieren. Voor de feestavond zijn alle leden jong en oud samen met hun partner (en voor jeugdleden hun ouders) van harte uitgenodigd. Het feest zal worden opgeluisterd door DJ  Edwin. Daarbij zal er in de loop van de avond een optreden zijn van de “Brokstukken” en zal de Drutense gangmaker Stan van den Dobbelsteen samen met zijn Feestteam er voor gaan zorgen dat iedereen volledig uit zijn dak kan gaan.
 
Voor de clinic is het nodig dat we weten hoeveel mensen er komen dus geef je alsjeblieft even op door een mailtje te sturen aan ltcgelenberg@gmail.com.
Voor de feestavond is het prettig als we weten op hoeveel mensen we moeten rekenen dus ook daarvoor graag even opgeven.

De inschrijving is nog open tot 25 juni a.s.
 
Komen kijken gedurende de dag kan natuurlijk altijd. Iedereen is van harte welkom om naar de clinic en demonstratie wedstrijd te komen kijken.

vrijdag 24 juni 2016, 10:54 uur
Heren 1 kampioen!
 Sonja Verharen  Competitie  92x gelezen

Ons heren 1 team, bestaande uit Martijn Luijpen, Sander Luijpen, Remco Overmars (captain), Boudewijn van der Valk en Edwin Vermeulen, is kampioen geworden! Op de laatste competitiedag wisten zij het kampioenschap veilig te stellen door een 5-1 overwinning.

HARTELIJK GEFELICITEERD!!!

vrijdag 10 juni 2016, 16:42 uur
Tenniskamp Wassenaar
 Joost Bakker  Tennisschool  80x gelezen

Superleuk tenniskamp: Van 21 t/m 28 augustus

 

Na een grandioos succes vorig jaar organiseert onze tennisschool speciaal voor jullie opnieuw een geweldig tenniskamp. Bijgaand tref je de informatie over dit kamp aan.

Ga jij ook mee? 


Download bestanden
Tenniskamp Wassenaar 489 KB (103x opgehaald)
vrijdag 10 juni 2016, 08:41 uur
JONG/OUD toernooi
 Sonja Meulenbelt  Jeugdactiviteiten  92x gelezen
                             

Beste sportievelingen, 
 
Op zondag 19 juni a.s. staat weer het geweldige jong/oud toernooi op de agenda!
 
Na het enorme succes van vorig jaar gaan we proberen om het dit jaar in ieder geval te evenaren. Daar hebben we jullie wel bij nodig! Iedereen kan meedoen, ook als je nog niet zo lang tennist. Vooral voor de nieuwe jeugdleden een uitstekende manier om kennis te maken met het spelen van wedstrijdjes. Voor de al ervaren spelers een mooie krachtmeting. De dag zal starten om 9.30 uur en loopt door tot ongeveer 17.00 uur. Het aantal aanmeldingen kan nog zorgen voor wijzigingen in de tijden. Om tussendoor weer op krachten te komen wordt er weer een geweldige lunch geserveerd. Als het weer ook nog een beetje meewerkt, wordt het weer een superdag!
 
Spelregels:
Ieder junior of senior lid van L.T.C. De Gelenberg mag meedoen aan het toernooi. Er worden alleen dubbelpartijen gespeeld. Elk ingeschreven koppel heeft een junior speler die jonger is dan 18 jaar en een senior speler die minimaal 10 jaar ouder is dan de junior speler uit het koppel. Minimaal één speler uit het koppel moet lid zijn. Verder zijn er buiten een klein beetje kunnen tennissen geen beperkingen. Vraag dus aan je vader, moeder, opa, oma, buurman, buurvrouw, oom, tante of misschien een vage kennis om die dag gezellig een balletje te komen slaan. We delen iedereen in op nivo, waarbij we vooral kijken naar de kinderen.  We proberen hier zoveel mogelijk rekening te houden met de kleurindeling volgens de KNLTB zodat de kinderen spelen op het veld dat ze gewend zijn. De beste koppels gaan aan het einde van de dag met de prijzen naar huis, maar plezier is wel het belangrijkste!
 
Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 per koppel inclusief de lunch.
 
Om mee te doen vul je het onderstaande inschrijfformulier in en mail je dat naar jongoud2016@gmail.com. Je hoeft per koppel maar één inschrijfformulier te sturen.
Je kunt je opgeven tot uiterlijk 9 juni. Je krijgt van ons een bevestiging van je inschrijving per mail, dus hou dit even in de gaten. Heb je een week na inschrijving nog geen bevestiging stuur dan nog even een mailtje! Let op! vanwege het grote aantal aanmeldingen van vorig jaar kan het zijn dat we de inschrijftermijn eerder moeten sluiten omdat het maximum aantal deelnemers bereikt is. Schrijf je dus zo snel mogelijk in!
 
Gezinsleden die komen aanmoedigen en ook mee willen eten met de lunch betalen € 5,00 p.p. Graag aangeven op het formulier hoeveel personen er naast de spelers extra mee eten.
 
De betaling van het inschrijfgeld is bij aanvang van het toernooi.
 
We gaan weer voor veel deelnemers!

Groetjes,

Elice en Yvonne

vrijdag 3 juni 2016, 09:48 uur
1 2 3 4 5 6
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Bardiensten
 Bestuur
 Clubblad
 Competitie
 Jeugdactiviteiten
 Laddercompetitie
 Ledenadministratie
 Seniorenactiviteiten
 Sponsoren
 Tennisschool
 Van de voorzitter
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
4 Januari - 19 December
 Mixavond (maandag)

7 Januari - 29 December
 Herenavond (donderdag)

28 Augustus - 4 September
 Open Toernooi

11 September
 Lady Day
 Worldtour rood-oranje

16 September
 Vrijdagavondcompetitie najaar

18 September
 Zondagcompetitie junioren

18 September - 25 September
 Clubkampioenschappen senioren

23 September
 Vrijdagavondcompetitie najaar

 Competitie teams 
Senioren
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren

Junioren
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens