Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
9 aug. JONG/OUD TOERNOOI 10 SEPTEMBER !!!
25 jul. Clubkampioenschappen senioren 2017
6 jul. Gelenberg Open 2017
7 jun. Tenniskamp Remi de Jager 2017
1 feb. Instructie Verantwoord Alcohol schenken
22 jan. Jaarkalender jeugdactiviteiten 2017
2 jan. Gelenberg Club App
26 jan. Lid worden
15 apr. (Club)huisregels
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
IMG-20170610-WA0006.jpg
IMG-20170610-WA0005.jpg
IMG_3431b.jpg
Meest recente foto's
JONG/OUD TOERNOOI 10 SEPTEMBER !!!
 Sonja Meulenbelt  Jeugdactiviteiten  8x gelezen

                                               

                                                          DOE OOK GEZELLIG MEE !!!!
  
Op zondag 10 september a.s. staat weer het geweldige jong/oud toernooi op de agenda!

Na het enorme succes van vorig jaar gaan we proberen om het dit jaar in ieder geval te evenaren. Daar hebben we jullie wel bij nodig! Iedereen kan meedoen, ook als je nog niet zo lang tennist. Vooral voor de nieuwe jeugdleden een uitstekende manier om kennis te maken met het spelen van wedstrijdjes. Voor de al ervaren spelers een mooie krachtmeting. De dag zal starten om 9.30 uur en loopt door tot ongeveer 17.00 uur. Het aantal aanmeldingen kan nog zorgen voor wijzigingen in de tijden. Om tussendoor weer op krachten te komen wordt er weer een geweldige lunch geserveerd. Als het weer ook nog een beetje meewerkt, wordt het weer een superdag!

Spelregels:
Ieder junior of senior lid van L.T.C. De Gelenberg mag meedoen aan het toernooi. Er worden alleen dubbelpartijen gespeeld. Elk ingeschreven koppel heeft een junior speler die jonger is dan 18 jaar en een senior speler die minimaal 10 jaar ouder is dan de junior speler uit het koppel. Minimaal één speler uit het koppel moet lid van onze vereniging zijn. Vraag dus aan je vader, moeder, opa, oma, buurman, buurvrouw, oom, tante of misschien een vage kennis om die dag gezellig een balletje te komen slaan. We delen iedereen in op niveau, waarbij we vooral kijken naar het speelniveau van de kinderen.  We proberen hier zoveel mogelijk rekening te houden met de kleurindeling volgens de KNLTB zodat de kinderen spelen op het veld dat ze gewend zijn. De beste koppels gaan aan het einde van de dag met de prijzen naar huis, maar plezier is wel het belangrijkste!

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 per koppel inclusief de heerlijke lunch.

Om je in te schrijven mail je onderstaande gegevens naar jongoud2017@gmail.com. Je hoeft per koppel maar één inschrijfformulier te sturen.
Je kunt je opgeven tot uiterlijk 30 augustus. Je krijgt van ons een bevestiging van je inschrijving per mail, dus hou dit even in de gaten. Heb je een week na inschrijving nog geen bevestiging stuur dan nog even een mailtje! Let op! vanwege het grote aantal aanmeldingen van vorig jaar kan het zijn dat we de inschrijftermijn eerder moeten sluiten omdat het maximum aantal deelnemers bereikt is. Schrijf je dus zo snel mogelijk in!

Gezinsleden die komen aanmoedigen en ook mee willen eten met de lunch betalen € 5,00 p.p. Graag aangeven op het formulier hoeveel personen er naast de spelers extra mee eten.

De betaling van het inschrijfgeld is bij aanvang van het toernooi.

We gaan weer voor veel deelnemers!

Groetjes Elice en Yvonne

  

INSCHRIJVING:

mail onderstaande gegevens uiterlijk 30 augustus naar jongoud2017@gmail.com

 

Wij schrijven ons in voor het jong/oud toernooi op 10 september: 

 

Naam junior:


Geboortedatum:  

Kleurindeling KNLTB indien bekend:

Naam senior:

 

Geboortedatum:

Speelsterkte:  

Email adres:

(dit gebruiken we om je te informeren over het toernooi) 

Aantal mensen extra voor de lunch:

 

 

 

woensdag 9 augustus 2017, 23:47 uur
Clubkampioenschappen senioren 2017
 Sonja Verharen  Seniorenactiviteiten  26x gelezen

DE INSCHRIJVING VOOR DE CLUBKAMPIOENSCHAPPEN SENIOREN 2017 IS GEOPEND.

De Clubkampioenschappen senioren 2017 vinden plaats van 17 t/m 24 september. De onderdelen waarvoor je kunt inschrijven zijn HE, DE, HD, DD en GD in de categorieën 4, 5, 6, 7, 8 en 9. Daarnaast is het ook mogelijk deel te nemen aan de onderdelen HD55+ en DD55+.

Wij hopen dat jullie weer massaal inschrijven! 

 

dinsdag 25 juli 2017, 10:57 uur
Gelenberg Open 2017
 Sonja Verharen  Seniorenactiviteiten  146x gelezen

Verleng je vakantiegevoel en doe mee met Gelenberg Open 2017 in Caribische sferen! 

Van 21 t/m 27 augustus a.s. vindt op sportpark De Gelenberg ons jaarlijkse open toernooi plaats. Net zoals voorgaande jaren wordt er in alle categorieën/onderdelen gespeeld op actuele rating.

Inschrijven kan tot 7 augustus via http://www.toernooi.nl/.  

Gewoon doen!!! 

 

 

donderdag 6 juli 2017, 13:00 uur
Laat zien dat je van LTC de Gelenberg bent!
 Joost Bakker  Bestuur  578x gelezen

Laat zien dat je van LTC de Gelenberg bent!

 

Ben je net van plan om nieuwe tenniskleren aan te schaffen? LTC de Gelenberg heeft clubkleren wat dan misschien iets voor jou is. Het rood/zwart van onze club is in wijde omtrek bekend en herkenbaar.

Let wel! Het is een kleding suggestie, geen verplichting.

Ben jij ook benieuwd naar de clubkleren? Kijk gauw in de bijlage!

Het Bestuur van LTC de Gelenberg


Download bestanden
Clubkleren van LTC de Gelenberg 993 KB (413x opgehaald)
dinsdag 20 juni 2017, 15:23 uur


Maak kennis met tennis: ruim 60 kids op de baan
 Joost Bakker  Bestuur  70x gelezen

Op zonnige zondag 11 juni ontving LTC de Gelenberg ruim 60 kinderen om hen op speelse wijze kennis te laten maken met tennis. Na een gezamenlijke warming-up kregen de kinderen in groepen les in verschillende onderdelen van het tennisspel. Het vaste trainersteam (Mike en Lars) van tennisorganisatie Remi de Jager was vanwege de verwachte drukte aangevuld met extra tennisleraren (Remi en Pascal) en de oudste jeugdleden (Jitte en Roel). Samen zorgden zij voor een gevarieerd aanbod in oefeningen die waren gericht of op de backhand, forehand of opslag. Op het einde van de clinic werd er zowel door de jeugdleden (Jitte-Joep/Roel-Cas) als door het trainersteam (Mike-Pascal/Remi-Lars) nog een korte demonstratiewedstrijd gespeeld. De kinderen moedigde hun favoriete speler(s) aan.

Met het meedoen aan de verschillende tennisonderdelen en het zien van een korte wedstrijd was dit een gevarieerde en sportieve kennismaking voor de jeugd met het leuke spel tennis.   

Foto’s van deze dag (gemaakt door John Thijssen) zijn hier te vinden. Wil je meer weten over lidmaatschap en de speciale Maak kennis met tennis aanbieding, klik dan hier.


dinsdag 13 juni 2017, 19:45 uur
Tenniskamp Remi de Jager 2017
 Joost Bakker  Tennisschool  171x gelezen

Een week lang op vakantie met je tennisvrienden? Je tennisniveau in een zomer met sprongen verbeteren? Dat kan! Speciaal voor jou organiseert onze tennisschool 20 t/m 27 augustus een geweldig tenniskamp. Dit keer reist het gezelschap af naar Mierlo. Voor €285,- heb je de week van je leven.

 

Er zijn al meerdere jeugdleden die deze week in hun agenda gereserveerd hebben, want dit willen zij niet missen. Kijk gauw hier voor meer informatie of kijk op http://www.dejagertennis.nl/over-ons/tenniskamp. Ga jij ook mee? Schrijf je dan snel in.


woensdag 7 juni 2017, 08:00 uur
Jouw stem is geld waard
 Joost Bakker  Bestuur  80x gelezen

Beste leden,

Dit jaar nemen wij deel aan de Rabobank Clubkas Campagne, hier hebben wij je eerder over geïnformeerd. Ben je lid van Rabobank Maas en Waal? Dan kun je nu stemmen! Breng je stem uit op Tennisvereniging de Gelenberg. Want jouw stem is geld waard!

Via je persoonlijke code die je (meestal per mail) van de Rabobank hebt ontvangen en deze link
https://www.rabobank.nl/lokale-bank/maas-en-waal/sponsoring kun je maximaal 2 stemmen uitbrengen op Tennisvereniging de Gelenberg waarbij je nog 3 andere stemmen kunt uitbrengen op een andere vereniging of stichting. Regel het meteen, je doet er je tennisvereniging en daarmee jezelf een groot plezier mee!

Vraag familie, vrienden en bekenden die lid zijn van de Rabobank om te stemmen op onze vereniging zodat we straks een zo groot mogelijk deel ontvangen van deze €60.000. Let op! Je hebt tot 29 mei om je stem uit te brengen.

Alvast bedankt.


donderdag 18 mei 2017, 12:04 uur
Laatste kans: inschrijven Najaarscompetitie
 Sonja Verharen  Competitie  120x gelezen

Wil je je als team nog inschrijven voor de Najaarscompetitie 2017? Wees dan snel, want de inschrijving sluit op 21 mei a.s.

Tot op heden hebben 4 teams zich aangemeld voor de vrijdagavond, te weten de teams van Patrick van Eldik, Odilia Kohlen, Marijn Floris en Sandra Graven. Dit betekent dat er op vrijdagavond nog plaats is voor 4 teams.

 


Download bestanden
NJC 2017 - inschrijven 24 KB (103x opgehaald)
maandag 15 mei 2017, 11:18 uur
JEUGDKAMP 2017!!!!
 Sonja Meulenbelt  Jeugdactiviteiten  101x gelezen
 
Beste jeugdleden,                                                                                                         

Na het geweldige jeugdkamp van vorig jaar, ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van onze tennisvereniging, staat ook in 2017 dit spetterende kamp op de jaarkalender:

            zaterdag 3 en zondag 4 juni…… JEUGDKAMP!!!

Jullie kunnen 2 gezellige, sportieve dagen, en een feestelijke nacht verwachten waarbij de zondag gezamenlijk wordt afgesloten met een BBQ waarvoor ook jullie ouders en broers en zussen van harte welkom zijn. Overdag hebben we een uitdagende 6-kamp voor jullie in petto en natuurlijk nog vele andere leuke activiteiten. Maar dat het wederom een super gaaf kamp wordt, dat is zeker!!!

Wij hopen dan ook dat ALLE 79 jeugdleden die onze vereniging rijk is, zullen deelnemen aan onze tweede editie van het jeugdkamp op het terrein van de Gelenberg. We maken er 2 geweldige dagen en een slapeloos nachtje van. Gelukkig zijn jullie (en wij ook) de volgende dag vrij om weer een beetje bij te tanken...

De eigen bijdrage per kind bedraagt €20,= inclusief de BBQ en al het overige eten en drinken gedurende het weekend. De kosten voor de BBQ voor de ouders en/of broers en zussen bedragen €7,50 pp exclusief de drank.

Natuurlijk zoeken we vrijwilligers die meehelpen om alles in goede banen te leiden en uiteraard ook extra volwassenen om toezicht te houden gedurende de nacht en/of een beetje te slapen. Ook hebben we tenten nodig voor de kinderen om in te "slapen" op de grasstroken links en rechts van baan 1 t/m 4.

Schrijf je in door te mailen naar: whosnextgelenberg@gmail.comDe inschrijving sluit op 21 mei!!!!!

In de mail vermeld je:

  • je naam en het mobiele telefoonnummer van je ouders
  • of je beschikt over een tent en hoeveel kinderen er in totaal in kunnen slapen
  • of je ouders en/of broers en zussen deelnemen aan de afsluitende BBQ
  • bijzonderheden omtrent medicijngebruik, allergieën en andere bijzonderheden
  • of je ouders mee kunnen helpen en/of blijven slapen

Nadere details volgen, hoewel het programma een verrassing zal blijven. Wij hebben er zin in en hopen dan ook dat jullie er allemaal zijn voor dit SUPER weekend!! GEEF JE DUS NU OP!!!!! 

Namens Who's Next en de jeugdcommissie,

Jitte den Biesen, Joep Bakker, Roel Henricks, Susanne van der Spek, Sonja Meulenbelt en Cindy van Sommeren

zaterdag 13 mei 2017, 09:48 uur
ClubApp: Nu ook Competitie info
 Joost Bakker  Bestuur  91x gelezen

Competitie-uitslagen en -standen beschikbaar in de ClubApp: download nu versie 1.3. Had je de ClubApp al geïnstalleerd? Dan is de update makkelijk gedraaid!

Heb je onze ClubApp nog niet geïnstalleerd? In deze instructievideo wordt stap voor stap uitgelegd hoe dit werkt: https://youtu.be/xVXf5E_44Sw.


Goed nieuws: de nieuwste versie van de ClubApp is nu te downloaden! Deze versie bevat onder andere de uitslagen en standen van de KNLTB Voorjaarscompetitie van onze vereniging. Dit is een mooie extra functionaliteit die de ClubApp nóg relevanter voor ons zal gaan maken. Zorg er dus voor dat de (update van de) app ook bij jou op de telefoon komt te staan en zoek je team op!


zaterdag 6 mei 2017, 11:44 uur
1 2 3 4 5
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Bardiensten
 Bestuur
 Clubblad
 Competitie
 Jeugdactiviteiten
 Laddercompetitie
 Ledenadministratie
 Seniorenactiviteiten
 Sponsoren
 Tennisschool
 Van de voorzitter
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
5 Januari - 28 December
 Herenavond

9 Januari - 18 December
 Mixavond

20 Augustus - 27 Augustus
 De Gelenberg Open 2017

11 September - 17 September
 Open Toernooi Winssen

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Heren

Junioren
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens