Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
21 maa. In memoriam: Eef van Eldik
20 maa. Rabobank Clubkas Campagne 2017
18 maa. Aanbieding 2017: Clubkleren
13 maa. Maas en Waalse Spelen 2017
13 maa. Ledenpassen 2017
26 feb. CLUBKAMPIOENSCHAPPEN JUNIOREN: SCHRIJF JE NU IN !!
1 feb. Instructie Verantwoord Alcohol schenken
22 jan. Jaarkalender jeugdactiviteiten 2017
2 jan. Gelenberg Club App
13 jul. Laat zien dat je van LTC de Gelenberg bent!
26 jan. Lid worden
15 apr. (Club)huisregels
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
_MG_8894.jpg
_MG_8883.jpg
_MG_8902.jpg
Meest recente foto's
In memoriam: Eef van Eldik
 Sonja Verharen  Bestuur  30x gelezen

Vandaag bereikte ons het droevige nieuws van het overlijden van ons erelid Eef van Eldik.

Eef was de laatste tijd aan het tobben met zijn gezondheid. Iets meer dan een week geleden kreeg hij erg slecht nieuws en vanaf dat moment ging zijn gezondheid hard achteruit. Ondanks dat we zijn overlijden zagen aankomen, blijft het triest dat we nu echt afscheid moeten nemen. Eef is 83 jaar geworden.

Tot een aantal jaren geleden sloeg Eef nog regelmatig een balletje. Niet alleen bij De Gelenberg maar ook met de veteranen van Lewabo. Daarnaast heeft Eef zich, samen met zijn vrouw Riet, jarenlang ingezet als vrijwilliger. Vooral tijdens de competitieperiodes was hij nagenoeg elke dag op De Gelenberg te vinden om ervoor te zorgen, dat het tennispark er weer netjes bij lag.

Vanwege zijn inzet voor onze vereniging werd Eef in 2011 door de Algemene Ledenvergadering benoemd tot erelid. Op 1 juni 2013, een aantal dagen na zijn 80e verjaardag, ontving Eef uit handen van burgemeester Luciën van Riswijk de koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Een onderscheiding die hij meer dan verdiende.

In 2014 werd Eef zijn naam voor eeuwig aan onze vereniging verbonden. In dat jaar werd de Eef van Eldik Cup in het leven geroepen, de wisselbeker van het jaarlijkse mixtoernooi. Eef was in oktober nog aanwezig bij de uitreiking van de beker.

 

Na de verhuizing naar Ede zagen we Eef minder op de tennisclub, maar zijn betrokkenheid bleef. Wij zullen hem dan ook enorm gaan missen.

Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Riet, zoon Eric, schoondochter Ingrid en kleinkinderen Collin en Caillou. Wij wensen hen veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Eef verblijft in Rouwstate Van de Weerd, Schaapsweg 77 te Ede. Gelegenheid tot condoleren en afscheid nemen aldaar op vrijdag 24 maart van 19:00 tot 20:00 uur.

De uitvaart vindt plaats op zaterdag 25 maart om 12:30 uur in Crematorium Slingerbos, Slingerboslaan 15 te Ede. Aansluitend is er gelegenheid tot condoleren. 

Geen bloemen, maar een enkele roos is welkom.  

dinsdag 21 maart 2017, 14:10 uur
Rabobank Clubkas Campagne 2017
 Sonja Verharen  Bestuur  10x gelezen

Dit jaar nemen wij deel aan de Rabobank Clubkas Campagne. Een prachtig initiatief van Rabobank Maas en Waal. De Rabobank stelt een bedrag van € 60.000 ter beschikking aan ruim 200 aangemelde verenigingen in Maas en Waal. Als lid van de Rabobank kan in de periode van 17 tot 29 mei a.s. gestemd worden op maximaal 5 verenigingen. Het aantal stemmen dat onze tennisvereniging krijgt, bepaalt het bedrag wat wij uit de pot ontvangen.

Alleen leden van de Rabobank kunnen stemmen, maar een klant is niet automatisch lid. Via deze link https://www.rabobank.nl/lokale-bank/maas-en-waal/sponsoring kun je gratis lid worden van de bank en dus stemmen op onze vereniging. Uiteraard dien je wel te bankieren via de Rabobank. Doe dit voor 1 april zodat je kunt meestemmen in mei.

Vraag familie, vrienden en bekenden om te stemmen op onze vereniging zodat we straks een zo groot mogelijk deel ontvangen van deze € 60.000.

Alvast bedankt. 

maandag 20 maart 2017, 15:57 uur
Aanbieding 2017: Clubkleren
 Joost Bakker  Bestuur  20x gelezen

Extra voordelig laten zien dat je van LTC de Gelenberg bent!

 

Sinds introductie van onze clubkleren is het rood/ zwart van LTC de Gelenberg herkenbaar op de tennisvelden.

 

Nog geen clubkleding of kom je nog wat kleren tekort? Sla nu je slag! Rick Sports biedt onze clubkleren nu aan voor een speciale prijs.

Kijk gauw in de bijlage naar de scherpe aanbieding en Laat zien dat je van LTC de Gelenberg bent!

 

Het Bestuur van LTC de GelenbergDownload bestanden
Aanbieding Clubkleren 2017 138 KB (108x opgehaald)
zaterdag 18 maart 2017, 10:28 uur
Voorjaarscompetitie 2017
 Sonja Verharen  Competitie  17x gelezen

De indeling voor de Voorjaarscompetitie 2017 is bekend. Er zullen dit voorjaar in totaal 12 seniorenteams deelnemen. In de bijlagen treffen jullie het speelschema en een overzicht van de teams aan.

 


Download bestanden
VJC 2017 - Speelschema 33 KB (22x opgehaald)
VJC 2017 - Overzicht competitieteams 25 KB (35x opgehaald)
dinsdag 14 maart 2017, 14:16 uur


Maas en Waalse Spelen 2017
 Sonja Verharen  Bestuur  25x gelezen

In het weekend van 16, 17 en 18 juni a.s. vindt op sportpark De Gelenberg te Druten een uniek evenement plaats: de MAAS EN WAALSE SPELEN, het grootste teamsport evenement in de regio. Voor dit evenement wordt het sportpark omgetoverd tot Olympisch terrein waar je kunt genieten van live muziek, clinics van bekende sporters, sportactiviteiten en natuurlijk het sporttoernooi zelf. Iedereen is welkom; of je nu beginnende of gevorderde sporter bent.

Tijdens de Maas en Waalse Spelen kun je individueel of als team deelnemen aan de sporten hardlopen respectievelijk voetbal, zwemmen, tennis en hockey. 

Doe mee en schrijf vandaag nog in: http://www.maasenwaalsespelen.nl/

Jochem van Gelder, Marjolein Buis en Laura Smulders zijn ook van de partij:  https://player.vimeo.com/video/203354300

maandag 13 maart 2017, 13:51 uur
Ledenpassen 2017
 Sonja Verharen  Ledenadministratie  42x gelezen

Donderdag 1 maart jl. zijn alle ledenpassen 2017 geactiveerd. Dit betekent dat je met je ledenpas 2016 geen toegang meer hebt tot het tennispark en de kleedkamers.

De nieuwe ledenpas dien je zelf op te halen in het clubhuis. Dit kan op de volgende dagen en tijden:

- maandag 13 maart tussen 19:00 en 22:00 uur (Eef van Eldik mixtoernooi)

- donderdag 16 maart tussen 19:00 en 22:00 uur (herenavond)

- maandag 20 maart tussen 19:00 en 22:00 uur (Eef van Eldik mixtoernooi)

maandag 13 maart 2017, 09:28 uur
Jaarverslag 2016
 Sonja Verharen  Bestuur  29x gelezen

 

Onderstaand treft u het jaarverslag 2016 van onze vereniging aan. Het jaarverslag geeft een goed overzicht van alle activiteiten die in 2016 binnen onze vereniging hebben plaatsgevonden. Wij wensen u veel leesplezier.


Download bestanden
Jaarverslag 2016 180 KB (57x opgehaald)
maandag 27 februari 2017, 13:49 uur
CLUBKAMPIOENSCHAPPEN JUNIOREN: SCHRIJF JE NU IN !!
 Sonja Meulenbelt  Jeugdactiviteiten  47x gelezen

Beste jeugdleden,

 

Vanaf dinsdag 21 maart tot en met zondag 26 maart organiseren we de Clubkampioenschappen voor junioren. Een leuk en gezellig evenement, waarbij we graag zien dat zoveel mogelijk jeugdleden meedoen. 

  

De wedstrijden die je in deze week speelt zijn meteen een mooie voorbereiding op de competitie die vanaf begin april weer van start gaat.

   

Inschrijven:

Via toernooi.nl kun je je inschrijven voor de Clubkampioenschappen in de categorieën GEEL - GROEN - ROODVoor het inschrijven via toernooi.nl moet je eenmalig een account aanmaken. Klik HIER voor meer uitleg.

   

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de Clubkampioenschappen.

   

Bij je inschrijving kun je verhinderingen doorgeven en we zullen uiteraard ons best doen hier rekening mee te houden zodat zoveel mogelijk kinderen mee kunnen doen. 

   

Opgeven kan tot en met zondag 12 maart. 

   

Waar nodig zullen kinderen hulp krijgen bij het tellen en de kinderen die pas een paar weken in een nieuwe kleur spelen zullen worden ingedeeld in de categorie 2. Bij de indeling overleggen we altijd met onze clubtrainers zodat we een leuke indeling krijgen.

 

Mochten er vragen zijn dan kun je een mail sturen naar: gelenbergclubkampioenschappen@gmail.com 

   

We kijken uit naar jullie deelname!

 

LTC de Gelenberg

Jeugdcommissie

  

zondag 26 februari 2017, 22:46 uur
Inschrijving tennislessen zomer 2017 zijn geopend!
 Joost Bakker  Tennisschool  223x gelezen

Geniet van buiten tennissen en neem deze zomer tennistraining!

Schrijf je nu in voor de tennislessen

 

De warme zomerdagen zijn bij uitstek geschikt om heerlijk in de frisse lucht jouw tennis skills te verbeteren.

Schrijf je dus nu in voor de zomer tennislessen. De Tennistrainers van Tennisorganisatie Remi de Jager geven aan iedereen les: van jong tot oud, van beginnend tot clubkampioen!

 


zondag 26 februari 2017, 12:20 uur
Trainers wissel Remco - Lars
 Joost Bakker  Tennisschool  35x gelezen

Trainerswissel

Betrokkenheid van onze tennistrainers hebben wij altijd enorm gewaardeerd. Met Remco Overmars komt dat mooi tot uitdrukking omdat hij een trainer uit ons midden is. Hij is als lid op vele fronten te vinden binnen onze vereniging. Naast de tennisles kun je hem tijdens competitie, toernooien, donderdagavond en bij de jeugd nogal eens tegenkomen. Tijdens de lessen wordt Remco ervaren als een rustige maar zeer prettige en kundige trainer waar menig lid een stuk beter door is gaan spelen. Daarom waren we altijd erg blij dat hij naast Mike en Lars behoort tot ons vast trainersteam. Helaas heeft Remco aangegeven te stoppen als trainer vanaf de volgende lesreeks. Remco heeft er altijd een fulltime baan naast gehad en de combinatie gaat jammer genoeg niet meer.

 

Bedankt Remco!

Wij vinden dat erg jammer, maar respecteren natuurlijk zijn keuze en danken hem voor zijn inzet als trainer bij onze club. Gelukkig is het maar een klein deel waarmee hij bij ons stopt, want zijn betrokkenheid bij onze vereniging op alle andere vlakken wordt er zeker niet minder door! Maar bij deze:  Bedankt voor je (wijze) lessen, Remco!

 

Goede opvolger: Lars

Remco maakt deze lesreeks nog af, maar wordt vanaf de zomer lesreeks door Lars Gerbrands opgevolgd. Natuurlijk kennen we Lars als trainer al goed omdat Lars nu ook al les geeft op onze vereniging. Het is fijn dat we met Lars en Mike een top team als trainers hebben! Daarom zijn we erg blij dat Lars als opvolger van Remco zijn bijdrage bij onze vereniging hiermee uitbreid. Succes Lars!

 

Zomerlessen

Binnenkort volgt informatie over inschrijving van tennislessen deze zomer.
vrijdag 24 februari 2017, 15:33 uur
1 2 3 4 5
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Bardiensten
 Bestuur
 Clubblad
 Competitie
 Jeugdactiviteiten
 Laddercompetitie
 Ledenadministratie
 Seniorenactiviteiten
 Sponsoren
 Tennisschool
 Van de voorzitter
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
5 Januari - 28 December
 Herenavond

9 Januari - 18 December
 Mixavond

11 Maart - 26 Maart
 Open Winter Dubbeltoernooi (LTC Dreumel '75)

18 Maart - 25 Maart
 Clubkampioenschappen junioren

27 Maart - 2 April
 Appal Open 2017 (LTC Appal)

30 Maart
 Wim de Vaan, 1e avond

6 April
 Wim de Vaan, 2e avond

7 April - 26 Mei
 Vrijdagavondcompetitie

8 April - 27 Mei
 Zaterdagcompetitie

9 April - 28 Mei
 Zondagcompetitie junioren groen & geel

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Heren

Junioren
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens